- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
old rocker #1133 üzenetére
Ha nem jön be a wp, az még nem teszi szarrá mindenki számára. Vannak bizonyos problémái a rendszernek, de látható, hogy a többség együtt tud vele élni, nem olyan hatalmas dolgok, valamint az, hogy mi néz ki jól, egyéni dolog
-
davidsz
senior tag
válasz
Én nagyon mazochista vagyok.
Iphone4 után hétfőn beneveztem egy Huawei Y300-ra. Ez kellemes csalódás volt. Majd a 2. telefonomat cseréltem 520-ra. Elég érdekes. Olyan depressziós oprendszer ezzel a feketeséggel.
fél nap nyomkodás után kijelenthetem, hogy nagyon nem szép, de gyors.
Viszont ami nem ok. Androidra megjön a face üzenet, míg az 520 kussol. Kicsit le van maradva. Alkalmazások tekintetében a wp8 igen csak szegény. Jelzőhangot nem tudom még hogy kell eszkábálni rá másikat.
Rezgés-csengés hogy is...
Egy szóval fél nap után nagyon fura. Nem tudtam belakni olyan gyorsan mint az androidot.
Vegyesek az érzelmeim így ezzel kapcsolatban elsőre. -
hroberto
veterán
válasz
Nekem is C7-em volt után kerültem a WP "világába" egy Lumia 610-el. Az első reakcióm nekem is hasonló volt a tiédhez, de pár nap alatt sikerült beletanulnom és megszerettem. Pedig az WP7 volt, sokkal korlátozottabb, mint a WP8, és még ott volt a Zune is...
Úgyhogy kitartás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest