- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
mert összsségében jobb minőségű a kontroller, mint a 360as (noha a bumperek borzalmasan rosszak, hiába: ms-nek nem megy a tökéletes kontroller - nem mintha a sonynak menne
)kollegám kapott "bónuszként" cégtől ilyet, próbáltam, tetszett, gondoltam a majdani one-hoz is jól fog jönni - 10 éves lettem a cégnél, ilyet kértem én is "bónusznak", de itthon a használat során rájöttem, h a vezeték nekem már nagyon nem pálya (értsd: zavar! de érthető: lassan 6 éve nyomom wireless... pár éve a fülesem is lecseréltem, egyszerűen nem kényelmes a "kötöttség")
-
AxBattler
félisten
-
arty
veterán
Az MS köztudottan 100 millából fejlesztette a kontrollert. Ebbe sajnos a pécés wireless teknológia már nem fért bele.
Szerintem így teljes a koncepció: ócska kontroller (vezeték 2014-ben) az ócska (teszkógazdaságos hw) konzol mellett. Remélem hasonló "siker" lesz, mint a bón

(egyébként van ilyen kontrollerem a pécéhez, de ezeszer inkább a vezetékmentes 360asokat használom)
-
Atla
senior tag
Nekem is itthon van a wireless vevő,és két darab x360-as gamepad,amit csak pc-hez használok,mivel konzolom nincs is.Na most ezek után elmennek a sunyiba,ha 2014-15,ben egy micro usb-s kábellal kell bohóckodni majd,hogy élvezhessem a jobb controllert.Gondolom az uj gamepad is Xinputos,tehát a játékok
ugyanúgy fogják támogatni a régit is az ujjat is,akkor ezek után tényleg nem értem miért nem lehet megcsinálni,hogy ugyanazzal a vezetéknélküli vevővel használhassam.
Vagy akkor adjanak ki egy olyan reciever-t ami támogatja a régieket is.
-
WhiteHawk24
tag
Ez miben már mint ez? Adnak hozzá egy olyan kábelt amiből van itthon 3 felesleges?
Meg ez alapból vezeték nélküli nem? Csak géphez kell kábel. Lehet félév múlva meg kiadnak egy USB-s wifi adaptert és akkor már vezeték nélküli lesz. -
tDr1v3r
veterán
-
IntelKiller7
nagyúr
Már vártam
sokkal jobban tetszik, mint a 360 kontroller 
-
AxBattler
félisten
-
alratar
addikt
Jó nekem a 360 féle is.
Ha jol értelmeztem az eddigieket, funkciónalitásban ugyanaz. A puszta kényelem nekem nem ér tízezreket. -
tDr1v3r
veterán
-
pzstm
titán
-
Cathulhu
addikt
-
Polllen
félisten
Valahol valaki megint eltévedt.

Amúgy érdekes koncepció, hogy pc-hez nem lesz vezeték nélküli megoldás.
-
Gabesz84
őstag
-
anulu
félisten
-
Cathulhu
addikt
PC-vel való összeköttetéshez hivatalosan egy olyan kábelre van szükség, amelyet az Xbox One konzolhoz adnak
WUT? Barmelyik mezei microusb-vel megy, nem is tudom melyik telefoneval hasznalom, amelyik leghosszabb volt.
-
Döglött Róka
veterán
-
Paul119
addikt
Mint egy falat kenyer..
Tigerclaw: +1 -
Mate
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
Fordítva is megcsinálhatnák, vagyis konzolhoz billentyűzet és egér támogatás és aztán költözhetnének az MMO-k a konzolokra.
-
Zirowe
nagyúr
Na, akkor végre beindulhatnak az olcsó kínai másolatok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
darvin555
tag
Milyen aron jon nem tudjatok?
-
haxiboy
veterán
Jó lenne ha nem kéne külön adaptert venni a kontrollerhez. Nekem már van itthon 2DB vezetéknélküli 360 kontroller amit kifejezetten pc használathoz vettem, illetve egy Reciever. Mivel wifi directet használ mind2 így szerintem csak driver kérdése hogy menni fog-e, esetleg a reciever firmware-t kell frissíteni (ha lehet)
-
he7edik.
addikt
Vártam ezt de ha ez is csak vezetékes megoldás akkor az x360-as kontrollert veszem PC adapterrel.
-
Jhonny06
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kényelmesebb, normális d-pad, szebb(legalábbis szerintem) a ravaszok rezegnek, süllyesztett akksihely.
-
dtracer
tag
Hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba:
Az Xbox One kontroller eddig is használható volt PC-vel, de kizárólag kábellel. Ami valójában hír értékű, hogy a Microsoft kiad egy olyan dobozos kontrollert, amibe a két ceruza elem helyett egy Micro-USB kábelt csomagol.
-
tlac
nagyúr
ez engem is érdekel
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Televan74
nagyúr
-
AxBattler
félisten
-
Mate
nagyúr
Xbox One-hoz jár kábel? Nem csak Play and Charge Kit-hez?
A másik, hogy vezeték nélküli nem lesz belőle? Eléggé elszomorítana...
(#4) tDr1v3r: Én sem értem a dolgot. Sima micro USB kábel kell hozzá. Ezért kiadni pc verziót...
Azt hittem mellécsapna egy vevőegységet és megy vezeték nélkül.
-
tDr1v3r
veterán
Most nem azért a két fillérért, de én a telefonom USB kábelével használom a One kontrollerét PC-vel...
-
FіkuszKukіsz
őstag
És ez mivel tud többet mint a 360-as?
-
Menslee
tag
-
Cooley18
aktív tag
Azt nem mondhatjátok komolyan, hogy csak vezetékkel lehet majd használni?! Akinek van vevője a 360-as karokhoz, nem tudja majd azzal használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Új Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

sokkal jobban tetszik, mint a 360 kontroller