Hirdetés

2020. augusztus 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) 4264adam


4264adam
(addikt)

Én is így voltam ezzel a címmel. Egyik FO részel sem játszottam, de gondoltam ideje és olvastam az FO3 is szinte ugyan ez csak grafika rosszabb és ott jobb a szöveg kontesztus. Ezt választottam. Ez az első szerep játék ami ennyire bejön. 20 órám van benne, de még Diamond Cityt körbe se szagoltam 16-os szinten. Elsőnek mindenki megölt majd az Easy viccessé vált, most már a Normal kezd vicces lenni pedig a legerősebb fegyver egy "sniper damage:55" ideje HARD-ra menni . Pedig majdnem írtam a topicba ki képes megszokni ezt az irányítást harc rendszert... de igenis meg lehet és sokkal jobb mint egy FPS.

Cod-ot annyira ne hülyézd le, a multija akkor is kiváló.

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésre privátban nem válaszolok | cuccaim az adatlapomon | COD4

(#2) Hunbeast87 válasza 4264adam (#1) üzenetére


Hunbeast87
(senior tag)

A Fallout 3 mindenképpen ajánlott. Az eddigi tapasztalatok alapján a sztori az mérföldekkel lekörözi a 4. részt, a párbeszédek még inkább.
Grafikai terén sem kell feltétlenül szégyenkeznie, a modderek elég sok időt és energiát beleölve olyan modokat adtak nekünk, hogy csak pislogni lehet a grafikát nézve az eredeti játékhoz képest. De! A Fallout 3 alap grafikája sem rossz.
A hangulat viszont sokkal jobb, mint itt (szerintem).
A harcrendszerről: tudatos perk pont elosztással halálos fegyver lehet a kezedben szinte bármi. Lehetsz közelharci, lopakodós ninja, vagy mesterlövész, rambo, terminátor stb. :DD A sniper rifle damage is nőni fog jócskán, ha ilyen perkekre pakolsz szintlépéskor :)
Emellett a V.A.T.S. segítségével egyszerűbb fejre célozni és van olyan perk is, ami az accuracyt növeli stb. A lehetőségek tárházi elég nagy mindenki számára.

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#3) jksx


jksx
(senior tag)

A Fallout 3-at végignyomtam, jóként, gonoszként, sok-sok játékórával.
Aztán jött ez Oblivion, majd a Skyrim és taroltak.
Ezután már nem igazán vonz a pip-boyos szerencsétlenség.
A Fallout New Vegast még végigszenvedtem, de az Elder Scrolls játékok túl magasra tették a mércét.

A V.A.T.S. harcrendszert nem használtam, mert szerintem leegyszerűsíti a harcot.
(Nem a harcrendszerrel kell pl. fejlövést elérni, hanem meg kell tanulni célozni és úgy fejlövést elérni :) )

[ Szerkesztve ]

(#4) .LnB


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Én feltettem két napja a Fallout 3-at a vásárlásután, és rögtön az volt az első dolgom, hogy a grafikát kicsit kipofozzam. Ez alapján csináltam: [link]
Pofon egyszerű az egész.

(#3) jksx Neked a fantasy jobban bejön ennyi az egész szerintem.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#5) jksx válasza .LnB (#4) üzenetére


jksx
(senior tag)

A Fallout 3 nagy kedvenc volt, bevallom több száz órát beleraktam. Ez az apokaliptikus rpg ugyan úgy bejön nekem, mint a TES sorozat fantasy világa, csak a TES ui-k (térképek, küldetés misszió, inventory) sokkal kezelhetőbbek számomra, mint a pip-boy rendszer.

[ Szerkesztve ]

(#6) .LnB válasza jksx (#5) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Erről is el lehet elmélkedni, hogy jó e a Pip-Boy rendszer. Szerintem igen. És eléggé építenek is rá a fejlesztők. A gyűjtői változat is egy tartót tartalmaz, és tök jól működik a telefonos alkalmazás is. Hangulatos az egész szerintem, még ha néha kicsit sok kattintásba is kerül egy-egy dolog megtalálása.

De egy Skyrim esetében ha jól tudom nincs ilyen Ui ami ennyire belesimulna a játékba? Ott sima menü van erre nem?

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#7) jksx válasza .LnB (#6) üzenetére


jksx
(senior tag)

Hát igen, azt sokat szidták, de a 'sky ui' "Oblivionosítja" a menürendszert.

(#8) Hunbeast87 válasza .LnB (#6) üzenetére


Hunbeast87
(senior tag)

Pontosan, de egy fantasy játékhoz felesleges is több.
Itt a Pip-Boy nem csak a V.A.T.S rendszer miatt van, itt teljesen beleépül a játékba, hiszen ez az inventory, questlog, profile, és még sok minden más. Először én is gyűjtőit szerettem volna, de sajnos a telefonom nem férne bele, így marad a sima androidos alkalmazás.
A képeken, amiken a gyűjtői kiadás tartalmát látni, nagyon jól néz ki a Pip-Boy,viszont a valóságban elég rusnya színe van. :(

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#9) Blindmouse


Blindmouse
(senior tag)

A bajom az hogy a SPECIAL le lett butítva a földig, meg alapjában véve az egész játék.
Butítani! Zanga! zanga!
Butítani! Nána! nána!

Második városban Power armor. Második városban Dogmeat. Egy küldetés után csatlakozik hozzád a követő. nincsenek trait-ek, nincsenek skill-ek. Azt hogy menny RAD-ot szedtél össze azt a 2-ben kb a játék felénél tudtad megmondani (kellett hozzá item), addig fogalmad sem volt.

Gyakorlatilag ha nem használsz VATS-ot akkor egy FPS lesz a játékból ahol minden fegyver mindig talál.
Van olyan perk ami után nem kell levegőt venned a víz alatt, és nem szedsz össze rad-ot.
ja és beszélgetésekben van egy gomb ami mindig jó.
A küldetések fele anny hogy öldd meg a raidereket itt és itt.
Szóval szép és jó ez a színes virágos 4, de eléggé le lett butítva.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#10) .LnB válasza Blindmouse (#9) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Igen, ezt több tapasztalt Fallout játékostól is olvastam/hallottam már, hogy butítva lett. De nekem még ez új. De ezért is fogom a korábbi részeket is végigjátszani.

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#11) Csapoati


Csapoati
(nagyúr)

Na látod, más meg a CoD-okkal van így. ;] Amúgy abból a 4 is simán benne van a Top 10-emben. Mint ahogy a New Vegas is, a FO4-ről még nem tudom eldönteni, kevés a 17 óra, ami benne van eddig...

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#12) ricinus13


ricinus13
(senior tag)

Én most kezdtem bele, de fél óra után abba kellett hogy hagyjam. Szerintem valami retek szar ahogy a célzás meg van csinálva. A fegyver nem oda lő ahova célzok, így meg nem lehet harcolni. Először azt gondoltam hogy csak elszoktam az FPS-ektől mert eddig csak Rocket League ment orrvérzésig, de akármit próbáltam nem oda lő ahova célzok. Ezzel valakinek nincs tapasztalata? :F

(#13) Hunbeast87 válasza ricinus13 (#12) üzenetére


Hunbeast87
(senior tag)

Hmmm... játszottál bármelyik Fallout játékkal ezelőtt?
Ez nem szín tisztán FPS csupán, később majd fegyvermodokkal és perkekkel javulni fog a célzásod.

Azt nagyon nem értem, hogy minek veszi meg valaki, ha nincs is tisztában az egész Fallout széria alapjaival, vagy minimum illett volna utána olvasni, hogy ez nem egy agyatlan lövölde csupán.

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#14) .LnB válasza ricinus13 (#12) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Itt a karaktered nem egy szuperkatona aki rögtön pontosan oda lő ahova akar. Később lehet az lesz belőle, de a játék elején még nem.

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#15) ricinus13 válasza .LnB (#14) üzenetére


ricinus13
(senior tag)

Áhá értem köszi, ennek tudatában akkor folytatom tovább. Ezt nem értettem egyelőre tetszik ezen kívül, bár egyik előzővel sem játszottam.

Hunbeast87: Ki mondta hogy megvettem? Soha nem veszek játékot úgy hogy nem próbáltam ki( kivéve a Borderlands-ek ). Viszont mielőtt még mindenki nekem esne, ha tetszik megveszem, szeretem támogatni a jó fejlesztőket, de látatlanba nem veszek játékot. Még kicsit próbálgatom de egyelőre esélyes hogy beszerzem. Kicsit eddig Skyrim ami örök kedvenc 3000+ órával.

(#16) Hunbeast87 válasza ricinus13 (#15) üzenetére


Hunbeast87
(senior tag)

Óh, én kérek elnézést, hogy merészeltem azt feltételezni, hogy nem virágbolti verzióval játszol! ;]
Szeretem én is támogatni a fejlesztőket, de valóban, a Fallout széria nem egy CoD, BF vagy CS szerű élményt fog visszaadni.
Kissé hasonlítva a Skyrimhoz, ott sem egy legendás hősként kezded a pályafutásodat, mint ahogy itt sem. Szóval ne aggódj, később lesznek pontosabb fegyvereid, egyre jobb fegyver modok, amik mind a sebzéshez, pontossághoz is adhatnak hozzá, perkek segítségével szintén tudod majd növelni a sebzést és pontosságot sok minden mással együtt.

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#17) ricinus13 válasza Hunbeast87 (#16) üzenetére


ricinus13
(senior tag)

Persze ezt nem támadólag akartam írni lehet úgy jött le, kimaradt a ;] Viszont esélyes befutó mert eddig tetszik, csak elmúltak azok az évek amikor le tudok ülni és órákig csak nyomom, ma már csak a Rocket League és a World of Warships maradt mert azokat ott lehet hagyni.

De köszönöm a helyreigazítást mindkettőtöknek :R

(#18) ricinus13 válasza ricinus13 (#17) üzenetére


ricinus13
(senior tag)

Közben kicsúsztam a szerk. időből. Viszont ugye elvileg egy katonával vagyunk, így azért kicsit fura ha 4m-ről nem találja el az ellent, de lehet berozsdált a 200 év fagyoskodás alatt.

Amit viszont nem értek, az az hogy honnan tudja hogy a fia még él? Ugyanis 200 évig volt hűvösön és nem tudja hogy a 2. fagyi óta mennyi idő telt el, simán lehet hogy 150 év és a fia már rég halott. Vagy én siklottam át valamin? :F

(#19) Hunbeast87 válasza ricinus13 (#18) üzenetére


Hunbeast87
(senior tag)

Nem siklottál át semmin sem. Ő sem tudja pontosan, hogy mi van a fiával.
Annyit tudunk meg a robottal való beszélgetésből, hogy kicsit több, mint 210 évig voltunk távol. Azt valóban nem tudjuk meg, hogy mi történt Shaunnal és hogy a két "kiolvadás" (nem találtam jobb szót rá) közt mennyi idő telt el.
Most 4m-ről alig találja el az ellenséget, de ez változni fog, hidd el. Én most egy hangtompítós sniper puskával operálok, meg egy 10mm-es, szintén hangtompítós pisztollyal. Már csak sneak-re kell pontot tennem és könnyebb lesz az életem. Egyébként az Alt gomb megnyomásával ha célzol, akkor a karakter bent tartja a levegőt és pontosabban lő.

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#20) bitpork


bitpork
(veterán)
LOGOUT blog

A fallout 1-2 is sasold meg, nátha :)

Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#21) jksx válasza ricinus13 (#12) üzenetére


jksx
(senior tag)

Ez nem egy mezei FPS, hanem rpg fps akcióelemekkel. A karakteredet ugyanúgy kell fejleszteni mint az Oblivionban, vagy Skyrim-ben. Millió mellék küldetést vehetsz fel barangolhatsz össze-vissza, csak itt nem sárkányok, meg oblivion van, hanem apokalipszis, meg mutánsok :)

(#22) .LnB válasza bitpork (#20) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Ha ez nekem szól akkor írtam is, hogy régebben játszottam velük.

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#23) davidsone


davidsone
(addikt)

Én sem hiszem el ezt a gamet! Be kell valljam a Dying Light-ot is leveri nálam amin csodálkozom is :DDD
és csak lesem az infókat utána és készülök az esti akciózásra/trükközésre ;)

[ Szerkesztve ]

...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...

(#24) .LnB válasza davidsone (#23) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Én is így vagyok vele. Olvasgatok róla ha van időm. Csak sajnos játszani nincs sok. Tegnap is négy Brotherhood mellékküldi fért bele meg némi craftolás. Egy hét szabi egyedül, akkor jutnék valamire a játékkal. De család és meló mellett, megnehezíti a dolgomat :D

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#25) nofi


nofi
(őstag)

Sajnos nekem a Fallout 4 az év csalódása :( A sorozat első része volt ami igazán beszippantott az RPG-k világába és hajlandó voltam szótárazva haladni a sztorival. Haladjunk a korral, az sem volt tökéletes, sőt, mai napig nem láttam olyan durva bugokat egy játékban, mint a Fallout 2-ben. A harmadik részt felemásan fogadtam, végül csak beszippantott a sablonos fősztori után. New Vegas-nak nem adtam annyi időt, amennyit szerintem illett volna, de ilyen hype után a 4. rész bizony sok téren visszaesés lett ahhoz képest.
Legnagyobb bajom a játékmenet, illetve a képességek semmibevétele. Az új részben szerintem már csak véletlenül maradt bent az AP rendszer, a VATS-nak semmi értelme, hiszen 2-3-nál több, felém rohanó ellenfél esetén már felesleges bekapcsolni. A helyszínek nagy részén akarva-akaratlanul is harcolnod kell, pár helyen van egy ajtó, vagy terminál amivel némileg lehet egyszerűsíteni, de már az első küldetések során is 10+ ellenfél mészárlásával lehet továbbhaladni.
A skillek, perkek egy részének alig van értelme, legalábbis 15 óra alatt nem sok alkalom volt amikor valakit meg kellett győznöm valamiről, vagy éppen - jelentős - fordulatot vehetett volna a történet. A Fallout erőssége mindig is az volt (szerintem), hogy a kisfiús VaultBoy parkekkel akár totál őrült karaktereket is létre lehetett hozni, olykor a teljes sztoriszálat fel tudtad borítani. Pl.: Fallout első részében max. beszélőkészséggel 45 perc alatt kiszeded az infot merre van a víztisztító és a mutánsokkal is dűlőre lehetett jutni. Korábban egy 10-es szerencsével igazán mókás dolgokat lehetett találni a sivatagban. Itt bármit csinálok, a jófiú apuka szerepből nem igazán lehet kibújni...
Nem értem, miért csinál olyat a Bethesda, amihez nem ért. A Fallout 3 már a maga idejében is nevetséges karaktermozgással volt megáldva (súlytalan, rohangáló Giant Radscorpionok és barátaik), de ez 2015-ben sem sokat változott. Magaslatokról leszállingózó ellenfelek, csapattársak. Ha nem tudják megfelelően megjeleníteni, leprogramozni akkor minek tesznek ennyi magas házat/szintet a játékba? (Költői kérdés) Borzalom ahogy a lépcsőn szenved az AI és rengetegszer megakad, hátráltat. Ez a gyorsan futok és hirtelen sétálok mozgás pedig annyira retro, hogy rossz nézni.

Idén a Witcher 3 nagyon magasra tette a lécet. Bár hangulatilag mindig is jobban vonzott a Fallout kitekert, alternatív világa, sajnos a Fallout 4 messze alulmarad több szempontból is.
Félreértés ne essék, nyilván azért játszom vele (bár nem teljes gőzzel), mert van ami tetszik a játékban, illetve még ha a fősztori egyelőre nem is köt le, azért vannak jól kidolgozott helyszínek, jópofa crafting-rendszer, javított lootolás, stb. Több hozzászólással, véleménnyel egyetértek, de pont a korábbi részek fényében, a saját elvárásaim miatt érzem picit, hogy át vagyok verve :(

(#26) .LnB válasza nofi (#25) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Ez érthető. Sokan akik Fallout rajongók ilyen véleményen vannak. Én is pont ezért írtam le, hogy eddig nem nagyon játszottam a harmadik résszel. Az első kettővel többet, de halványak az emlékeim.

Remélem ezek után (ha végigjátszom a négyet). Akkor a harmadik rész és a New Vegas még fog tetszeni. Remélem nem vész el az "újdonság varázsa". Bár bizakodó vagyok, mert sokan mondják, hogy azok jobbak.

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#27) 4264adam válasza .LnB (#26) üzenetére


4264adam
(addikt)

Én is ezen vagyok ezt végig viszem és FO3 annyira mondják, hogy jó és a grafikai modding van olyan mint a 4.-ben. Vegas-t pedig eddig úgy gondoltam csak 1 DLC :D

Szakmai kérdésre privátban nem válaszolok | cuccaim az adatlapomon | COD4

(#28) Hunbeast87 válasza 4264adam (#27) üzenetére


Hunbeast87
(senior tag)

Az őszintét megvallva a New Vegast még sosem sikerült végigvinnem, a 3 után a teljesen más világ nem igazán fogott meg. A Fallout széria elemei mind visszaköszönnek benne, de nekem nem jött be. Ez még nem jelenti azt, hogy másnak nem fog tetszeni.
A 3. részt viszont melegen ajánlom, a 4-hez képest szerintem sokkal jobb a sztori benne. A hangulat az csodálatos, bugok abban a részben is vannak, de hozza azt, amit elvár tőle az ember. :)

(#29) .LnB : A sztori valóban jó, de a Mojave-sivatag mint helyszín nem jött be igazán a Fallout 3 után.

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#29) .LnB válasza Hunbeast87 (#28) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Úgy tudom a New Vegas sztorija a legjobb. De csak olvastam.

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#30) Hunbeast87


Hunbeast87
(senior tag)

Wazer Wifle
A legjobb ízelítő a 3. részből, ami többet mond bármilyen trailernél :D. Remélem a 4. részre is csinálnak valami hasonlót. Még nekem is nagyon bejön, aki inkább metál zenét hallgat... :DDD

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#31) .LnB válasza Hunbeast87 (#30) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Nem rossz az a zene :)

Más:

A Fallout 3 grafika felturbózásáról. Én még nem játszom vele csak kipróbáltam, és megcsináltam a grafikai modokat. Most nekem így néz ki:

[link]

[link]

[link]

Ez fogad a bunkerből kilépve.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#32) Hunbeast87 válasza .LnB (#31) üzenetére


Hunbeast87
(senior tag)

Azt nem várhatjuk el, hogy egy 2008-as játékot F4 grafikáig turbózzunk fel, de ( az én véleményem szerint ) a grafikára nem lehet panasz mai szemmel sem, ha az összképet nézzük.
Bár én szebbre emlékeztem, ha hazaérek melóból már töltöm is le Steamről hogy összehasonlítsam. :)

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#33) .LnB válasza Hunbeast87 (#32) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

És nem is a grafika a lényeg egyébként sem.

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#34) freeknight


freeknight
(őstag)

Megvan a 4, imádom a Fallout világát, úgyhogy azonnal beszippantott, de 12 óra után el is engedett. Valahogy nem ér fel a 3. részhez, pláne a New Vegashoz, ami maga A Tökéletes Videojáték :D .

De annak nagyon örülhetsz, hogy a 4. rész megfogott, mert emiatt legalább fogsz játszani a 3-al és az NV-al is. Ha ez tetszik, képzeld el, mekkora élményt fognak azok nyújtani :DDD

(#35) tomazin válasza .LnB (#31) üzenetére


tomazin
(veterán)

Vicces, hogy az ÉletPont le van fordítva, de az égtájak nincsenek :D

Hunbeast87: Nagyon frankó volt a link, köszi :DDD

Btw én most kezdtem el a 3-at (a 4 hypeja miatt), mert amikor először játszottam vele az angol tudásom sehol nem volt és úgy annyira nem volt érdekes. Most viszont borzasztóan tetszik.

(#36) Blindmouse válasza Hunbeast87 (#32) üzenetére


Blindmouse
(senior tag)

Főleg mivel nem a grafikával van az F3-nál elsősorban gond hanem a kötélen rángatott viaszfigura emberekkel, és a depressziós textúrákkal, ami mindenhol szürke-barna. Egész felvidító az F4 színesebb világa.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#37) tomazin válasza Blindmouse (#36) üzenetére


tomazin
(veterán)

depressziós textúrákkal, ami mindenhol szürke-barna

teljesen jogos észrevétel, én is jobban szeretnék egy posztapokaliptikus világban candy crush színvilágot. hiszen egy atomtámadás mindent megszínesít :P

(#38) .LnB válasza tomazin (#37) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

[link] ;)

Másrészt addonnal simán átalakítható a dolog.

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#39) Hunbeast87 válasza tomazin (#37) üzenetére


Hunbeast87
(senior tag)

+1 :D
Ha már a színvilág az, ami meg fogja az embert a játékban, akkor nagy probléma van.
A 3. rész színvilága pedig valóban jobban illik egy poszt- apokaliptikus világhoz, de ne felejtsük el, hogy a Fallout széria valóban nem a színekről szól.

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#40) tomazin válasza Hunbeast87 (#39) üzenetére


tomazin
(veterán)

Szerintem is fontos amúgy, hogy milyen színeket használnak, de én tökéletesen eltaláltnak érzem, hogy úgy néz ki ahogy.

(#41) Blindmouse válasza tomazin (#37) üzenetére


Blindmouse
(senior tag)

Amikor bementél olyan helyekre, ami le volt zárva, vagy takarítva volt, és ott is szürke várt, akkor igen, zavaró volt. De most komolyan, hasonlítsd ezt össze:


Ennyit tesz egy kis szín.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#42) davidsone válasza Blindmouse (#41) üzenetére


davidsone
(addikt)

Úgy jó ez ahogy van. Néha megjelennek elmaszatolt textúrák, de összességében SZÉP. 1-2 részlet nagyon durván ki van dolgozva...

a 4re értettem :DDD

[ Szerkesztve ]

...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...

(#43) 4264adam válasza davidsone (#42) üzenetére


4264adam
(addikt)

Ha a Fallout3 is erre a motorra épült, ami 2008-ban jelent meg illetve a 4 fejlesztését 20009-ben kezdték el akkor azt jelenti, hogy a mostani látvány is igazából maximum egy 2000-es motor hajtja? (motor fejlesztés kezdetét nézve :U )

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésre privátban nem válaszolok | cuccaim az adatlapomon | COD4

(#44) .LnB válasza 4264adam (#43) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Igen, ugyan az a motor ami a Fallout 3-ban volt, majd a Skyrim-ben, és most a Fallout 4-ben.
De szerintem vannak iszonyat szép helyek ebben a játékban. Tegnap is csak pislogtam annyira tetszett a látvány. Néhol meg randa :D

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#45) 4264adam válasza .LnB (#44) üzenetére


4264adam
(addikt)

Mindenhol tetszik amúgy csak érdekes, hogy 2015-ös látvány igazából már 2000-ben megvolt :D

Szakmai kérdésre privátban nem válaszolok | cuccaim az adatlapomon | COD4

(#46) .LnB válasza 4264adam (#45) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Nem, ez nem így működik. A motor alapja igaz, hogy akkor készült. De a később megjelent effekteket utólag illesztették bele. Sok effekt akkor még nem létezett, csak utólag lett beleprogramozva a motorba. Ezért is van az, hogy sok esetben nagy a gépigénye az ilyen megoldásoknak. Mert a motor nincs felkészítve rendesen ezeknek az effekteknek a számolására. Amikor utólag "erőltetik" bele az sosem lesz annyira jó mint ha alapjaiban úgy írnák meg a motort, hogy az effektet kezelni/számolni tudja.

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#47) davidsone válasza 4264adam (#45) üzenetére


davidsone
(addikt)

id tech 3 sindróma :D

...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...

(#48) 4264adam válasza .LnB (#46) üzenetére


4264adam
(addikt)

Így már világos

Szakmai kérdésre privátban nem válaszolok | cuccaim az adatlapomon | COD4

(#49) Mans20


Mans20
(addikt)

Nálam alapból low grafikára tette a játék magát,gondolom a GTX750 miatt,de meglepődtem amikor ultrán,ssao nélkül,godray low-ban 37 fps,és ez a 37 alig akar mozdulni.Ennek örültem,de felraktam ezt [link] a configuration tool-t a 4:3 képarány miatt mert a 1280x1024-et kisajnálták.Ebben a programban elvileg azok a beállítások vannak egyberakva amit linkeltél steam-est.

(#50) .LnB válasza Mans20 (#49) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Ez is ugyan úgy az ini-t szerkeszti. Csak ez kényelmesebb kicsit, mert nem kell beirkálni az értékeket.

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.