- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joy_k
tag
válasz Sztyepadzso #20755 üzenetére
Szia!
1. Ha fuggetlenited akkor az nem HR, semmi koze.
2. Ha menteni akarod a telo belallitasait, azt pc suit-tal (ujabban ovi suit) meg tehetedA fuggetlenites dolog az itt tilos ebben a topikban!
-
joy_k
tag
Valoszinu az aksi ment meg, az a legkisebb problema mert veszel ujat, de ha nem akkor a tolto portban van valami problema, hogy nem toltodik fel rendesen. Anno en igy voltam a 6150 nokiammal, mig nem vettem egy dock toltot, ha siman toltottem a toltovel nem telt fel, most a dock a fejhalgato portjan keresztul normalisan fel tolti. erdemes meg nezesd, mert nekem is van egy gyonyorusegem, de soha meg nem valnek tolle.
-
joy_k
tag
válasz tupacamaru #20630 üzenetére
az enyemen is ugyenez a verzio fut rendesen.
-
-
joy_k
tag
válasz cimbi186 #20298 üzenetére
Szia!
A tel mem-ben nagyon keves helyem volt, kitoroltem par appot, es mikor telepitem a vibert ki is irja a hianyait. De telepul, csak nem indul el (igaz sd-re teelpitettem). Tudom , hogy csak az uzenetkuldo megy rajta, az is eleg lenne nekem, de hat az sem ment. De megprobalom telo memoriaba telepiteni, hatha elindul ugy.
Skype, nagyon reg van rajta az jol megy.
Koszi! -
joy_k
tag
sziasztok!
Nekem sikerult a vibert foltenni pc-suittal, de sajnos nem indul el. kinozom mar fel oraja de semmi sajnos. Valami otlet? -
joy_k
tag
válasz Sztyepadzso #20038 üzenetére
Igy van az utolso 7.18-as pc suite bt- keresztul mindent megoldott.
-
joy_k
tag
válasz Sztyepadzso #20036 üzenetére
Koszi megoldottam tegnap este, sikerult BT-n atkuldenem a naptart meg a nevjegyzekeket. Egy verzioju pc suittel megcsinaltam a back up-ot es az e52-n visszatettem mindent es jol folvette. Nem hianyzik semmi. Koszi!
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Van egy szep ezust 52-em, de perhuzamosan vele hasznalok egy 6310i-t. A regebbirol, hogy tudom atmenteni az osszes telefonszamot anelkul, hogy BT-on keresztul egyenkent atkuldjem az egeszet? Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest