Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én alapból ódzkodom az f2p játékoktól. Tényleg csak akkor próbálom ki őket, amikor már sok visszajelzést kapok arról, hogy jó.
Jelenleg a Dirty Bomb-ot figyelem a "szemem sarkából" mert Anton "Cooller" Singov (Quake player) is segít az elkészítésében. Ez mellett pedig a Blizzard féle Overwatch-ot. Több eszembe sem jut. -
.LnB
titán
Értem mire gondolsz végül is. Arra, hogy a cod anyagilag sikeres. És ez valószínűleg így is van. Megveszik az emberek az alapjátékot, de nem sokan játszanak vele multiplayer módban mostanában. Biztos így is szép pénzt, hoz mert aki játszik az megveszi a DLC-ket, meg az egyébb cuccokat amit lehet kapni a játékhoz (nem tudom, hogy lehet e. Nincs tapasztalatom.)
Ilyen szempontból érthető, hogy őket másolják. De szerintem abban egyetértünk, hogy ezek a játékok nem éppen a komplexitásukról híresek. Könnyű őket "legyártani". Aztán imádkozni, hogy rákapjon a nép. Erre én azt mondom, hogy nem nagyon tudok sikeres multipayer játékot ami a cod-ot másolná. Warfare az sikeres a ruszkiknál, de kb ennyi.
F2P játékok közül ott a TF2 ami még mindig szépen eléldegél. (és az nem cod klón)Most megnéztem, a COD BO2-t játsszák a legtöbben, de olyan címek előzik meg mint a Euro Truck Simulator2, 7 Days to Die, NBA 2K15 is csak kicsivel van mögötte. Szóval nem éppen a leg népszerűbb játék manapság már a COD. (Tudom a felhozott példák nem FPS-ek, nem véletlenül. Arra akartam rávilágítani, hogy ilyen játékokban is többen vannak online)
(#10) ldave MErt a LoL online multiplayer FPS ugye? Tudom, hogy a LoL-al játszanak a legtöbben nyugi. És a WT-vel is rengetegen. Nem erről volt szó.
(#13) ldave Ez is igaz

-
.LnB
titán
Jó akkor nézd meg a steam statisztikákat, írja a pillanatnyi játékosok számát is, de napokra lebontva is kimutathatóak. Aztán döntsd el azok után, hogy melyik a sikeres multiplayer cím.
szerk.:Talán azért másolják a COD-ot mert egy összecsapott átgondolatlan sz*r. És nem képesek jobban belemerülni egy kiegyensúlyozott, egyedi játék elkészítésébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest