Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

válasz tipuka #31 üzenetére

Olyan 40 ezer körüli összeget mondanak rá, annyiért - ha a hangminőséget nézzük - nagyon megéri. Persze nem kicsi maga az eszköz, meg a kijelzője sem épp a legjobb, de egy mobil zenelejátszónál ezek másodlagos dolgok. És akkor ott van pluszban az is, hogy digitális kimenet van rajta, nem kell szarakodni mindenféle átalakítókkal, ha épp az otthoni rendszeredbe illesztenéd bele, szóval jó kis cucc ez. :)

(#35) Solicidium
    Az E10 nagyon népszerű DAC/AMP, a fejes topicban sok embernek van olyan (nekem is). Emellett az E17-et ismerem, majdnem ugyanaz (a DAC teljesen azonos, az erősítő más, kicsit jobb). Szerintem annyi pénzért kifejezetten jól muzsikálnak. Persze nem lehet összehasonlítani egy jóval drágább kütyüvel, de 20 ezerért szerintem nagyon jó. Én is nagyon szeretem az enyém, nekem ez volt a bevezető a "hifi világába". Szóval szerintem sokat fejlődtek, bár a régebbi termékeikről nem tudok nyilatkozni. Illetve de, az E10-es DAC/AMP régi szériájára sokan panaszkodtak, mert sok volt a poti hiba, illetve high gain állásban hajlamos volt némi torzításra alacsony hangerőnél, de az új szériában javították, én nem vettem még észre ezeket a hibákat. :)
    A lejátszó meg nagyon best buy szagú. Sokan élesítenek rá, elég csak benézni a topicokba. :K

Új hozzászólás Aktív témák