- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prevent
aktív tag
válasz
Namelesske #24096 üzenetére
Ez már az újabb széria ebben biztos vagyok. Amúgymeg tavaly októberi volt a legrégebbi Lumia 520-asom. Annak a kijelzője finom szólva is kaotikus volt. Pixelhiba ezrei sárgás kijelző + sárga bevilágítás minden irányból, szellemkép + sávosodás. A második Lumia márciusi volt. Ott már csak sávos kijelző volt , sárga bevilágítással. És most Ez a hatodik Lumiám (tegnapi) ugyanazokkal a bajokkal. A fene se gondolta , hogy 8 hónap után is ilyen kijelzőkkel szerelik az 520-ast. Már nekem kínos , hogy 3 nap alatt negyedszerre megyek vissza telefoncserével. Pedig nem vagyok az a fajta aki mindenben hibát keres, de azért van egy minimum szintem nekem is.
-
törölt tag
válasz
Prevent #24095 üzenetére
Persze, értem.
Nekem is hibás volt a kijelző. Bevittem a nokiához és kicserélték. Ott gondolom miután kicserélik meg is nézik, hogy jót tettek-e bele
Ezért kérdeztem, miért nem a nokiához fordulsz a MM helyett, ahol adnak egy új telót, de ki tudja milyen kijelzővel.
Amúgy gyalázatos ez a sok rossz kijelző.. -
törölt tag
válasz
Namelesske #24027 üzenetére
Ezt hogyan lehet telepíteni?
8.1 van a telón, de mégsem engedi. -
Prevent
aktív tag
válasz
#74459392 #24093 üzenetére
HuMarcnak pixelhibái voltak. Cserélték a kijelzőt neki és az meg szellemképes. És nem azért vesz az ember telefont, hogy négyszer visszavigye , hogy sz@r a kijelző. Meghogy a Nokia Care-be menjen vásárlás után, hogy megbontsa a szervizes. Tényleg inkább hozzáteszek kis pénzt csak találok valami használható Androidost. Igen igen ezek olyan hibák amik nem gátolják a telefonálási funkciót. De ha csak telefonálásra kell a telefon veszek egy ötezres' csöves kis Alcatelt vagy Nokiát. Ezen böngészik az ember esetleg filmet néz játszik, és a kijelzőhiba baromi zavaró tud lenni.
-
Prevent
aktív tag
Annyira meg akartam tartani...Dehát. Még keletkezett 9 db pixelhiba. A ráadás a szellemképes huncutság amit észrevettem. Megy szépen vissza a Media Markt polcaira. Úgyis a hölgy kijelentése szerint: "viszik mint a cukrot". Hát öcsém vigyék csak nekem biztos többet nem lesz 520-asom. 5/5-nek hulladék volt a kijelzője. Félek ha folyton cserélgetném kellene pár hét mire kifognék egy hibátlan darabot. De azis pixelhibásodna idővel. Ezért inkább megkímélem magam és kiegészítem 40 ezerre. Azért már használható Androidot kapok.
-
Namelesske
addikt
Most jutott eszembe, hogy Care Suite-ban megnéztem mi a legfrissebb szoftver a telefonra, és érdekes módon, régebbi mint ami a telefonomon van. Pedig nem emlékszem hogy bármilyen OTA is települt volna Black óta! És az is érdekes, hogy 10-20MB-ttal kisebb mint a hivatalos független szoftver.
-
Prevent
aktív tag
válasz
Rocky975 #24084 üzenetére
Igen ez a fajta megerősítés hiányzott nekem
Szerintem asound kollégának szerencséje volt tényleg de mi van olyankor ha a következő is problémás? Szerintem akkor nem viszem vissza mert amúgy egy baromira használható telefon. 2 év garit adtak rá úgyhogy ha komolyabb lesz a baj irány a Nokia Care
-
kutga
félisten
válasz
Prevent #24082 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened szvsz.
Ha nagyon zavar, vidd vissza, és rendelj inkább az MM online felületéről, gyors és díjmentes a házhozszállítás, két év Nokia gari, nekem elsőre hibátlan készülék érkezett, persze ez nem törvényszerű, de úgy tűnik a boltból csak a silányat tudod elhozni.
-
Prevent
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni!
3 nap alatt 3 db Lumia 520-ast vittem vissza a Media Marktba. Az elsőnél sárgás kijelző volt erősen mégerősebb sárga szélekkel a kijelzőn. A másodiknál extrém csíkozódás volt látható és erős sárgás bevilágítás. A harmadik volt a legdurvább: Mintha lett volna a telefon kijelzőjén belűl még egy keret kb 1 cm vastagon és mindenféle felirat látszódott szűrke háttérképnél (hasonló jelenség mint a beégett AMOLED). A kedvencem a Nokia felirat volt teljesen középen beégve". Mindhárom telefonnál egyetértettek az ügyfélszolgálatosok abban, hogy hibásak voltak. Namármost a negyedik 520-ast ami utolsó darab volt tegnap hoztam ki. Mondtam, hogy szeretném letesztelni mielőtt megveszem. Ok kipróbáltam se bevilágítás se csíkozódás se sárga kijelző. Szuper, ez már félsiker. Hazavittem a telefont és max fényerővel próbálgattam fekete illetve szűrke háttereket. Szürke háttérnél semmilyen csíkozódás nem látható. Fehér háttérnél semmilyen "sárgás jelenség". Kezdek boldog lenni. Ezután jött a fekete (leves) háttér. Itt kb 5 percig kerestem bevilágítást/pixelhibát. Bevilágítás nincs viszont felfedeztem 3 perc erős koncentrálás után 2 db nagyon apró pixelhibát. Egyáltalán nem zavaró.
Namármost. 5 db Lumia 520-am volt eddig ezen kívűl. Mindegyiknek volt valami problémája kijelzőügyileg. Ennek van a legminimálisabb a 2 kis apró pixelhibájával.
Ti visszavinnétek negyedszerre emiatt? Ez volt az uccsó darab (Az utolsó négyet én vettem meg). Az a baj, hogy ebben az árban csak használhatatlan Galaxy Fame van, LG L5 1 GHz-es processzorral és társaik. +a Lumia 33.000 Ft-ba került és adtak ajándékba hozzá külön egy Nokia 8 Gb-os MicroSD kártyát.
Ti mit tennétek? Tudnátok két apró pixelhibával együtt élni?(minden más megszokott kijelzőhiba nélkül) vagy nem?
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
A feleségem L520-a pár napja nem jelzi ki a telefonszámokhoz tartozó neveket, hanem bejövő és kimenő hívásnál is csak a telefonszámot jeleníti meg. Akkor is, ha a kapcsolatokban lévő egyik személyt hívjuk, azaz tuti ismernie kell a számhoz tartozó nevet.
Ilyenkor...? -
lorinho
tag
Olvastam a 630 tesztjét, amin ugye már cyan update van. Azt írják, hogy nincs benne dupla koppos ébresztés.
Elképzelhető, hogy ez a funkció az 520-ból is kikerül majd? Nagyon nem szeretném...
[link] -
pockhome
senior tag
válasz
Namelesske #24072 üzenetére
Akkor nem túl biztató ez sem
Köszi a választ! -
Mano66
senior tag
Valaki találkozott olyan hibával.A telefon randon modon ujra indul.Ezt Win8 és 8.1 alatt is csinálja.Többszöri hardreszet sem segit.Szerviz?
-
Namelesske
addikt
válasz
Takuun #24063 üzenetére
Nem értem ezt a dolgot, nekem mindig elhallgat, max egy félmásodpercig szólal meg ha túl gyorsan rántom ki a dolgot. De még soha nem szólt a zene fülhallgató kihúzása után. Inkább azzal volt baj, hogy nem ismerte fel elsőre a fülest. De mostanában azzal sincs gond.
Szóval már a kérdés is kérdéses...
Egyébként buszon, boltban, vagy amikor leszólítanak mindig így állítom meg a zenét, ki is vágtam volna a telefont a csába ha nem állna meg a lejátszás.
(#24071) pockhome
Kemény használat mellett 35-40%-ot merül a telefon óránként. Szomorú, de ezen nem változtat egy egyszerű szoftverfrissítés. Ennyit tud felvenni a hardver ha terhelik, és az akku még viszonylag új. 1 éves akku estén akár ez óránként 50%-is lehet. Készenléti állapotban 2-3% között merül a telefon óránként, bekapcsolt wifivel pedig 4.5-5% között. Gondolom a 8.1 emiatt merül jobban mert megváltozott a wifi kezelése.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Aki 8.1-el hazsnálja a telót, írjon már pár szót, akksija mennyire merül stb.
Igazából a GPS, mobilnet- fb, emailek ami a fontos nekem, meg zenehallgatás. -
Rinita
tag
Azt tapasztalom mostanában hogy hívás közben (független hogy én hívok, vagy engem hívnak) egyszer csak tök süket lesz a telefon, az az se kép, se hang. Amikor elveszem a fülemtől a telefont, akkor viszont látom hogy a hívás aktív, mert megy a számláló. Nem hinném hogy térerő probléma, azt észrevenném ha elmegy a térerő, hálózat. Újraindítás megvolt, nem használt, most kivettem az aksit és a sim kártyát is majd vissza. Remélem most helyrejön, mert elég bosszantó. Volt már ilyen valakinél?
-
oszy
veterán
válasz
Namelesske #24059 üzenetére
köszönöm sikerült!
-
froominator
újonc
Sziasztok! Vettem egy sennheiser cx 215-ös fülhallgatót, viszont amikor bedugom a telefonba azzonal recsegő,sercegő háttérzajt ad. Mikrofon és nyomógomb sincsen a fülhallgatón. Mi lehet a gond?(számítógéppel használva ilyen probléma nincs)
-
törölt tag
válasz
Namelesske #24062 üzenetére
Csak gondoltam, hogy a nokia fiókomat használom mindenben. Névjegyek, naptár, stb..
Anno androidos telefonnál is ez volt a bajom, hogy a googleban megjelenítette a korábbi bejegyzéseket a telefon nem szinkronizálta le, hiába nyomtam rá.. -
Takuun
aktív tag
-
törölt tag
Tegnap egy csaj rozsaszin 8-valahanyas Lumiaja volt a kezemben.
Brutal nehez ehhez kepest. A kijelzo anyagat viszont elirigyeltem tole -
törölt tag
Sziasztok!
Importáltam a google naptáramat, gépen szépen megjeleníti akár az 1 évvel ezelőtti bejegyzéseket is, viszont telefonon csak 1 havit jelenít meg visszafele.
Mitől van ez és hogyan lehetne orvosolni? -
Namelesske
addikt
Felmész az outlook calendar webes felületére: [link]
Belépsz azzal amivel a telefonba is beléptél az áruházhoz. Ott lesz felül egy bazinagy importálás gomb, arra rákattintasz, és betallózod neki azt amit lementettél. Utána meg mindent testre szabsz.
Ha minden okés, akkor a telefonon a naptár beállításainál egy szinkronizálás után már meg kell jelenni a naptárnak. Érdemes bemenni a beállítások, email fiókok, Microsoft fiók alá, ahol kézzel szinkronizálni egyet.
Ha a lock screen központi részére a naptár van állítva akkor automatikusan megjelenik a napi névnap.
-
oszy
veterán
válasz
Namelesske #24055 üzenetére
Az fájl mentésig értem.
De hogy utána mit is kell pontosan csinálni...
-
oszy
veterán
válasz
Namelesske #24052 üzenetére
köszönöm! ezt mentesem le txt-ben?
-
∂яσнυη
senior tag
Helló!
Hol árulják még 2 év Nokia garanciával a készüléket? A T-mobil állítólag felvitte az árát 41 ezer forintra!
-
oszy
veterán
válasz
Namelesske #24050 üzenetére
ez a névnapos kijelzés hogyan (mivel) működik?
-
Namelesske
addikt
Minden feloldáskor egy rakétakilövésben lehet részed. Windows Phone.
Apollo 13 Launch
-
netpeti98
addikt
válasz
Namelesske #24042 üzenetére
Látom nemcsak én gondolkoztam így.
-
mdraco
őstag
válasz
Másfél hónapja semmi gondom vele
-
törölt tag
válasz
Semmi szopóroller nincs, nem is értem.
-
Namelesske
addikt
Én eddig megkíméltem magam a 8.1 szopó rollertől... Pedig bennem van hogy kell nekem... érzés.
-
csaba1203
addikt
válasz
Köszi már fenn is van és szuper!
-
djtörök
senior tag
Amióta felraktam a 8.1 legutóbbi frissítését, azóta a Fb appok nem nagyon akarnak menni, és ha a véleményeket visszaolvasom másnál is vannak gondok: kilép vagy lefagy. Tud valaki használható appot 8.1-re?
-
saw1114
tag
válasz
Namelesske #24036 üzenetére
nem tudom lehet. most csinálja most 5.alkalomal fríssitést. telepítés előkészítésénél 96%-nál bestoppolt most .nagyon
-
saw1114
tag
sziasztok!leírás szerint megcsináltam a 8.1 frissítést fogaskrék végigmment és többi dolog is befejezte ki is irta,hogy fissités kész de semmi változás nincs maradt a black és minden ahogy volt ezt kétszer megcsináltam.mi lehet baj valami ötlet?
-
br.rak
őstag
Még mielőtt nagyon lekapjátok a warez témát, azért gondolkodjatok el:
Itt is mennyi illegális téma ment: trükközés a régióval, proxizás, Moliplayer havonkénti "kipróbálása", ha előkerült egy egy ideiglenesen ingyenes alkalmazás sokan rárepültek stb stb (jó ez nem warez, de a filozófia hasonló) ( és más fórumokon külföldről rendelés vám és áfa csalással, vagy régiózár kikerülés ami szintén illegális, stb) Vagy maga a sorozatok fórum, ami megint nettó warez, ha szigorúan nézzük a dolgot.
Nem érti, akkor nem érti, majd ki lesz takarítva a topik. -
Zsoltwader45
aktív tag
Én nem véletlenül tettem ki ezt.(#23400)és az előtte lévők. Olvassatok vissza ez elé, azok akik védik.Megpróbáltam neki segíteni. Az, hogy nem legálisan akar hozzájutni valamihez az legyen az Ő gondja. Keresse ki magának. Ne terjessze, és ne kérdezzen ilyeneket. Oldja meg magának. Ha egy bankot akarnak kirabolni akkor sem fórumon kérnek segítséget. Most 300ft aztán 10E forint, és így tovább. Nem kell válaszolni mert akkor ilyen viták alakulnak ki. Mindenkinek nyugalmat kívánok. Sajnos a kizárás nem eredményes mert bármikor vissza regisztrálhat más név alatt. El kell kerülni.!!!!
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Istenkirály vagy. kerestem már régen, azt írták május vége. és lőn. köszi!!!
-
btudos
nagyúr
válasz
starpeter #24014 üzenetére
Én moderáljam magam? Nézz már körül, hogy a 610 topikjában, meg itt mit műveltél, figyelmeztettek is érte, aztán jössz a dumával, hogy 10 k-értékben akarsz játékot
vennilopni... A fejlesztők ingyen dolgoznak szerinted?Ahogy Lalll is rámutatott, nem először kérdezel warez témában, mindig megkapod, hogy felejtsd el, mégis újra jössz, és erőlteted, minek? Nem tudod megérteni, hogy ez nem az a platform, ahol Te majd torrentről ingyen letöltöd a játékot, nem is értem, minek erőlködöm még mindig.
Szerezd meg a játékokra a pénzt, aztán megveheted. Telenorosként egyenlegre is terhelheted a vásárlást, egyébként meg bankkártya a tuti, illetve US régióval paypal is játszik.
Egyébként meg mikor a fórumtárs olyan dolgokkal próbál a warez mellé állni, ami tök falsch, ráadásul téged véd (ami aztán tényleg hulla felesleges, mert valahogy megtaláltad ezt a fórumot, tehát van sütnivalód) azok után is, amit a WP topikokban lenyomtál, ne csodálkozz, hogy nem szólítalak tündérbogaramnak, és tapsolok meg mindenkit, aki még bátorít is téged, hogy mi is biztos ezt csináljuk, szóval neked is lehet.
Képzeld, elköltöttem már vagy 5-6 k-t alkalmazásokra, pedig engem is anya szült, és alapvetően egyetemistaként élem a mindennapjaimat, szóval nem a kisujjammal varázsolom a pénzt. Egyszerűen amire szükségem van, nem reflexből ellopni próbálom, hanem megtisztelem másnak a munkáját azzal, hogy legális úton megveszem. A témából ezzel kiszálltam, remélem így már megérted, miről van szó.
-
Namelesske
addikt
Megjelent a hivatalos fájlkezelő app! [link]
(#24026) Lackooo84
Úgyis újra regelne.. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
prosoftware #24009 üzenetére
Ezt a hibaüzit akkor dobja, ha a GSM adatkapcsolat ki van kapcsolva. Tuti bekapcsoltad?
Nálam tökéletesen működött 8.0-n, és most 8.1-en is. A szolgáltató ezt biztos, hogy nem tudja befolyásolni.
-
Drachoo
senior tag
-
gahor72
aktív tag
Nnna,jól van akkor ez a topic mégsem a szentek gyülekező helye.
Azzal egyet értek,hogy figyelmeztetni kell az eltévelyedett fórum társat,csak azt nem értem,hogy miért kell hiéna módra neki esni és több hozzászóláson keresztül osztani őt.
Már nem először jár így,olvasom a topicot egy ideje,de még mindig itt van és kérdez,lehet ,hogy mazochista?
Béke,üdv -
mdraco
őstag
válasz
prosoftware #24009 üzenetére
Ez nálam se megy, wp 8.1-nél
Pedig 8.0-nál még müködött. -
Drachoo
senior tag
válasz
Khelben #24018 üzenetére
Nem akarok ebből vitát generálni, nem vagyok tisztában a legfrissebb törvényekkel, lehet hogy igazad van. Én úgy tudom letölteni szabad, megosztani nem, ez az utolsó infóm: http://goo.gl/gw8jwC. A végét érdemes elolvasni, nem a címet. De ez nem törvény, tehát ismétlem, lehet hogy tévedek.
Ennyi. Részemről zártam.
-
Drachoo
senior tag
-
starpeter
senior tag
válasz
btudos #24011 üzenetére
Ember.. Én nem egy játékról beszélek hanem többről és az mar nem egy pohár sör az ára, gondolom te egy iszákos bunkó lehetsz de ez mellékes. Azzal van gond hogy ezek az alkalmazások olcsók de ha többet vesz az ember már pedig többet szoktak venni mert jön az új és új appok akkor ezek szépen kifognak tenni egy kb 10k t. A másik pedig változtathatnal a modorodon. Én se mondtam rád ezt azt.
-
btudos
nagyúr
válasz
gahor72 #24007 üzenetére
En meg a zeneimert is fizetek, minden alkalmazast hivatalos uton telepitettem a telefonomra, es a notebookokon levo osszes szoftver legalis forrasbol szarmazik. Mit gondolsz, miert osztjak ezt a szerencsetlent? Ha valami kell, vegye meg, 235 Ft-ba ne halljon bele, ha van penz 20-25 k-s telefonra. Nem soktizezres osszegrol van szo, egy gyenge kozepes sör ara.
Egy bunom van, nem vagyok hajlando DVD-ket gyujteni, igy amig nincs itthon megfelelo online szolgaltato, addig sajnos kenytelen vagyok idonkent illegalis forrasbol beszerezni filmet. Varom a Netflix erkezeset, de sajnos jo ideje hiaba, pedig mar hir is volt rola.
-
prosoftware
csendes tag
Sziasztok!
Nokia Lumia 520 T-mobile Domino csomagos telefonnal szeretném megosztani a mobilinternetet (Domino NetPlusz S). Beállítások/Internetmegosztás/Bekapcsolás után ezt a hibaüzenetet kapom:
Próbáltam már úgy is, hogy be van kapcsolva a mobiladatátvitel, illetve a WIFI és úgy is, hogy nincs, de mindig hibát dob. A mobilinternet alapvetően működik, azzal nincs probléma. Szoftverfrissítést is csináltam már (igaz, hogy WP 8.1-et még nem próbáltam). Szoftververzió:
Nem tudom mi lehet a probléma. Ötletek? Lehet, hogy a szolgáltató tiltja le a megosztást? Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Előre is köszi a segítséget.
-
Namelesske
addikt
válasz
gahor72 #24007 üzenetére
Ez nem igaz. Androidra is inkább megvettem pár alkalmazást amire igazán szükségem volt. Biztonsági megfontolásból sem engedhettem meg magamnak, hogy pl warezolt swifteyt használjak...
Windows Phone esetében, vicces, de nem kell nekem annyi külsős app. Billentyűzet pazar olyan jó mint a swiftkey+soha nem lassul be, a WP8 zenelejátszója pont olyan amit évekig kerestem Androidon, tehát ezért sem kell fizetnem, sem fizetőst letöltenem. Nincs szükségem megvenni egy RSS olvasót sem, mert a Nextgen reader pont olyan fasza és reklámmentes min anno volt a Google Reader... Nem kellett nézelődnöm a fizetős offline navigációk között sem, mert van Nokia Drive. A legjobb az egészben, hogy főleg nem fizettem tweakelő appokért... De pláne nem fizettem egyetlen biztonsági appért sem amióta WP-t használok.Szóval Nem lenne tele fizetős appokkal, sokkal inkább támogatnám a fejlesztőket egy vásárlással köszönetképpen. Ha nagyon akarnám úgyis megtalálnám a warez módját, de nem égetném magam fórumokon, hogy még ahhoz is gyökér vagyok, hogy felfogjam mennyire ciki és szégyen, ha már valaki a lopáshoz is segítséget kér, ráadásul nyilvánosan.
-
gahor72
aktív tag
Álszentek!
Miért bántjátok Petit?
Itt valószínűleg mindenki legális op rendszert használ és nem torrentezik,illetve nem tölt le innen-onnan,ezt-azt.
Ha könnyebben megoldható lenne virágbolti appot feltenni a telónkra már tele lenne mindenkinek mindennel a telója.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete