Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
#31816946 #13972 üzenetére
Hát ha lesz vagy 180-ad az új szériára akkor érdemes megvárni, de ha 100-tól nem szeretnél sokkal többet kiadni akkor jó vétel a 930. Nekem bevált. Bár hozzáteszem én nem az a fajta ember vagyok akinek az a fontos, hogy papíron olyan dolgokat is tudjon amire szükségem sincs. Én SD kártyát például sosem használtam ezért nem zavar a hiánya(pláne hogy 32 gigás a készülék), a glance nem rossz dolog de én a 920-nál sem használtam pedig az ugye képes volt rá. Egyedül a melegedése zavar picit de az is csak most nyáron amúgy nem húzos.
Azért is választottam egyébként a 830-cal szemben a 930-at anno mert azt akartam, hogy a hardver miatt tartós legyen(nem szándékozom 2-3 évig új telefont venni). Amúgy külsőre jobban bejött a 830 képeken. Mikor azonban kézbe fogtam együtt a kettőt inkább a 930 mellett tettem le a voksom mert az robosztusabb és nehezebb, elpusztíthatatlan feelingje van mint a régi Nokiáknak. Valakinek ez is hátrány de nekem előny volt.
Szerintem próbáld ki te is valahol és ha szerelem első látásra akkor megveszed ha nem akkor vársz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest