Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
Ahoz kellene egy BTX-es ház. Olyanom még egy darabig nem lesz. Már a táp árát is kicsit sokalltam, de megérte, szóval utólag nem bánom. Ha esetleg tönkremegy, na azt bánni fogom, de nagyon bízok benne, hogy nem fog. kopkop.
Egyébként kipróbáltam, hogy a proci és a táp közötti részt elfedtem egy papírlappal, de hatása nem volt, a proci és a táp is ugyanolyan meleg maradt.
Azt is kipróbáltam, hogy a táp hátuljára raktam a ventillátort, de úgy "csak" 12 fokot hűtött (kifele szívta a meleget). Szóval maradt ez.
-
Mazsika12
csendes tag
Elvileg lehet hogy jó felülre helyezni , ugyanakkor nekem az 500W -os Antec Phantom passziv táphoz adott leírásban semmi ilyet nem irnak, pedig ilyen részletes manuált még életemben nem láttam. (Oldalakon át vannak külöbözü fesz. és egyéb diagrammok. stb).
A félősekenek van a 3 állású venti kapcsoló. Most külön megnézetem mit írnak erre:
1 "high perfomance" 40 fok, 2 "Quiet computing" 47,5 fok 3 "Virtually silent" 55 fok
Az egyest ajánják a gamerekenek. Gyárilag a 3-ra van állítva, én úgy hagytam. Talán nyáron egyszer bekapcsolt amikor több órán keresztült rendereltem vele. Szóval ha jól van megépítve/méretezve a cucc szerintem akárhova tehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest