Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomboy0013

veterán

válasz #31816946 #13972 üzenetére

Hát ha lesz vagy 180-ad az új szériára akkor érdemes megvárni, de ha 100-tól nem szeretnél sokkal többet kiadni akkor jó vétel a 930. Nekem bevált. Bár hozzáteszem én nem az a fajta ember vagyok akinek az a fontos, hogy papíron olyan dolgokat is tudjon amire szükségem sincs. Én SD kártyát például sosem használtam ezért nem zavar a hiánya(pláne hogy 32 gigás a készülék), a glance nem rossz dolog de én a 920-nál sem használtam pedig az ugye képes volt rá. Egyedül a melegedése zavar picit de az is csak most nyáron amúgy nem húzos.
    Azért is választottam egyébként a 830-cal szemben a 930-at anno mert azt akartam, hogy a hardver miatt tartós legyen(nem szándékozom 2-3 évig új telefont venni). Amúgy külsőre jobban bejött a 830 képeken. Mikor azonban kézbe fogtam együtt a kettőt inkább a 930 mellett tettem le a voksom mert az robosztusabb és nehezebb, elpusztíthatatlan feelingje van mint a régi Nokiáknak. Valakinek ez is hátrány de nekem előny volt.
    Szerintem próbáld ki te is valahol és ha szerelem első látásra akkor megveszed ha nem akkor vársz.

Új hozzászólás Aktív témák