- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
Nekem van Pocketbook, úgyhogy igen, olyan, mint egy app. Egyrészt van saját könyvtár nézője, onnan is elindíthatod a könyvet, de (ahogy Oldman2 írta), be is állíthatod, hogy ez legyen az alapértelmezett könyvolvasó, és akkor a kedvenc könyvtár nézegetődből tudod indítani a könyvolvasást. A 2.-3.-at nem használom, így nem tudom.
-
Nincs Pocketbook eszközöm, de szerintem azon is úgy működik, mint más eszközökön.
Neked kell elindítanod.
Amit emlékeim szerint be lehet állítani, hogy ha közvetlen egy könyvet nyitsz meg, akkor be lehet állítani, hogy "mivel" nyissa meg... a gyári olvasóval, vagy a KOReader-rel?
A Pocketbook Cloud, az egy Pocketbook alkalmazás.
A PDF-eket jól kezeli, de a PDF nem ebook formátum, szerezd be az adott könyvet rendes formátumban. -
paolinho
őstag
Szia!
Hát összeségében erre Oldman2 biztosabb választ tudna adni, de az én tapasztalatom szerint ez valóban egy kiváló operációs rendszer. Én a Kindle Paperwhite 5-ön használom, ahol nincs ilyen állítási lehetőség. Bekapcsolom az eszközt, és felbukkan az adott könyv, amit legutóbb olvastam.
2. Lövésem sincs , de erre majd Oldman2 fog adni valami választ.
3. A pdf-ek kezelése szerintem nem mérce, hisz az valójában nem egy írott fájl, de erről sok véleményt lehet sok helyen olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest