Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordTech
tag
Én mai napig nagy Androidosnak tartom magam, viszont teljesen nyilt vagyok az újitásokra. Minap megint a kezembe került egy OMNIA 7 és komolyan gondolkodóba estem, hogy én mégis mi a jó fenét keresek az Android világában, mikor a sok kis trükközés, főzött ROM, degenerált testreszabás messze nem az én időkategóriám és szórakozási formám, világom. Rájöttem, hogy nekem mi is kell, egyszerű, letisztult kezelőfelület, melynek a felhasználási élménye teljesen rendben van, gyorsaságban pedig nem a DHD-mhoz hasonlitanám (mert a htc-m nem képes ilyen szinten gyorsnak maradni, akár a multitouch használatakor sem). Most, hogy a csempék és a felsorolás sok mindenkinek nem tetszenek?? A menü szerintem még mai napig azért van, hogy az ember egyszerűen, átláthatóan mindent megkapjon, amiben éppen dolgozni akar. Nem minden embernek kell túldesign-olt menü, csakhogy tetszedjen a haveroknak. Nem..., itt jöttem rá, hogy nekem egy ilyen rendszer kell, amely tényleg a felhasználókért van és nem a buherátorokért. A DHD-mat csak WP7-re cserélném le mai fejjel, csak várom, hogy hova alakul a Marketplace, nameg a frissités. A készülék biztos OMNIA 7 lenne, mivel az a minőségi összeszerelést és anyaghasználatot, amit rátettek, azt egyszerűen soha nem vártam volna a Samsung-tól. Továbbá éppen a WP7-ben fontos, hogy a fekete tényleg fekete legyen, ne csak valami árnyalat...tehát a képernyőben is rendben vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest