- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
macika69 #2397 üzenetére
Igazából, ahogy mondtam nem vagyok audiofil, de én egy olcsóbb eszközön is hallottam egy-két számnál a különbséget a FLAC/MP3 között (egy 10k-s PC-s 5.1 (sztereóban), és egy szintén olcsóbb MP3 lejátszó). A FLAC-nál valahogy nagyobb volt a térérzet, nálam.
Aztán lehet, hogy csak az MP3-ak voltak rosszul kódolva (320-asok voltak), vagy valami más játszott közre, de ha lenne gyári támogatás (amit kétlek, mert a WMP sem támogatja a FLAC-et), kíváncsi lennék rá.
Viszont voltak olyan számok is (sőt a többség ilyen volt) aminél az ég világon semmilyen különbséget nem hallottam.
-
zsigus
őstag
válasz
#40993792 #2395 üzenetére
Én is.
Egyedül a FLAC lejátszást hiányolom belőle, ez szvsz javítana valamit a hangminőségen, még egy olcsóbb fülessel is... Van ugyan lehetőség rá külső programmal, de ez elég fapados... Talán majd egy pár hónap múlva teszek vele egy újabb próbát, addig jó az mp3/aac.
De igazából az mp3-al sincs min szégyenkeznie.
-
zsigus
őstag
válasz
#40993792 #2388 üzenetére
Nem vagyok audiofil, de nekem bőven elég amit az 520 nyújt zenelejátszási téren.
Bár még nem sokszor hallgattam rajta zenét, de szvsz jobban szól mint a iPod Touch 2G-m (egy 10k-s Pioneer fejhallgatóval mérve), igaz, hogy az iPod még 2008-as gyártmány, és egyik iPod sem a csúcs hangminőségéről híres, de ez nekem mindenképp pozitív, hogy a telefon jobban szól mint egy céleszköz.
Már csak valamilyen nagyobb méretű SD kártya kellene és ki is váltaná az iPod-ot...
Az EQ nekem nem hiányzik, nem szokásom beleszólni a "zenébe"...
-
Tim82
félisten
válasz
macika69 #2390 üzenetére
Ha még nem ismered, ez a "zenehallgatásra szar" eufemizmusa.
zsigus: ha jól tudom, egyik iPod Touch-ért sem rajonganak az audiofilek. Nekem egy iPhone 2G-m van, ami mai napig üzemképes, viszont fülessel dobozhangja van. Ezért már csak konyhamalacnak tartom (szó szerint, konyhai zenehallgatásra egy iPig-re téve, azzal jól szól, de az az iPig érdeme).
-
old rocker
veterán
válasz
#40993792 #2388 üzenetére
Én kipróbáltam már Sennheiserrel, AKG-val, semmi gond nincs a hangzással. Némi hezitálás után visszaraktam rá a ... nem jut eszembe zenelejátszót, music playert, aminek érdekessége, hogy lejátszás közbeni opció a szöveg mutatása.
(Kicsit több basszus lehetne benne...)
-
HuMarc
veterán
Hát, teszteltük a navit, az iGO 8-hoz képest igencsap fapados. Miért nem tud az a fránya kurzor folyamatosan mozogni, miért kell ugrálnia? Apróság, de idegesítő. A női magyar hang sem az igazi, majd a férfit is tesztelem. Sajnos már megszoktam Andreát és az iGO 8-at, amit ez nem fog tudni leváltani.
-
zijasa
csendes tag
Az elmúlt 2 napban sajnos én is szembesültem az újraindulással. Több mint egy hete nem tettem fel új programot, tehát nem tudom mitől lehet.
Most annyit tudtam tenni, hogy ideiglenesen levettem a PIN kódot a SIM kártyámról, hogy ha újraindulni van kedve, akkor legalább csak 1 percet legyen hálózat nélkül. -
CyberPunk666
senior tag
Mi mikor kapjuk meg a rádiót vajon?
-
slayer006
addikt
A bluetooth azonosítót át lehet írni valahol?
-
duo
addikt
vodás bennfentes van-é itt? szoft. frissítés mikor várható nálunk?
-
karika85
tag
Sziasztok! Bluetooth-on keresztül nem tudok zenét küldeni...
Párosítva vannak a készülékek, és ha kiválasztom a küldendő zenét, akkor nem jön fel az "Egyebek" menüpont alatt a "Megosztás" funkció! Képet enged! Valaki HELP!
-
HuMarc
veterán
Letöltöttem a Magyarországi térképet, belföldi navigáció lenne. Kiválasztom a célt, majd jön ez, rányomok a sárga gombra, erre jön ez. Pedig ez van beállítva. És ha kapcsolódva vagyok hálózathoz, akkor azt dobja ki, hogy kapcsolódjak-e a hálózathoz, és ha kapcsolódom, akkor már tud navigálni. (Az utolsónál nincs kép, mert teljesen véletlenszerű, hogy mikor tudok fájlokat másolni a telefonról a gépre, és mikor nem)
Zsolt_72: WiFi alatt én adatkapcsolatot értettem, mert le van tiltva a mobilnet.
-
Tal2
tag
Amúgy észrevettétek, hogy már megvásárolható a Here Drive Beta-hoz a globális liszenc a legutóbbi frissítés után? 4725 HUF.
Jövő hó elején meg is lépem.
Nekem nagyon tetszik, hogy a félelmetesen gyorsan megtalálja a pozíciót, a térkép adatbázis is aktuális és jól is navigál.
Viszont: átállítottam német nyelvre a navigáció hangját, mert megőrjített a tartózkodjon jobb oldalt felszólítás a kanyarodás helyett...
Ezt miért nem tudják már régóta javítani...
Tényleg, hogy megy a vásárlás? Dombornyomott kártya? -
diegho
nagyúr
Megkérdezem újra, hátha...
Volt már valakinél olyan, hogy nem csörgött a telefonja? Már 3 hívásnál jártam úgy, hogy nem csengett ki a telefon, a kijelzőn sem jelent meg a hívás, csak egy emlékeztető, hogy hívtak.
-
Bukk900
őstag
Felhasználói kézikönyv, Nokia humor a második oldalon:
"Pszt...
Ez az útmutató még nem minden, van még egy..." -
Blyan
félisten
Ma kétszer volt, hogy hívtak és a felvételkor nem hallottam semmit. Nem fagyott le, meg semmi, csak tök süket volt. Letettem, visszahívtam az illetőt akkor nem volt gond.
Valaki ilyesmi?
-
boxfan
tag
Telenoros mobilnet béállításokat keresek....
-
Tim82
félisten
-
macika69
tag
-
albiosz
őstag
Aug. 1-től ismét sok 520 tulaj lesz, azt hiszem. [link]
-
Gaborking
tag
válasz
old rocker #2335 üzenetére
Vagy gépen böngészőben jelentkezz be a windowsphone.com-on, keresd meg ott, katt a telepítésre és SMS-ben vagy emailben kapsz egy linket ahonnan letudod tölteni.
-
Tim82
félisten
válasz
old rocker #2335 üzenetére
Keress rá a mobilon böngészőben, amikor ráböksz a windowsphone.com-os első találatra, be fog dobni az Áruházba az alkalmazás betöltéséhez.
Egyébként szerintem valami hülye régiókorlát miatt nem tudod magában az Áruházban keresni, nekem sem megy ott.
-
Gaborking
tag
válasz
old rocker #2333 üzenetére
Lumia pusher? Bár azzal az áruházat nem lehet frissíteni.
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #2332 üzenetére
.... pusher?
-
old rocker
veterán
arrancba hogy hívják azt az alkalmazást, amivel az áruházit frissíteni lehet?
-
HuMarc
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #2329 üzenetére
Meg csengőhang és téma.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
mindthecrap #2326 üzenetére
T-Mobile-osnál is csak indításnál a logo van.
#2330 tényleg, észre sem vettem. de a sötét T-Mobile téma tetszik, azzal használom
más: nekem is megvolt az első random restart, a facebook app fagyása után. (a telefon 2-3 hete van meg kb.).
-
Bobcruise
csendes tag
Ha új Sim-et kapsz: A Micro Sim-et helyben megcsinálják vagy ha nem akkor otthon kipattintod( én direkt nem kértem hogy csinálja meg helyben, mert hogy rá tudjam menteni a telefonszámokat)
Személy szerint én is 620-t akartam venni,csak utána olvasva elég sok embernek van valamilyen technikai problémái és persze más részt mert a Vodafone-nál elégé drága..(vicc mert egy előfizetési csomagban is 72e ft...)
-
skizzz
csendes tag
Köszi szépen a válaszokat!
Még gondolkozom akkor, bár talán az 520 fele hajlok, egyszerűen ezzel a 620-szal nem tudok megbarátkozni, mégha jobb is... A microSIM-et illetően pedig bemegyek a vodába és megkérdezem, hogy mi a szitu.
Még annyi érdekelne, hogy ha esetleg szolgáltatónál venném, akkor ugye nem szemetelik tele felesleges szutyok appokkal, meg plecsnikkel a készüléken, mint azt Androidon szokás..? Mert akkor inkább függetlennél maradok...
-
törölt tag
válasz
old rocker #2322 üzenetére
Ott valami nagyon nem!
Tim82! Cool.
-
Tim82
félisten
válasz
#59070464 #2320 üzenetére
A körül talán a cyan hátlapom is megérkezik.
Jövő péntekre 100%, holnapra nem hiszem azért, de úgyis szólnak/sms-t írnak, amikor megjön.
így minden estére töltőre kell dugni, hogy másnap ne merüljön le napközbe.
Pont az SGS-em utóbbi időben rapszodikus készenléti ideje (hol fél nap, hol másfél nap) rászoktatott arra, hogy a munkahelyen is tartsak egy micro USB töltőt, meg hordok magammal egy elég primitív, 4xAA elemmel/akkuval működő kínai "PowerBank"-féleséget is.
-
törölt tag
Hasonló a helyzet, de mivel "csak" másfél nap, így minden estére töltőre kell dugni, hogy másnap ne merüljön le napközbe. Ez az smartphone-ok 99%-ra igaz (Razr Maxx HD-re vagy főleg a Note 2-re már nem). Intenzív használattal mellett eddig mindig kibírta kaja nélkül.
L520-am szervizbe, várhatóan pénteken érkezik. A körül talán a cyan hátlapom is megérkezik.
-
mindthecrap
aktív tag
ugyanígy vagyok én is, a battery app szerint az elmúlt egy hónap átlaga 2,5% merülés óránként, de majdnem mindig megy vagy a wifi, vagy az edge az email push miatt. este még általában 40-50%on van amikor töltőre teszem.
nekem egy okostelefonnál már bőven elég, ha az egy napot intenzív használat mellett is garantáltan kibírja késő estig, aztán úgy is töltöm.
-
mindthecrap
aktív tag
egyszer nekem is hiányzott a file kezelő, vidéken voltunk és kellett volna még videóznom de tele volt zenékkel az SD kártya és nem tudtam törölni. illetve a skydrive sajnos butább mint a dropbox vagy csak be kéne állítani, de letöröltem a telóról a skydrivera korábban feltöltött képeket és a skydrive is törölte a felhőből... köszi. azóta inkább ctrl c ctrl v a gépemre minden.
-
Blyan
félisten
Igen, nagyon kellene bele a 720 2000-es akksija,
-
törölt tag
válasz
old rocker #2311 üzenetére
Egy alagúton megyek át, mi közbe használom a navigációt, bent elveszítve a jelet, kijövet Wi-Fi vagy adatforgalom bekapcsolásával hamarabb megtalálja a jelet? A GPS viszont nem lesz pontosabb tőle?
Jobban szívja, de üresjáratban így is 1-2% a telefon óránként. Ráadásul nekem kell mail-re a push.
-
old rocker
veterán
válasz
#59070464 #2309 üzenetére
GPS: Szerintem nem. Ha wi-fi vagy adatforgalom be van kapcsolva, az a helyzetmeghatározást úgy gondolom, gyorsítja, de nem a műholdas jel megtalálását.... ööö... ha Push-ra van állítva, az nem jobban szívja az akksit? Mivel olyankor állandóan figyeli a szinkronizálni valót...
-
törölt tag
válasz
old rocker #2308 üzenetére
E-mail nekem se 30 percenként, hanem push-ra van állítva. W-Fi keresést (vagy figyelmeztetést) kikapcsolom. Nem lépek fel nyilvános hálózatra, főleg hogy jelenleg 2 giga adatforgalom jut egy hónapra.
Ha a Wi-Fi ki van kapcsolva, az hátráltat a GPS pontosságán, sebességén?
-
old rocker
veterán
válasz
#59070464 #2307 üzenetére
Nálam is csak akkor merül le egy nap alatt - vagy hamarabb - ha folyamatosan buzerálom és az e-maileket is leszedi időnként. Magyarán, a folyamatos wi-fi figyelés. A céhetes, ill. a 700-as másfél-két napot bírja. Ha kilövöm a vifit és az adatkapcsolatot, akkor persze tovább bírja az 520.
-
törölt tag
válasz
old rocker #2306 üzenetére
Ha jól be van lőve (állítva) a készülék, hiába van rajta 40+ app, ha nem piszkálom, 1, de maximum 2%-t merül egy óra alatt.
-
old rocker
veterán
válasz
#40993792 #2301 üzenetére
Fájlkezelő: nem mondom, hogy nem vagyok meg nélküle, de jobban örülnék, ha volna. Hozzáteszem, ha PC-re feldugom, akkor meg van oldva a probléma. (Részben, mert kommanderrel nem látom a telefont, mint külső meghajtót. Én pedig úgy szeretném...)
Újraindulás: nekem még nem csinálta. Az akksi viszont lehetne izmosabb.
-
ViTToRe
aktív tag
válasz
#59070464 #2302 üzenetére
Nekem semmi probléma a telefonnal (Telenoros mondjuk...). Egyetlen bosszantó történet, amikor a korábban emlegetett ,,jól működő FB app" egyik este hajnalban folyamatosan dobálta az 1 héttel azelőtti értesítéseket...
Egyébként, hogy mit mondanak ilyen telepontokban arra régóta nem adok... Nagyjából évente van egy készülék cserém, és eddig minden szolgáltatónál, gyaníthatóan az alacsonyabb képzettségnek köszönhetően elmondják, hogy első alkalommal töltsem 1 napot. Azt, hogy többet visszavittek 520-ból? Nagy számok törvénye alapján ha valamiből ezerszer többet adnak el (hála az akcióknak) akkor bizony előfordulhat hogy a hibás készülékek száma is megnő.
-
törölt tag
válasz
#40993792 #2300 üzenetére
Minden átjött. Viszont meghajlok előtted, ha te türelmes vagy egymás után közvetlen két rossz készülékkel, úgy hogy a fórumba lassan tömegek észlelik ugyanazt a problémát és a T-Mobile szervize is megmondta, hogy igen, sajnos vannak gondok az 520-al. Ha te ezek után is türelmes vagy, akkor mondom még egyszer, meghajlok előtted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- PS Plus előfizetések
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra