Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
ricinus13 #12 üzenetére
Ez nem egy mezei FPS, hanem rpg fps akcióelemekkel. A karakteredet ugyanúgy kell fejleszteni mint az Oblivionban, vagy Skyrim-ben. Millió mellék küldetést vehetsz fel barangolhatsz össze-vissza, csak itt nem sárkányok, meg oblivion van, hanem apokalipszis, meg mutánsok
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
ricinus13 #18 üzenetére
Nem siklottál át semmin sem. Ő sem tudja pontosan, hogy mi van a fiával.
Annyit tudunk meg a robottal való beszélgetésből, hogy kicsit több, mint 210 évig voltunk távol. Azt valóban nem tudjuk meg, hogy mi történt Shaunnal és hogy a két "kiolvadás" (nem találtam jobb szót rá) közt mennyi idő telt el.
Most 4m-ről alig találja el az ellenséget, de ez változni fog, hidd el. Én most egy hangtompítós sniper puskával operálok, meg egy 10mm-es, szintén hangtompítós pisztollyal. Már csak sneak-re kell pontot tennem és könnyebb lesz az életem. Egyébként az Alt gomb megnyomásával ha célzol, akkor a karakter bent tartja a levegőt és pontosabban lő. -
ricinus13
senior tag
válasz
ricinus13 #17 üzenetére
Közben kicsúsztam a szerk. időből. Viszont ugye elvileg egy katonával vagyunk, így azért kicsit fura ha 4m-ről nem találja el az ellent, de lehet berozsdált a 200 év fagyoskodás alatt.
Amit viszont nem értek, az az hogy honnan tudja hogy a fia még él? Ugyanis 200 évig volt hűvösön és nem tudja hogy a 2. fagyi óta mennyi idő telt el, simán lehet hogy 150 év és a fia már rég halott. Vagy én siklottam át valamin?
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
ricinus13 #15 üzenetére
Óh, én kérek elnézést, hogy merészeltem azt feltételezni, hogy nem virágbolti verzióval játszol!
Szeretem én is támogatni a fejlesztőket, de valóban, a Fallout széria nem egy CoD, BF vagy CS szerű élményt fog visszaadni.
Kissé hasonlítva a Skyrimhoz, ott sem egy legendás hősként kezded a pályafutásodat, mint ahogy itt sem. Szóval ne aggódj, később lesznek pontosabb fegyvereid, egyre jobb fegyver modok, amik mind a sebzéshez, pontossághoz is adhatnak hozzá, perkek segítségével szintén tudod majd növelni a sebzést és pontosságot sok minden mással együtt. -
Hunbeast87
senior tag
válasz
ricinus13 #12 üzenetére
Hmmm... játszottál bármelyik Fallout játékkal ezelőtt?
Ez nem szín tisztán FPS csupán, később majd fegyvermodokkal és perkekkel javulni fog a célzásod.Azt nagyon nem értem, hogy minek veszi meg valaki, ha nincs is tisztában az egész Fallout széria alapjaival, vagy minimum illett volna utána olvasni, hogy ez nem egy agyatlan lövölde csupán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- One mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech G Pro X Superlight 2 White Vezeték Nélküli Gaming Egér!
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- Apple iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Jabra Evolve2 85 Vezeték Nélküli Fejhallgató!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest