- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
mexicanraven #4 üzenetére
Igazság szerint jó lenne a garancia olyan szempontból nem fontos, hogy ha gond lenne akkor így is úgy is utaztatás lenne, mivel vidéken semmi sincs
. A gsm line-al kapcsolatban nem először hallom ezt...
kenwood3: már nem te vagy az első aki azt mondja, hogy személyesen korrektek, viszont nálam a személyes dolog pont nem számít.
darál0w:
-
darál0w
Jómunkásember
gt540hez is 2 évet adtak.
-
kenwood3
addikt
Én 1 x vettem telót a Gsm line -tól 1 Samu U900-at aminek akkoriba igen borsos ára volt . Mivel nem pesti vagyok így a tesóm vette át aki viszont az és ingyen szállították el hozzá . A teló kifogástalan volt és nem is kellett szervizbe vinni soha és azóta is működik .Segítőkészek voltak és nem volt velük semmi probléma , én ajánlom őket
-
mexicanraven
senior tag
Az EU-s gari csak akkor hasznos, ha a közeledben van LG márkaszervíz, mert ha teszem azt van köztetek vagy 300km, az sem jó, mert hiba esetén utaztatni kell a telefont.
Ha belemész a magyar gariba, akkor XXL GSM, ők eléggé ismertek, nem 'akkora' kóklerek, álatlánosan pozitívak a visszajelzések velük kapcsolatban.
Én mellesleg a GsmLine-t egy kalap alá veszem a Partnero-val, akikről tudva levő, hogy büdös c**ányok. -
Nordic
Közösségépítő
Nyílj meg!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest