- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Alapvetően a rezgéssel operál, legalábbis ezt akarja elhitetni, de ez kamu. Pár éve apám strandolt a barátnőjével, és pár percig, amíg egyszerre voltak vízben, megfújtak minden cuccot, köztük a kocsikulcsot is(messzemessze otthonról, pótkulcs ésatöbbi, ugyanmár). Kénytelen volt ellopni a saját autóját, jó erőben van a mai napig, sok helyen aggatnák rá a kétajtós szekrény jelzőt. Teljesen kikészült a keze, mire egy téglával sikerült beverni az oldalsó ablakot.
-
törölt tag
aztán olvasd el a topkommentet is

-
gabor85
őstag
Én csak a kerámia biztosítékos verziót ismerem. Ott ossze kell törni a biztosítékot, és a pici darabokat kell az övegre dobni. A titok az hogy a kerámia úgy törik hogy rendkívül vékony élek jönnek létre, és ezeken a nagyon kicsi pontokon hat az ütközési erő, amit az üveg nem bír elviselni, és hálósan összetörik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Linux Mint
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...amúgy most hogy elolvastam, most láttam meg azt a kis bizbaszt az ujján...addig fel sem tűnt, annyira kevés ideig mutatja.