Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
S60 gyáriban csak egy plusz oszlop van a „repülő” ékezeteknek, tűrhető átmenet, full magyart még nem próbáltam.
Így próbáltam a hálót, de átváltott időnként orange sk-ra.
Se zárt telefonjaim is bekapcsoltak, utoljára az Elm - ami sok okostelefonnal felveszi a versenyt. Megkockáztatom ebbe a szegmensbe is elmegy(exchangeből lehet hogy csak szinkronizálást tud viszont).
Levél írásakor fektetett módban amikor címzetteket adnék hozzá, a kontaktlista állóban jelenik meg, elég zavaró.
Dézire még csak froyo van amúgy, nem? -
MC Pite
veterán
Navit nem számoltam ide. Mi kell rá?
Pl másik billentyűzet. Mégis miért kell minden ékezetnél, írásjelnél annyit várni? Egy ő-höz áthúzni az ujjam hosszában az egész képernyőn még?
Hogy simán elég-e telepíteni, vagy rootolni kell-e hozzá, nem tudom. Képeken jobbnak tűnt mint a symbianos, de élőben más.
Billzár oldásra és zárásra meginuprogram kell, mert jobbkezeként fogásvpaltás nélkül nem megy, plusz utána még simogatni kell a kijelzőt. Tán egy polip tervezte, mások ezt jobban megoldották.Gmaps-ot és locationst használtam pesten, elég pontatlan volt; utóbbi meg alig féelmegoldás - hagyjuk, aki navigálni akar valami más programmal megoldja.
Kb ötödjére nem válaszol senki a kézi hálóválasztásra, akkor gondolom ehhez megint program kell. Névjegyzékes problémához amit írtam nem tudom mi kell, lehet-e vhol állítani. Nem mindenki exchanget használ, remélem ez nem baj(privátba hsználtam a telefont, cégesdolgokat webfelületről haználtam). Azért gmailből, mert ez az univerzális névjegy szinkronizálás legelterjedtebb módja különböző gyártók és os-ek között - outlook ugye winre van csak.
Ahhoz, hogy mél írásakor a névjegyek ne fordítva (álló) jelenjenek meg megint passzolom mi kéne.
Szótár program (offline) gyárilag (igaz csak 3 nyelvet tud egyszerre)?
Valami program kell még ami lezárja fogadott hívás után a billt, mert így alapon ez nem vicces.
Arra nincs progi hogy egy ébrestővel visszakapcsoljon esetleg a készülék, azt tudom(nem, nem mindig elég offlineba rakni; pl a munkám folytán sem).
Állandó netkapcsolat nélkül rendesen működő levél letöltés nem tudom van-e?(3g+wifi minek menjen egész nap emiatt?)
Hívó nevének bemondása, magyar nevekkel rendesen működő hangtárcsázás?
Autókkal frankón kompatibilis -e a telefonkönyv - a BB készülékekkel téren szopni szoktunk.
Céges/privát mód?Nem csak olyanba kell gondolkodni mint pdf olvasó.
Magyar nyelvvel ennyi (uzleti telefnok sosem olcsók) pénzért tiszteljenek meg, főleg 40+ nem díjazzák ha egygyártómígy lexarja a vevőit, hiába tudnak jól angolul. Igazuk van sztem, komolytalan akinek nincs lokalizált telefonja (nem akarok ebből vitát, céges gépem is angol, nem zavar; telefonnál viszont engem is zavart).
2.2.x-es Dsire volt nálam, mél írásnál addig nincs küldés, amíg nem masszírozom a menu-t vagy a trackpadot - mi lenne ezen kamu? De nem csak itt van ilyen.
Hívást nem a fülemmel raktam le, hanem zsebből előszedes közben - igazából nem tudom hogy, de kellemtlen volt napi 1-2 ilyen. Sajátom már raktam le füllel amikor vállal telfonáltam.
Nem csak nagy céges környezetben vesznek ilyen telefonokat, kis és középvállakozás, plusz ev-ok kicsit többen vannak sztem. Középtől fentebb nincs is rálátásom, tény.
-
MC Pite
veterán
válasz
endruboy1 #120 üzenetére
Droid, X10, sense bizniszfónnak:
Déziből indulok ki hanem baj, ez volt csak nálam több napig.Üzetember a dobozból kivéve használni akarja, nem programokat vadászni akar. Pont.
Legyen magyar nyelvű a gép, lehetőség szerint a programok is - mintha nem komolytalan lenne. Ne legyen rohad lassú az ékezetes karakterek használata. Ne forrósodjon a gép aktívabb használatnál. Legalább az egy napot bírja ki az akksi! Minél gyorsabban kezelhető legyen, minek kell nyomogatni pl levélírásnál elöbb a menügombot, hogy előjöjjön a küldés?
A hosszú évek alatt megszokott telefonkönyvet legyen szives a készülék nem baxtatni, attól hogy gmailes fiókból szedi le, és ott felismeri a kontaktokat és azt nevet írja be amit ők maguknak megadtak az azért nem annyira vicces.
Hagminőség nem rossz, de zajszűrés már az, volt alkalmam elget tesztelni, többen panaszkodtak. Nem árt ha véletlen nem rakja le az ember a hívást - sokadik általam használt érintős, soha semmi mással nem volt ilyen bajom. Ugyanígy nem ártana ha rögtön fogadott hívás után zárná a billt!
Nem sikerült kézi hálózatválasztára bírnom, ez párszor megtréfált, mivel a határon lakok.
Nem igazán nyerő ebben a kategóriában, ha a böngésző/egyéb alkamazás ott nyílik meg ahol korábban használtam/amit néztem amikor ott állnak mellettem.De amíg ennyi az üzemidő, ilyen a gyári bill, ilyen a telefon/sms kezelés része, addig miről beszélünk hogyy droid for presi... business?
-
MC Pite
veterán
válasz
#06658560 #111 üzenetére
Egy sö... teszt nem teszt. Jók az itteni tesztek (főleg 2009ig), a saját szemszögből is van benne, ez nem baj. Nagyjából a célcsoport alapján nézik, az utóbbi kétév ben érzem kissé hogy 'valamit' keresnek a tesztekben, vagy benne van egy cuccban van nincs. (Persze akadnak tesztelős háklik is, pl régebben sírtatok a külső membővíthetőségért) holott a userek nem jártk jó, az ajtókkal/dugókkal; vagy lazán lehibátlanozzák a fapados, tallózást nélkülöző zenelejátszókat, stb.) Vagy egy rossz kezdő ár miatt lehúzni porig egy készüléket, aminél rosszabbat, drágábban többre méltattok (X6 vs N97mini). Gondolom vannak alkalmak amikor utólag kiegészítenétek egy tesztet esetleg - és miért ne?
Nem kell így nekik esni, de igaz hogy van alapja annak amit mondasz.
Igaz, csalódtam már nagyot mindkét irányba teszt után (X6, Desire); de semelyiket sehol nem szabad kp-nek venni. Ez nem dpreview, nem olyan egyszerű... -
MC Pite
veterán
Azt lenyeljük hogy nincs a ph-nak/mobilarénának mobilra optimalizált oldala(másnem az operákkal egész emésthető az odal), de hogy minek kell még a népet megcopatni ilyen videókkal azt meg tudja vki magyarázni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Jövedelem
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest