- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
che 1990
tag
Azt hittem semmilyen látvány nem tud már elborzasztani, de a nyitott alkar látványánál azért majdnem visszajött a reggeli...
Amúgy azon én is csodálkoztam, hogy nem a macskuszt támadta be, mintha tudta volna, hogy kit kell bántani...
-
callmeakos
veterán
Hülye gyökér így jártál.
Biztos az ilyen kígyó az, ami ahogy mondta "friendly".
Már az egész felépítése sem bizalomerjesztő, az meg pláne nem, amikor nyitogatja a száját, és látszanak a méregfogai.
De az ilyen baromállat nem tanul a hibáiból. Látszik a videó lezárásán A few years later (2014), and all thats left is a scar, and a bad memory ("vigyorgószmájli") hogy ennek ellenére képes lenne újra babusgatni egy ilyen kígyót. Hát ha ezúttal amputálni kell a kezét.De jár a keksz természetesen.
-
Gergosz2
veterán
az ilyen embert egyszerűen nem tudom sajnálni , sajnos azt kell, hogy mondjam még az sem érdekel ha meghal. Az ilyen állat nem való otthonra, ez nem egy macska vagy kutya amit megetetsz aztán megsimogatsz. Ez egy mérges kígyó ami egyrészt nem is honos arra fele az tuti, másrészt meg könnyen megöl és ha megsebesít akkor gondolom nem 10 ft a kórházi ellátás mert nem hiszem , hogy a sarki patikában tartanak ellenmérget.
A kígyót is rossz nézni miközben szorongatja, 100%, hogy nem élvezi.
-
Kar hogy nem teged harapott meg....
-
hege8888
aktív tag
Még jó, hogy az ott tébláboló cicát nem támadta be...
Erre mondta Gyukics barátom a seregben, hogy:
"A vagányságnak ára van." -
Met
nagyúr
Meg is érdemli az ilyen...
-
Szatyor95
senior tag
Így jár az, aki szórakozik egy kígyóval. Ha egyszer ott volt bezárva, minek b*sztatni addig, míg egy hozzáértő ki nem érkezik?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Minek kellett fogdosni?
-
SUPREME7
őstag
A sör nem ital, az asszony nem ember, a
medvekígyó nem játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Vallás
- Hell is Us - Íme a hivatalos gépigény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest