Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
Szia!
Remélem még nem késő a válaszom. Legtöbb esetben megoldható a lecsukás valamilyen módon. Raktam fel feljebb lecsukott állapotban is képet. Nekem is most MP 495 van és jól le lehet csukni a tetőt. KÉP
1-3 hét még belefér,de ne tedd radiátor közelébe télen
Ha pl. 3 hétig nem használod akkor már lehet hogy egy fokozott fejtisztítás nem árt, mert visszakúszik a csőben a tinta, de nem hiszem, hogy beszáradna.
Nekem is MP 495 van mint már írtam. Ehhez olcsóbban megkapod a fejet ha lehalnak. LINK1 LINK2
Az MG5250-hez drágább a fej, ráadásul ennél auto reset chipnek kell lennie a patronokon! FEJ PATRONOK CISS KOMPLETTEN De mondjuk gyorsabb mint az MP495 és feketék nyomtatásánál jobb minőségű színeket kapsz. Plusz egyéb extrák, mert azért árban is más kategória. (auto duplex stb...)De ha csak a fej árát nézzünk akkor MP495. Itt a fejek cseréjénél egyúttal a patront is cseréled és ennél nincs szükség auto resetes patronra mert ha kifogyottnak érzékeli csak 1-2 gombnyomás és nyomtat tovább.
De a döntés a tied én csak felvázoltam 2 típus érveit.Ha van még kérdésed privátban is felteheted...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Részletek a hazánkban főleg Canon nyomtatóknál egyre elterjedtebb folyamatos tintaellátó rendszerekről.
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest