- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
Az email. Amit meg én írtam az chat kliensre vonatkozik. Én eleve a névjegyeket is szinkronizáltam, mert csak ott voltak meg a számaim. Az email klienset kapásból tudtam azonnali szinkronra rábírni.
Ez az IM+ nekem azért volt meglepetés, mert sokan panaszkodtak, hogy nem kapják meg időben a fb, gtalk stb. chat üzeneteket. Viszont nekem ezzel az appal, minden időben jön eddig. Ki lehet tenni zárolt képernyőre is, hogy egyből az üzeneteket mutassa.
Ami még nem jött össze, hogy ne az email-ekre beállított hangot használja. Így hang alapján nem tudom megkülönbözteti, hogy email jött vagy valami azonnali üzi.
-
pszaby
csendes tag
válasz
CsiguszMaxim #1197 üzenetére
Kipróbáltad a párral fentebb "zijasa" kolléga által ajánlott beállítási módot? Mert ezzel nekem így tökéletesen működik, azonnal megjön minden. Naptárat, névjegyeket is leszinkronizálta. Remélem ez hosszútávon is így fog maradni.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Nem tudom, ezt ismeritek-e, de nekem ezzel nincs push üzenet késés. Minden azonnal érkezik meg.
Bár még csak teszt üzem, de lezárt képernyő alatt is a géppel szinkronban csipogott -
old rocker
veterán
válasz
Pttypang #1171 üzenetére
Egyébként nem csak ez a telefon váltotta ki a felpaprikázódásomat. A szoftverfejlesztők mindig tudják, hogy nekünk mi a jó... mert a macskák is whiskast vennének, de ki a betyár isten beszélt erről a macskákkal? Ez a jelenség az egyes frissítéseknél a symbiánnál is jelen volt, mindig becsúszott néhány ésszerűtlen újítás, amitől csak hülyét kapott az ember, miért rontják el azt, ami jó. Engem ennél a telefonnál marhára zavar, hogy csak annyit tudok, mennyi foglalt és mennyi szabad a meghajtókon. De egy konkrét példa: a C7-nél, 700-nál is közvetlenül le lehetett tölteni a térképeket. De ott volt rá a jó öreg ovi suite. Ahol pl. Franciaorzág térképéből eleve kizárhattad, hogy Korzikát, Francia-Guyanat, Martinique-ot stb. letöltse. Mert minek, ha csak Párizsba mész. Ezen a telefonon csak wifivel töltögethetem a térképeket, ami ezidáig rendben van. De ha pl. Franciaország térképét akarom letölteni, vagy letöltöm az egészet -688 MB - vagy egyesével puttyogtatom fel a régiókat. Mert annyi ész már nem volt a mérnökökben, hogy kijelöljem, mit akarok feltölteni - vagy mit nem - és elindítsam. Nem. Egyesével. Loire mente, Normandia stb. Vagy: hadd menjen az egész, Korzikástól mindenestől. Ilyen és hasonló dolgokra mondom azt: a leírt symbián jobb volt. Mellesleg skydrive progi ott is volt, skyfiles címen, csak nem volt automatikus mentési lehetőség.
-
zijasa
csendes tag
1 hete vettem az 520-asomat, először nekem sem volt push értesítés a gmail-es címemről, hanem csak 15perces begyűjtés volt. Amikor a fórumon megláttam, hogy rá lehet venni azonnali begyűjtésre is, akkor elkezdtem próbálkozni.
Én arra jutottam, hogy törölni kell a gmail-es címet, újból hozzá kell adni. Ekkor be kell állítani, hogy az emailek mellett a névjegyeket és a naptárat is szinkronizálni szeretnéd. Nekem ezután már engedte beállítani azt, hogy az "elemek érkezésekor" megjöjjenek a levelek. Mióta így állítottam be, azóta egyből megjönnek a gmail-es leveleim! -
pszaby
csendes tag
válasz
CyberPunk666 #1190 üzenetére
Ezt is tettem most és így már szuperül azonnal megjön minden. Vannak apróbb bosszantó hibái a rendszernek, de alapvetően egész jó. Szépen viszi a flash oldalakat, a beépített videók se okoznak gondot. HD-s youtube videók is szépen mennek, ugyanaz a netes rádió megvan mint droid alá (TuneIn Radio). A 7,28Gb belső tárhely se rossz.
-
NGA
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1188 üzenetére
Szerintem nem telefontól fögg, hanem vagy a gmail cimtől, vagy a live accounttól. Ha valakinek van ilyen gondja, szerintem próbáljon előszedni egy régi messenger acc-ot, azt használni
-
CyberPunk666
senior tag
Továbbíttatni kell minden levelezést az MS-es címre és akkor mindig minden megjön. Meg lehet oldani.
nem tudom miért vették ki. Nekem sincs benne sajnos. Kb három hete van 520-asom. -
hroberto
veterán
válasz
CsiguszMaxim #1188 üzenetére
Nekem lassan 2 hónapos a 720-asom, és nem lehet beállítani. Mondjuk engem nem nagyon zavar. Manuálisra van állítva.
-
pszaby
csendes tag
válasz
szildavid90 #1186 üzenetére
Úgyis rá kell frissíteni, meg úgy nincs hangjelzés.
-
pszaby
csendes tag
válasz
ViTToRe #1175 üzenetére
Melyiket ajánlanád/ajánlanátok? Mondjuk a betöltési idő nem feltétlen igaz szerintem, mert droid alatt az opera minivel nagyon kis adatforgalom mellett gyorsabban bejönnek az oldalak mint bármely más böngészővel.
Én a kameráját most a Defy-hez tudom hasonlítani ahhoz képest nem valami fényes, de még tesztelgetem.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Most jött meg a telefon.
Galaxy Mini 2 után első benyomás. Leesett az állam!
-
-
pszaby
csendes tag
Mai naptól vagyok tulaja egy ilyen telónak. Mindig is kiakartam próbálni a Windows Phone-t, droidról váltanék, mellette most egy Defy-m is van. Elsőre nagyon tetszik, hogy gyors a rendszer, jó a wifi, könnyen lehet netezni rajt. (nekem ez fontos) Nekem fontos appokat megtaláltam már az áruházban, ez is pozitív. A google-s fiókomat is némi késéssel, de szinkronizálja.
Viszont a kamerája az förtelmes...az ezeréves Defy ehhez képest portrét csinál, a makrója is elég halovány.Egy kérdés, hogy létezik valami alternatív böngésző az explorer mellé ami kisebb adatforgalmat generál? (mobilnet miatt)
-
Sellaci
tag
Nektek az akkumulátor meddig bírja? Normális az, hogy képes vagyok 5-6 óra alatt lemeríteni? Tény, hogy mindig online van, twitter, fb, 4sq, Skype és WhatsApp, de ez akkor is kicsit kevésnek tűnik nekem.
-
válasz
old rocker #1133 üzenetére
Ha nem jön be a wp, az még nem teszi szarrá mindenki számára. Vannak bizonyos problémái a rendszernek, de látható, hogy a többség együtt tud vele élni, nem olyan hatalmas dolgok, valamint az, hogy mi néz ki jól, egyéni dolog
-
duo
addikt
válasz
old rocker #1168 üzenetére
öreg rocker ennek örömére, egy kedves barátom (aki amúgy gyermekjóléttel foglalkozik, civilben) saját muzsikáját hallgassad meg: [ehune]
-
NGA
addikt
válasz
old rocker #1168 üzenetére
Nagy örömmel hallom.
-
old rocker
veterán
úgy néz ki, ha már megvettem, megússza a dolgot... Nálam az jött be, hogy csak a legvégén léptem be a microsoft fiókba.
-
NGA
addikt
válasz
old rocker #1160 üzenetére
-
NGA
addikt
válasz
old rocker #1160 üzenetére
Nem tudom ez segit-e neked, de hátha:
Windows 8 alatt a t-online beállitása
Mondjuk eleve nem használok semmiféle magyar levelezési szolgáltatót, mert képtelenek igazodni bármiféle nemzetközi standardhoz.
-
old rocker
veterán
Nem tudok neked screenshootot csinálni, de a profimail a telefon betűméret és szín, háttér beállításától függetlenül paraméterezhető: szín, betűméret. Amúgy az előző bejegyzésem óta görcsölök a t-online-os postafiókom beállításával: a lacibetyár istennek sem fogadja el. Speciális beállításban minden meg van adva: POP3, bejövő, kimenő kiszolgáló - mail.t-online.hu, még mi a qrva anyja kell neki? C7, Nokia 700-on ez 3 perc volt...
hibakód: 80072F30
-
Tim82
félisten
Tényleg, ha már fájlkezelő, WP8-on van olyan app, amelyiknek segítségével otthoni hálózaton el lehet érni/módosítani egy NAS tartalmát? (Ott tárolt fájlok másolása a NAS-on belül másik könyvtárba, törlése, átnevezése főleg, amit tudnia kellene.) Nézegetem most a Pocket File Manager-t, nem világos számomra a leírás alapján.
Nem mintha nem lennék el nélküle, de mind Android-on, mind iOS-on meg tudom oldani ezt kényelmesen. A kérdésem persze hipotetikus, a Lumia 520-am csak jövő héten lesz meg.
-
NGA
addikt
válasz
old rocker #1155 üzenetére
"Csak a profimaillel kapcsolatban: jobban paraméterezhető; szín, betűméret, hova mentse az e-maileket, milyen intervallumban szinkronizáljon, több fiók együttes letöltése, és mellesleg még file kezelő is...
A többi: kinek a pap, kinek a papné."Na akkor lássuk:
Betűméret:Szín: ezt valóban nem tudja
Hova mentse: itt nincs értelme
Több fiók együttes letöltése:
Fájl kezelő: itt nincs értelme
Szinkronizálás beállítása:
Ha tudok még segiteni, akkor jelezd nyugodtan, szivesen segitek.
(#1156) szildavid90
Email nem késik, azonnal jön, ha bármiféle net van (WIFI, 3G stb.)
Lehet fektetve is.
-
szildavid90
aktív tag
Csak a Facebook üzenetek késnek vagy az email-ek is? Ez nem fagy vagy indul újra mint a 620-as lumia? A billentyűzetet ellehet fordítani, hogy fektetve is lehessen írni?
-
davidsz
senior tag
Sajnos ez nálam nem működik. Nem munkaképes dolog.
Ebben a formában munkára alkalmatlan a telefon.Nem tudok így időben reagálni ügyfelek megkeresésére.
Ha meg még levelezésbe beleveszem a facebookot, akkor lesz ott káosz.Bárhonnan nézem, nem vettem észre a jelzés hibáját a fórumban, különben nem vettem volna meg. Ajánlott is volt.
Most viszem vissza a telefont. 24 órán belül vagyok. Hozok valami mást remélhetőleg, ami működik is napi melóra.
-
NGA
addikt
válasz
old rocker #1151 üzenetére
Annyira fel voltam pipulva, hogy szokásomtól eltérően nem tettem hozzá: szerintem.
OK
csaknem pc-s levelezővel egyenértékű profimail nevű alkalmazásnál még nem találtak ki jobbat.
Mi a bajod a levelezővel? Nekem tökéletes. Minden levelet azonnal megkapok, mindre tudok válaszolni, tudok törölni stb. Mi kell még? Képet tudok beszúrni, mást meg a skydriveról linkelek. Mi olyan szar?
Ugyanakkor a skype fontos volna, na, az nagyon nem teszi a dolgát.
Nekem tökéletes. Be van kapcsolva a mobilnetem, vagy a wifi, és mindig megjön az üzenet, vagy a hivás.
Viszont nekem kérdés nélkül bezúzta az ottani kontaktokat a névjegyzékbe. Ugyanezt csinálta akkor, amikor megadtam a fészbükk fiókom adatait. Az ottani ismerősöket is belevette a névjegyzékbe, abba a pillanatba.
Ki tudod kapcsolni, tudod szűrni a névjegyeket, és ezek eltünnek onnan. Csak kérdezzél, bár ez eddig kb 4 naponta le van irva, hogy kell szűrni. Ha gondolod, segitünk.
A C7-ről a skydrive-ra feltöltött névjegyzék egyébként is sérült, át kellene nézegetni, összehasonlítani, mert telefonszámok maradtak le, de ez lenne a legkevesebb.
Valahol ezt is leirták, hogy mi a baja, amikor ilyet csinál, és hogy mit kell tenni, mivel a maga a feltöltött fájlban van a hiba.
Én a közeli ismerősök születésnapját is be szoktam írni, örömmel láttam, hogy mindegyik 1904-ben született az 520-as szerint.
Erre ott van a naptár, de nekem pl tökéletesen importálta. Nézd át a filet itt is.
Ugyanakkor vettem a feleségemnek h. évfordulóra egy ASUS fonepadot, a 4.1 android jóval jobbnak tűnik.
Akkor vegyél egy androidot. Ha elötte elolvastad volna a hozzászólásokat, és úgy veszel telefont, akkor kevesebb bajod lenne, vagy nem ezt vetted volna. Nekem volt androidom, de soha többet. És pont ASUS-om volt.
De egész egyszerűen: nekem a C7-en és a 700-on a Belle, illl. FP.2 megbízhatóan működik a kiegészítő appokkal és jelenleg a felhős rendszer nem éri meg nekem ezt a confúziót.
Akkor add el, és vegyél egy androidot.
-
old rocker
veterán
válasz
#40993792 #1137 üzenetére
Annyira fel voltam pipulva, hogy szokásomtól eltérően nem tettem hozzá: szerintem. De akkor inkább így fogalmazok: a rendszer iszonyúan kiforratlan egyelőre. Hozzáteszem: nekem a fészbükk üzenetek hatodrendű dolog. Az e-mail fontos. A symbiánra telepíthető, csaknem pc-s levelezővel egyenértékű profimail nevű alkalmazásnál még nem találtak ki jobbat. Ugyanakkor a skype fontos volna, na, az nagyon nem teszi a dolgát. Viszont nekem kérdés nélkül bezúzta az ottani kontaktokat a névjegyzékbe. Ugyanezt csinálta akkor, amikor megadtam a fészbükk fiókom adatait. Az ottani ismerősöket is belevette a névjegyzékbe, abba a pillanatba. A C7-ről a skydrive-ra feltöltött névjegyzék egyébként is sérült, át kellene nézegetni, összehasonlítani, mert telefonszámok maradtak le, de ez lenne a legkevesebb. Én a közeli ismerősök születésnapját is be szoktam írni, örömmel láttam, hogy mindegyik 1904-ben született az 520-as szerint. Ugyanakkor vettem a feleségemnek h. évfordulóra egy ASUS fonepadot, a 4.1 android jóval jobbnak tűnik. De egész egyszerűen: nekem a C7-en és a 700-on a Belle, illl. FP.2 megbízhatóan működik a kiegészítő appokkal és jelenleg a felhős rendszer nem éri meg nekem ezt a confúziót.
-
karika85
tag
válasz
davidsz #1142 üzenetére
nagyon nagyon nagy ritkán jelezni szokott a Facebook Beta app... "manuálisan" tudod magadnak frissíteni az értesítéseket, úgy hogy belépsz az app-ba... (én így szoktam) így láthatod, hogy jött-e valami üzenet... de hátha lesz már valami jobb frissítés, ami kijatvítja ezt az értesítéses dolgokat...
ezt leszámítva, szerintem eléggé vállalható kis készülék! nekem tetszik!!!tegnap átcseréltem a fóliát, az Crystal-ra, ez olyan, mintha nem is lenne rajta fólia, és nem is gyűjti annyira az új lenyomatokat... marad rajta ez!!!
-
daniel909
addikt
válasz
davidsz #1145 üzenetére
igen, és pontosan ezért kellene egy írás a WP hibáiról, mert megtévesztő, h sokan nem tudják a rendszer bajait, amik évek alatt sem javultak meg.
az értesítés részlegre valamelyest gyógyír lesz a notification center, ami kitudja melyik frissítéssel jön el. de már úton van. persze ettől függetlenül lehet, hogy ugyanúgy késni fognak a face viber skype stb értesítések mint eddig, mivel már a WP7 óta fenn áll a probléma.
az emailt be tudod állítani h ne 20 percenként frissítsen. mail, beállítások szinkr.beáll, ott elemek érkezésekor. az rendesen működik.
-
davidsz
senior tag
válasz
CyberPunk666 #1144 üzenetére
Olvastam a tesztet. Ajánlott telefon. itt visszaolvasgattam, de nem láttam ezt a gondot, vagy elkerülte a figyelmem.
Akkor ezt most megszívtam, de nagyon.
Várható vajon, hogy ez megoldódik?Minden jelzésnél ott a pipa, és hang is van beállítva. Ebből egy mukk sem jön ki, ha jön üzenet facen, vagy mail.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
davidsz #1142 üzenetére
Igen, ez ilyen. Jelez, de nem mindig. Amúgy jól be van állítva?
Ha visszaolvastál volna bárhol, akkor tudnál a problémáról.
daniel909 - felváltva rezeg és csen, ami hosszú csengőhangnál úgy tűnhet, mintha egyet rezegne és soha utána csak csengene. Valójában felváltva teszi.
-
daniel909
addikt
válasz
mindthecrap #1141 üzenetére
csengés rezgés nincs egyszerre.
davidsz: ez ilyen.
-
davidsz
senior tag
válasz
daniel909 #1139 üzenetére
Jelentem face üzenet jelzés 0.
Na most ez hogy???
Nem jelez, ha üzenetet kapok a céges face oldalra, az kurva nagy gáz. - ez ilyen???
Ha igen ezt holnap viszem vissza.(#1140) duo :
Azért váltottam mert az Iphone nem mindig jelzett face üzenetnél, meg kifagyott az app.
Erre ez még rosszabb. -
mindthecrap
aktív tag
válasz
daniel909 #1139 üzenetére
"Rezgés-csengés hogy is..."
Nokián sehogy.ezt nem teljesen értem, külön külön ki be kapcsolható mindkettő és egyszerre is megy.
a mazochizmusról meg annyit, hogy életem legnyugisabb telója eddig, minden egyszerű és átlátható. biztos velem van a baj, de első nap sem kellett órákig keresnem semmilyen funkciót, minden megvolt pár perc alatt. abból meg már kinőttem, hogy úgy nézzen ki az UI a telómon mint egy kínai félkarú rabló.
-
duo
addikt
válasz
davidsz #1138 üzenetére
a szépség viszonylagos. záróképernyő olyan amit akarsz, képek csempe amilyet akarsz, szinek a lehetőséghez mérten, és van pár app a csempék cseréjére/variálására is, TÉNY hogy több nagyságrenddel kevesebb a lehetőség. mondjuk nekem majdnem sok ha láttad volna mennyire buta-csupasz-puritán volt a droidom tépted volna a hajad
négy ikon a jobb alsó sarokban (kettő és kettő felettük), ebből az egyik mappa, egy háttérkép(semmi animáció) a rendszer szénné pucolva.(teljesen belakva a rendszerappokkal együtt összesen kb 65-70 app) és még így is döcögött az ics az 512 Rammal.<---bár nem feltétlen a teljesítményhajhászás miatt csináltam, én megrögzött minimalista vagyok.
csengőhang szerkesztők vannak, de sms/jelzőhang ha jól tudom csak a gyári használható. az appok meg... 40%-a kb ingyenes, a többi fizetős. de azért ezeknek a cuccoknak a többsége valóban hasznos.
Igen az értesítések az elég érdekesen mennek. valaki az általános wp topikban írt rá valami alternatív megoldást, hogy ne maradjon le az adathalászat oltárán történő áldozásról.(asszem az email értesítőt állította be a face webes felületén.)olvasd el azt a topikot is esetleg.)
én is az y300 meg e között vacilláltam. Te mi miatt váltottál arról? -
daniel909
addikt
válasz
davidsz #1138 üzenetére
"elég érdekes. Olyan depressziós oprendszer ezzel a feketeséggel."
állítsd át a témát fehérre.."Jelzőhangot nem tudom még hogy kell eszkábálni rá másikat."
sehogy."Rezgés-csengés hogy is..."
Nokián sehogy."Androidra megjön a face üzenet, míg az 520 kussol."
értesítések nem nagyon jönnek meg WP-n, ez ilyen. -
davidsz
senior tag
válasz
Én nagyon mazochista vagyok.
Iphone4 után hétfőn beneveztem egy Huawei Y300-ra. Ez kellemes csalódás volt. Majd a 2. telefonomat cseréltem 520-ra. Elég érdekes. Olyan depressziós oprendszer ezzel a feketeséggel.
fél nap nyomkodás után kijelenthetem, hogy nagyon nem szép, de gyors.
Viszont ami nem ok. Androidra megjön a face üzenet, míg az 520 kussol. Kicsit le van maradva. Alkalmazások tekintetében a wp8 igen csak szegény. Jelzőhangot nem tudom még hogy kell eszkábálni rá másikat.
Rezgés-csengés hogy is...
Egy szóval fél nap után nagyon fura. Nem tudtam belakni olyan gyorsan mint az androidot.
Vegyesek az érzelmeim így ezzel kapcsolatban elsőre. -
duo
addikt
válasz
karika85 #1135 üzenetére
Ketszer volt inaktiv a felvevo gomb. Masodszor asszem ugy oldottam meg h a lezaro gombot megnyomtam.elaludt a kijelzo, a bejovo hivas tovabbra is ment,majd megint megnyomtam, es mar nem emlekszem h felodottam e a kijelzot vagy egybol ott volt a hivas, de akkor mar aktiv volt a gomb. Nem tudom ez ertheto e igy. Szerintem olyankor nem old fel a kepernyozar.(a hatterben)
-
karika85
tag
válasz
mindthecrap #1132 üzenetére
akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam csinálja...
-
hroberto
veterán
válasz
Nekem is C7-em volt után kerültem a WP "világába" egy Lumia 610-el. Az első reakcióm nekem is hasonló volt a tiédhez, de pár nap alatt sikerült beletanulnom és megszerettem. Pedig az WP7 volt, sokkal korlátozottabb, mint a WP8, és még ott volt a Zune is...
Úgyhogy kitartás... -
old rocker
veterán
válasz
davidsz #1130 üzenetére
Én ma lettem tulajdonosa egynek. Holnap viszem vissza, hogy köszönöm, ezt nem kérem... rettenetes. Van egy C7-em Bellével, meg egy Nokia 700 FP2-vel, na, gondoltam, most adok a fejlődésnek, lecserélem valamelyiket. A sokat lehúzott, ósdinak titulált symbiánnal, a telepített programjaimmal olyan érzés volt a vinfosos telefonnal kínlódni, mintha egy luxusbordélyból átmennék egy apácazárdába. Másfél évtizeden át nagy Nokabuzi voltam, de dögöljek meg, ha még egyszer Nokiát veszek. A névjegyzék, a blútusz - röhej, a C7 látja a vinfostalicskát, az nem látja a céhetet... - az üzenetkezelés, az e-mail beállítás.... okádék. Kijelentem, aki ezt az op. rendszert szereti, az mind mazochista.
-
karika85
tag
valaki másnak szokott olyat csinálni a képernyő, hogy ha megnyomom a lezáró gombot, akkor a kép eltűnik róla, de a kijelző még világít kb 2-3 másodpercig, majd utána lesz teljesen fekete! nem tudom hogy érthetően írtam-e le?!
meg ma produkált egy olyat, hogy ebédeltem munkahelyen, hívtak, felakartam venni, de nem tudtam, mert csak "ugrált fel-le" a hívó félnek a képe, majd amikor nagy nehezen "előjött" a "fogadás" gomb, hogy felvegyem, inaktív volt, így nem tudtam felvenni.
Valaki tapasztalt hasonlókat?
-
davidsz
senior tag
Ma lettem tulajdonosa egy 520-nak.
Vodafonos 1-Ft-ért. iPhone4-ről váltottam át.Van valami beállítás, vagy alkalmazás, amire figyelni kell, illetve jobban járok, ha használom, vagy nem használom?
-
FireKeeper
nagyúr
nyilvánvaló gyengéi a telefonnak az 512MB RAM (bár ez a mindennapok során nem jön elő igazán, csak pár app nem megy fel egyáltalán), vaku hiánya (ha számít), előlapi kamera hiánya (ha számít), iránytű hiánya (ha számít).
váltani szerintem csak akkor érdemes, ha 1, nagyon olcsón megúszod vagy 2, akarsz olyan appot használni ami WP8 only. -
ubid
senior tag
Sziasztok!
Most szeretnék lumia 710 -ről váltani erre a telefonra.
Valaki tud valami rosszat mondani róla ?
megéri váltani ? -
duo
addikt
válasz
FireKeeper #1119 üzenetére
En mar rendeltem s-line tpu tokot. Igy nem erint.amugy szep tok az is, de zsebbe nekem nem ferne kenyelmesen.
-
B1T3
addikt
-
daniel909
addikt
hogy ki van emelve a tré oldalán h HERE térkép... hát nem tudom, én nem írtam volna ki.
-
Péter747
tag
ha jol olvasom már zune nem kell a zene képek vagy vidok hogy rá tudjuk tenni a telora
és amitől kicsit félek hogy uncsi a rendszer vagy is hamar meg unom :S
a piactere ( az szem ez a wp alkalmazás boltjának neve) milyen e-mail cim kell?
az xbox alkalmazás mire jó gondolom bolt de ott mijen játékokat lehet venni mivel másabb mind a pictér? -
myk74
senior tag
válasz
FireKeeper #1119 üzenetére
Ha ebbe bele rakod,nem karcolja össze az oldalát?
Nekem n95 8g-n volt ilyen és tönkre tette az oldalát. -
FireKeeper
nagyúr
gyors még1x megkérdem, hátha érdekel valakit: közös bőrtok rendelés 520-hoz, dealextreme-ről, ha 3+ ember lenne, olcsóbb a cucc, valaki?
-
B1T3
addikt
válasz
Péter747 #1116 üzenetére
Persze, hogy vannak ingyenes alkalmazások. Nyilván kevesebb, mint mondjuk Androidon, de a WP-s alkalmazások száma alapvetően nem kevésnek számít, továbbá elég dinamikusan bővül az alkalmazásbolt, szóval az utóbbi időben talán a „kevés alkalmazás” panaszt hallottam legkevesebbszer a rendszert illetően.
Az 512 MB RAM az általános működésben nem mutatkozik meg; amiben megnyilvánulhat, hogy ezen spóroltak, az a néhány alkalmazással való inkompatibilitás azok magasabb rendszerigényéből adódóan.
-
Bálint1997
csendes tag
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok alkalmazásokat letölteni az áruházból mert valami Családi szolgáltatást kel belálitani és nem tudom hogy hol kel azt .
-
Péter747
tag
nekem még nem volt wp telom de lehet lesz
edig csak androidosom volt
és nem tudom mivel másabb mivel jobb vagy mivel rosszabb egy wp8 as telo mint egy androidos
am ha lesz wp8 telom akkor lumia 520
ingyenes alkalmazások vannak? teljes verziós is vagy csak demó?
androidon tudom hogy nem valami túlsók 512 ram igazándi bol már kevés
wp8 ba mire elég? -
duo
addikt
[gondolkodom egy ilyenben]
de ámerikából jön? azt írják ingyen. kerül erre vám vagy mi?ha igen akkor szopó.
de ami fontosabb ha jól látom ez ugyanaz a méret csak épp 1600. azért nem hangzik rosszul. -
bear_
aktív tag
Igen, ezzel tisztában vagyok, de nem egy telefont árult már a T függetlenül, ezért gondoltam megkérdezem, hátha valaki okosabb.
-
bear_
aktív tag
A t-nél lévő 520 az függő vagy független?
-
kisbibor
csendes tag
Ma este csak 36.792ft a T-mobile webshopban, dominósan!
-
halisa
tag
Rá lehet majd frissíteni a újabb verziókat? 8.1-es
-
halisa
tag
Most gondolkodok ilyen telefon vásárlásán. A kérdésem az lenne, hogy a netet meg tudom -e osztani a tábla gépnek vagy külön progival lehet csak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W