- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem akart eléggé. Jegy/bérlet nélkül nem szállunk fel BKV járatra.
Biztos én vagyok valami szuperkülönleges, de ha akartam jegyet venni mindig sikerült."az ellenőr meg nem adhat el neki jegyet, csak megbüntetheti. szerinted ez így helyes?"
Őőőő, igen?
Gondolj már bele életszerűen, hogy mi lenne ha adhatna jegyet..."munkakörülmény, spec nem érdekel, hogy mit kell átélnie."
Milyen jogon háborgunk, hogy nem elég udvariasan büntet meg az ellenőr miközben visszafelé sem a legudvariasabb hangnemben kommunikálunk?Szemétség! "Lefüttyent a villamosról" ahelyett, hogy megvágna.
Mocsok rosszindulatú banda.Biztos én fogom ki a "jó" ellenőröket, vagy esetleg az játszhat közre, hogy emberszámba veszem őket, köszönök és még bérletem is van.
Új hozzászólás Aktív témák
lo .... a BKV ellenőrökről.Nem tudom ki vette észre, de az ellenőrök nagy részével felháborítóan elszaladt a ló. Eddig sem...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest