Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Ezt se lehet majd itthon kapni hivatalosan? Az elsőre nagyon ráizgultam annak idején, de valahogy nem szerettem volna Indiából rendelni. Plusz végül a beígért matt kijelzőből fényes lett..De egy nagyon használható tablet!
-
mghltm
addikt
Android 4.0 (Ice Cream Sandwitch)
nem homoki boszorkany, hanem szendvics

-
banhammer
veterán
Erdekes elgondolas ez a hatul kigombolyodo forma.
-
Tonyius777
tag
kipróbálnám

-
BotaN
senior tag
A formavilág nagyon tetszik, szakítanak a hagyományos "kijelző oszt' kész" kinézettel, nem is árt mert elegem van a tucat tabletekből.
-
.mf
veterán
"mely a PowerVR's SGX5xxx grafikus alegységgel "
i c wut u did thar

Meglátjuk, ha már megjelent és letesztelték. Egy-két normál méretű USB-t és HDMI-t pedig többen is tehetnének a tabletre.
-
Apika
addikt
Érdekesnek ígérkezik...
-
TESCO-Zsömle
titán
Én is pont azon agyaltam, hogy vajon marad-e a Pixel Qi kijelző. Bár figyelembe véve, hogy az elődöt is árulták nélküle, nagy a valószínűsége.
Az meg, hogy lesz-e jobb ajánlat szvsz az ártól függ, amit nem ismerünk. Bár tény, hogy a hazai szerviz hiánya miatt hátrányosabb helyzetből indul.
-
Cathulhu
addikt
Az elso verzio is a transfelctive kijelzo miatt erdekelt, de azt pillanatok alatt szetkapkodtak. Ez a hir meg nem szol a kijelzo tipusarol, hagyomanyos kijelzovel meg van/lesz jobb ajanlat is szerintem.
-
Male
nagyúr
Elég jónak tűnik, csak képzelem az árát... (a normál HDMI és USB szintén tetszik... nem kell átalakítózni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest