- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz nb_store #219 üzenetére
Ajjaj ez nem jó tendencia. Remélem azért kedvenc Thinkpadjeim nem esnek az áldozatául. Bár mire még a T400-at lecserélem sok víz lefolyik a Dunán. Csak térjenek észhez a tervezők.
Nálunk a cégnél rohadt sok TP van és sokkal jobban használhatóak munkára a 16:10-es arányú gépek mint a 16:9-esek. Komoly ügyfeleket meg csak nem akar veszíteni egy notebook gyártó sem.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Egyetértek, 768 sor pl egy 15,6-os vagy mekkora kijelzőn vicc kategória. Nekem 14,1-en az 1440*900 tökéletes pedig eleinte féltem hogy rövidlátó létemre ez már túl nagy lesz. Nos nem lett igazam. Sőt: ha barátnőm R61-éhez ülök szinte zavar a sok nagy ikon és stb a kisebb felbontás miatt(15,4 - 1280*800). Na most az ennél még kevesebb sor meg...
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz nb_store #172 üzenetére
Apám vett egy Windet még tavaly mikor bevezették. Neki hasznos mert mindig magával tudja vinni az aktatáskájában ha megy ügyfélhez. De például én csak mosolygok ezeken a netbookokon. Számomra használhatatlanok lennének (ezért is váltottam inkább 14,1-es businessre mellesleg pont a lentebb említett Fu-Si Amiloról ).
Szóval úgy vélem van egy csoport akik számára használható. De nagyon specifikusan. Álatlános felhasználsára szerintem kevesek. Inkább hypenak tartom mint ésszerű döntésnek az emberek 80%-nál.
Úgy vélem ezen többség nincs tisztában vele hogy miben különböznek a notebookoktól és csalódnak.
Ha pedig az árukat nézem: olyan 100k körül mozognak nagy átlagban ennyiért már kaphatóak notebookok is. De ugye mint a subnotebookoknál gondolom itt is kérnek a kis méretért felárat. Szerintem egy ilyen 10 colos átlag notebook olyan 85.000 Ft körül lenne reális.
Az újravásárlásra pedig azt mondom hogy aki nem azt kapta amit elvárt mert nem tudta mit is fog kapni valójában annál kétlem hogy még egyszer venne ilyen kis gépet.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz nb_store #131 üzenetére
Sajnos a kiküldős garanciára van rossz példám. Bár az Acerrel esett meg nem Asussal de a lényeg az hogy ott is ment a csehekhez. Kint nem igazán tudták a problémát reprodukálni vagy nem foglalkoztak vele eleget így ugyanúgy hibásan visszaküldték a gépet de javítottként. Majd miután a kollégám informatikusként elég részletesen dokumentálta a hibát és elküldte a szervizeseket rendesen hogy ne nézzék már hozzá nem értő madárnak, végre megjavították neki. De ehhez ugye 2* kellett kiküldeni... És akkor el se tudom képzelni hogy mi lett volna egy laikus hozzá nem értővel. Simán átverik?
Mindenesetre ezekután én nem vennék olyan gépet aminek nincs Mo.-n rendes szervize.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Elég csak benézni a "Milyen notebookot vegyek?" topikba. Ott is van hogy lehurrogják az üzleti gépet ajánlókat. Jó van aki a konzumereket is eléggé leszólja.
Nálam lejátszódott már ez az első laptop után olyat vegyek másodiknak amit tudok is használni. És nem bántam meg hogy kissé többet fektettem egy nem túl erős gépbe. Cserébe érzem hogy minőséget kaptam. Na de ez már más tészta...
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest