Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lindisu
csendes tag
Az lehet, hogy az FM rádió eltűnt???
-
lindisu
csendes tag
Sziasztok!
Friss tulajdonosa vagyok egy L930-nak. Egy HTC 8X-ről váltottam, amit nagyon kedveltem.
Visszaolvasva a hozzászólásokban olvastam a képernyő vibrálásól. Egy kicsit szeretném jobban beazonosítani, hogy nekem is ezt produkálja.
Nálam ez a hibajelenség nem csak a böngészőnél jelentkezik, hanem világos háttérnél pl. Viber vagy más program használatánál is. Ez "normális" lehet?Az aksiról.
Az Insider kb 23-24 óra használati időt jelez, normál használatnál, ezt kicsit keveslem a gyári értékekhez képest.Még a garanciával kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy a készülék Hollandiában Media Marktban vásárolt készülék. Számlája megvan, jótállási jegye viszont nincs. A garanciát lehet így érvényesíteni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Suzuki topik
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest