Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollerphreak
csendes tag
Thx a cikket, érdekes kis műszer
-
HUNpusi
csendes tag
Én is boldog tulaja lettem egy h7500+-nak, valaki próbálkozott usb otg-vel vagy vmi hdmi-s külső kijelző rákötésével?
-
FireFox1996
őstag
Úraim/Hölgyeim!
Megválnék a Hero 7500+ telómtól, visszatérek a qwertz-s telóhoz. A telefon a mai napon sincs még másfél hónapos. Minden eredeti tartozékkal dobozában eladó. (telefon, 2 aksi (ebből 1 bontatlan), 1 ceruza, 1 bontatlan füles, papírok, töltő, kábel...) Elsőre 60e-re gondoltam. De ha vkit érdekel a telefon, írjon, megegyezünk! -
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #178 üzenetére
Okés így hagyom, azért kérdeztem mert olvastam itt ezt:
A képen egy szűz gyári ROM látható a teljes ROM mentéssel. Ennek felrakását csak és kizárólag akkor érdemes megkockáztatni, hogyha amúgy tégla a telefon!
A PRELOADERT és a DSP_BL-t sose cseréljük, csak ha minden kötél szakad (tégla a készülék). A BOOT, UBOOT, EBR1, MBR , LOGO file-okat sem érdemes cserélni, ha egy jól működő telefonon cserélünk ROM-ot pl. frissítés vagy nyelv hiány miatt.
Amit lehet cserélni, az a RECOVERY - ha valakinek igénye van CWM-re (ha kész ROM-ot kapsz és "átlag" user vagy akkor általában nincs), illetve ami esetünkben lényeges az az ANDOID vagyis a system.img file.
Tehát ha csak és kizárólag a ROM csere a cél akkor így nézzen ki a táblázat: -
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #161 üzenetére
-
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #174 üzenetére
jaja, sajna ez van, 4 napig nem volt feladva párbeszéd miatt, utána meg plusz 6 napig csak tracking number volt, amit előzőleg regisztráltak, ezek után adták csak fel. Kb jövő hét elejére várom az érkezését, meglepődnék ha pénteken kezemben lenne..
-
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #172 üzenetére
Na majd ha megjön a teló tesztelgetem én is pár romnál a gps-t, aztán meglátjuk..
-
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #170 üzenetére
Köszi, olvastam a blogodban hogy a gps nem valami pontos. Ennél a wind romnál olvastam hogy panaszkodnak a gps-re, a stock romban elvileg jobban mükszik a gps..
"GPS was with Stock ROM more stable, Fix after 10 seconds with generated gps.conf
With Wind ROM sometimes i have Fix after minutes, and accuracy is not so good ...' -
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #168 üzenetére
ez melyik wind? Mert találtam kettőt is.
-
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #166 üzenetére
akkor az újabbak ezek szerint jobbak. Ahogy nézem azért van választék a romokból, bár valamilyen kisebb problémát mindegyiknél olvastam..(akadás, rootolási problémák, stb)
Fentiből szerintem ez a nem bétás változat nem?
-
tutis
őstag
ez a rom is jónak tűnik:
Gizbeat Ultimate Combo ROM - 4.2.1 / 3GB / Root / TWRP!
New version (Posted 4/4) of the ROM includes:
• Static MAC address
• Auto-Brightness fix (Seems to be working okay)
• HDR Camera (Now working!)Features:
• 4.2.1 (Likely Beta)
• TWRP recovery
• Rooted
• 3GB DATA partition
• Very Clean ROM, zero garbage apps
• Software / Virtual keys enabled by default• Google Play Working
• Camera Working
• Antutu scoring 12800Quick and dirty:
• Install MTK6589 ADB Drivers and verify in device manager
• Run Flash Tool
• Load appropriate scatter
• Turn Off Phone, pull out the battery for 5 seconds and put it back in
• Click 'Download' on Flash Tools
• Plug in Phone - You will see it install the rom. Takes about 2 or 3 minutes. It should finish with a green circle
• Bam you're a ninja. -
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #163 üzenetére
Okés, köszi, nem CWM-es a cucc amit letöltöttem a fórumról, ha megjön a teló a stock rom-al kezdem szerintem, utána lehet kipróbálom a többit is
-
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #161 üzenetére
Ööö, lehet én vagyok béna, de amit most linkeltél az partícionálás, én meg a rom telepítést kérdeztem
-
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #109 üzenetére
Ennek a telepítéséről van valahol leírás? A fórumában nem láttam...
-
compi.hu
senior tag
válasz
FireFox1996 #157 üzenetére
Ja, elmeletben... Gyakorlatban viszont hiaba teszem fel akar TWRP akar CWM alol a gappsot, nem tortenik semmi. Egyszeruen nem kerulnek oda a fajlok belole ahova kellene... Szoval szivas... Esetleg egy link egy HDR kepes camera apk-ra valaki?
-
tutis
őstag
válasz
compi.hu #151 üzenetére
[link]
[link]
Quick and dirty:
• Install MTK6589 ADB Drivers and verify in device manager
• Run Flash Tool
• Wipe cache, dalvik and format data (system restore) before or after flashing
• Load appropriate scatter
• Turn Off Phone, pull out the battery for 5 seconds and put it back in
• Click 'Upgrade Firmware' on Flash Tools
• Plug in Phone - You will see it install the rom. Takes about 2 or 3 minutes. It should finish with a green circle
• Bam you're a ninja. -
tutis
őstag
Van egy új room is többek között: DzhYn Custom 4.2.1 v2.0
Ezt is ki lehetne próbálni, hátha ez már nem akad..
"Features:
• Operating ambient light sensor
• Rooted
• TWRP Recovery
• Disabled debugging notification
• Removed China and Vietnam apps
• Changed Boot Animation and LOGO
• Added personal preference ringtones and notification tones
• Root Explorer, Titanium Backup, Rebooter, DX Toolbox, Task Manager, Mobileuncle Tools, Black list, Seeder, Multi-function flashlight
• ViPER4Android (V4A) (working at once, using the app Equalizer).
• NEXT LAUNCHER 1.26, Next Switch widget and Next Notify
• 3GB data partition" -
Pumika1975
senior tag
válasz
FireFox1996 #147 üzenetére
Ezt tudtam, ezért is rendeltem a Hero -t.
-
freaghill
őstag
Össze tudnád hasonlítani esetleg egy S3-al, esetleg S IV-el?
-
FireFox1996
őstag
válasz
Pumika1975 #146 üzenetére
ami jó a hẻo 7500-ra, zp8xx-re í jó....
-
kamillo67
tag
válasz
Pumika1975 #144 üzenetére
És van a H7500-hoz vagy a ZP 810-hez ilyen recovery?
Akkor küld el lécci nekem is.
A magyarításkor így csináltam én is, kimásoltam a romból a fájlokat meg jbart-oztam őket, majd mentek vissza. -
Pumika1975
senior tag
válasz
kamillo67 #138 üzenetére
Szia!
Van CMW- ből is érintős.Itt van kép a sima és a táccsos recovery-ről#(143)A ZTE Blade- del csináltunk olyat, hogy ROM mentést tettünk fel egy másik Blade -re, a Backup fájlt egyszerűen áttettük a másik telefon megfelelő mappájába visszaállítás és kész. Szóval ez is egy valószínű lehetőség.
-
kamillo67
tag
válasz
FireFox1996 #139 üzenetére
Mindegyik 4.2.1-es megakad néha, de nem túl jelentős. Írják a kínai fórumokon is.
Majd lesz jobb rom is nem sokára -
kamillo67
tag
válasz
FireFox1996 #123 üzenetére
Nem kötekedni akarok, de az érintős recovery az TWRP nem CWM.
A funkció természetesen hasonló.Én próbáltam a 4.2.1-es Rom-okat,(a max. antutu értékem: 13160) de a véletlenszerű megakadások miatt visszatértem a "wind" féle 4.1.2-re.
-
mlaci01
tag
Sziasztok, létezik, hogy 135 dodóért kapható ?
[H7500+] -
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #132 üzenetére
-
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #130 üzenetére
köszi, de nem jó a link
-
FireFox1996
őstag
Tessék itt van! Egészségedre!
-
tutis
őstag
ezen az oldalon mintha láttam volna valamelyik topik címében hogy lehetne partícionálni a telót. Mondjuk kurvára nem jutok be a legtöbb topikba, pedig már 3 hsz-t írtam és elküldtem a kérést is hogy csatlakozzak ahhoz a csoporthoz amelyiknek van joga megnézni az adott topikokat.. Mennyi idő itt az elbírálás?
-
FireFox1996
őstag
Lassan lassan bővítem a leírásokat, hogy Hero 7500-vel miket lehet csinálni: rootolás, belső tárhely növelés, ROM frissírés, 3G probléma fix.... Akit érdekel, ITT megtalálja...
-
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #125 üzenetére
Ahhoz először a telót kell még megkapnom, még úton van, de amint kezemben van, nyomulok
-
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #123 üzenetére
na az ilyen kell nekem
-
tutis
őstag
válasz
Ez a rom alapból rootolt vagy nem?
-
Titi76
aktív tag
Szuper. Akkor egyre inkább érik bennem a dolog.
Strapabíróságáról mik a tapasztalatok? Nem olvasok sehol róla információt hogy lenne rajta GG. Nem a karcok miatt kérdem, egyébként is fóliát teszek mindenre rögtön, hanem ha leejtem a drágát vagy ráül az ember stb... és pillanatok alatt összetörik a kijelző az elég bosszantó tud lenni! -
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #117 üzenetére
Nem hinném hogy a gps-nek számítana a magasság, így is ugyis feletted van a műhold
-
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #114 üzenetére
Fura, mintha a gps-ről azt olvastam volna hogy elég pontos.
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Gondolkodom egy ilyen KínaFón vásárlásán. Mivel ez ugye a Zopo ZP810 klónja, fel tudom rá pattintani a Zopo romjait a későbbiekben? -
tutis
őstag
válasz
FireFox1996 #111 üzenetére
Isten áldjon meg érte
-
tutis
őstag
válasz
letöltési linket tudsz hozzá?
-
FireFox1996
őstag
Kijött a gyári 4.2.1-es ROM....
Javítottak pár hibát, ami 4.1-esben volt. Az aksi szintén is biztos, hogy javították, ezt leteszteltem: gyári 4.1-esben készenléti állapotban (3G, 2 SIM kártya, auto sync kikapcsolva) 5 óra alatt 10%-ot evett, de most a 4.2.1-esben 8 óra alatt 3%-ot evettEz azért elég durva javulás
(este 23h50kor 57%-on állt, másnap reggel kb 8h00kor 54%-en) -
blade zte
őstag
Ezzel az erövel kissebb képernyön is kevésbé látszik a grafika. Ahhoz sokkal nagyobb különbség kéne, hogy ez legyen a gond. Na a textúra jó eséllyel nem kisebb, mivel ramban a csúcshoz nincs annyira különbség. De nekem a zte blade anno a modern combat 1-et nem is tudom hogy futtatta, mert a textúra kb fél méterig volt normális, utánna olyan, mint a játékokban a 30 méterre lévök.
Na azért gondolom a gameloft nagyon tud optimalizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Olcsó, Androidos, négymagos, Jelly Beanes, dual SIM-es és óriási, 5"-os kijelzője van, mi kell még?!
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest