- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csuty94
tag
válasz
Thunderzolee #17 üzenetére
de más féle kicsit. de nekem van mind a kettő.
-
k.
őstag
Volt ismerősöm, aki ilyen fila táskát-amit most reklámoznak bőszen-, 2 éve vásárolt még a vaterán.
Mondta, hogy a pofája leszakadt, amikor hirtelen minden második emberen ilyen volt -
lsebestyen
addikt
válasz
Thunderzolee #17 üzenetére
nem.tök ua. az
-
-
Buster17
addikt
nekem MOl(aszem)-os van már 1 ideje és nem 2 rongy volt és semmi baja
-
Csuty94
tag
válasz
lsebestyen #7 üzenetére
Nekem budmil tatyóm van 3 éve igaz az 11k volt de 7év! garancia van rá hogyha pl elszakad cserélik egyből.
-
danih
veterán
Van egy Tandon laptoptáskám.
Kb 16 éve megvan -
Jim-Y
veterán
válasz
lsebestyen #10 üzenetére
yess
-
Jim-Y
veterán
Szerintem a videón az egyébként egy tisza oldaltáska, de végülis nem az a lényeg xD ilyen, csak feketében
-
Sandrew
őstag
válasz
lsebestyen #7 üzenetére
Nekem Samsonite hátitáska/laptoptáska van. 7éves kb. Napi használatban van sulira... Nyáron meg minden másra. Merevítő tört el benne azt kicseréltük és még mindíg tökéletes. Csak már látszik rajta az idő. De nem szakadt stb...
msn luxus?
-
lsebestyen
addikt
én meg vettem egy nike-t még 5 évvel (!) ezelőtt 7E forintért. majd szólj ha a tied szétszakad! Én azzal járok 5 éve suliba, bicózni, koncertre, nyaralni stb. tegyük fel, hogy évi 300 napot használom, az 1500 nap, naponta kemény 5 forintot költöttem rá
(igaz jövőhéten nyugdíjba megy
)
-
Sandrew
őstag
nekem nincs de osztályból 2 gyereknek is van hátitatyó
-
Csuty94
tag
válasz
lsebestyen #3 üzenetére
Az előttem szóló linkjén olvashatóval maximálisan egyetértek. Szutukiból több mint 2.000.000-t adtak el.. ennyi erővel az is égő mert hát ha úgy veszem minden ötödik embernek van...én szeretem a Fila táskám mert sok minden belefér és kényelmes nomeg tényleg csak 2000Ft volt ami ár érték arányban nagyin is jó..
-
danih
veterán
Ez tökéletesen egybecseng az én megfigyelésemmel....
-
Csuty94
tag
válasz
lsebestyen #1 üzenetére
ja nekem is van egy akkori meg egy mostani. de nem értem mi bajuk a Fila táskával az embereknek. Ha meg ennyien fikázzák akkor miért van mindenkinek?
-
lsebestyen
addikt
osztályból két gyereknek is van ebből az időből filája...de akkor nem ugrottak így neki a táskáknak a zemberek és kb 5 éve volt asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- Androidos tablet topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Robot fűnyírók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!