- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Ez tuti nem fake. Nem tudom milyen kör alakú lyukról beszélsz, de a rácsapódás pillanatában megállítottam a videót, és tisztán lehet látni, hogy nincs ott semmi trükk. A rácsapódó betonlap túlsó fele, egy kicsit fentebb áll ez oké, de azt valószínűleg a közé szorult láb tartja el az alatta lévőtől.
-
Lenry
félisten
khmmm... balf*sz
-
maláj
addikt
válasz
westcoastog #3 üzenetére
- a kamera miatt (de elfogadom, hogy a baromkodás miatt volt véletlen 1 kamerás mobil vagy stb.)
- ha jól látom a kőlap közepén lepattan alul 1 db és felül is van 1 ív (biztosan véletlen) ergó a kör alakú luk gyanús
-
baluka26
veterán
Az igen
Amput, viszlát.
Nem fake, mert erőteljesen megijed a nézőközönség a végén. -
Motion_Blur
félisten
Szerintem nem fake, ennyi volt a srác lába, de meg is érdemelte
-
joey04
titán
idióta. de én azért sajnálom. igen, még egy ilyen barmot is.
-
EczkE
veterán
Mért nem kamerázott tovább?
-
No-kia
addikt
nah azt hogyszabadították ki onnan?
-
albert8
veterán
uristen
nyomorék
-
rolkaDb
aktív tag
Nagyon értelmes fiatal emberek! A gyerek meg örülhet, ha nem lesz sánta egy életre. (a saját hülyesége miatt...)
-
Nordic
Közösségépítő
Ahogy Lauda kolléga is leírta, simán összetörheti egy ilyen az ember lábát. Azt is valószínűnek tartom, hogy nem fake, és hogy valóban dobálták valamivel, mivel az első rúgás előtt van egy csattanás, ami szerintem valaminek a hozzádobásából adódott(csak a minőseg olyan xar, hogy nem látni.), nem a hang csúszásából.
-
Kassadin
addikt
Ha ez nem fake, akkor igen fájhatott.
-
Nekem ilyen elemekbol van a kerites a telek jobb oldalan egy jo 10 meteres szakaszon. A fuggoleges oszlopokban van egy valyat kialakitva, amibe felulrol vannak beleengedve a kerites lapjai, szoval azok fel-le mozgathatnak az oszlopban. Egy olyan lap siman van kb. 80 kg es nem vastagok, kb. 6-8 centi ha lehet. A gyerek laba felett biztos volt meg 2-3 ilyen lap, szoval siman osszenyomhatta neki. Viszont elotte biztos megdobaltak betondarabokkal, hogy elgyenguljon, kulonben nem tudna igy berugni kozepen.
-
Akos96
senior tag
Fake, miért volt PONT akkor náluk kamera?
-
törölt tag
Hogy én ezt mit kerestem!!!
Köszi! -
darál0w
Jómunkásember
ezt már láttam párszor. azota nem tudom eldönteni, h ez vajon igaz vagy kamu.
-
Jim-Y
veterán
áá, rossz volt nézni
-
maláj
addikt
erősen kamu gyanús ...
-
Pukkancs
aktív tag
Hát így rongáld más tulajdonát...
Az meg milyen durva már, úgy nyomja össze a lábát, mint a wc papír karton közepét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm GPS Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest