Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szabifotos

senior tag

válasz Hitman #46 üzenetére

Szia!

Remélem még nem késő a válaszom. Legtöbb esetben megoldható a lecsukás valamilyen módon. Raktam fel feljebb lecsukott állapotban is képet. Nekem is most MP 495 van és jól le lehet csukni a tetőt. KÉP

1-3 hét még belefér,de ne tedd radiátor közelébe télen :D Ha pl. 3 hétig nem használod akkor már lehet hogy egy fokozott fejtisztítás nem árt, mert visszakúszik a csőben a tinta, de nem hiszem, hogy beszáradna.

Nekem is MP 495 van mint már írtam. Ehhez olcsóbban megkapod a fejet ha lehalnak. LINK1 LINK2
    Az MG5250-hez drágább a fej, ráadásul ennél auto reset chipnek kell lennie a patronokon! FEJ PATRONOK CISS KOMPLETTEN De mondjuk gyorsabb mint az MP495 és feketék nyomtatásánál jobb minőségű színeket kapsz. Plusz egyéb extrák, mert azért árban is más kategória. (auto duplex stb...)

De ha csak a fej árát nézzünk akkor MP495. Itt a fejek cseréjénél egyúttal a patront is cseréled és ennél nincs szükség auto resetes patronra mert ha kifogyottnak érzékeli csak 1-2 gombnyomás és nyomtat tovább.
    De a döntés a tied én csak felvázoltam 2 típus érveit. :) Ha van még kérdésed privátban is felteheted...

Új hozzászólás Aktív témák