- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
Persze amikor nagyon kellett volna egyáltalán nem ment, se kábellel se BT-on. Agyamra megy ez a szar. Egyik este ment, aztán a másik napon már nem.
Valaki elmondaná mit kellene csinálni hogy menjen rendben BT-n a net? Már több órát szarakodtam vele, mindent újratelepítettem de nem működik!
-
Apooca
tag
Hétfő reggel vettem le a töltőről, kedd éjszakára kikapcsoltam, délután olyan 3 óra felé még volt 4 pöcköm, fél 4-kor elkezdett jelezni, hogy low battery, tűzforró lett az akksi, majd 5 perc múlva ki is kapcsolt.
Most feltöltöttem, nem melegszik, úgy néz ki minden rendben.
De ez már a második ilyen eset volt.. Ja nem beszéltem rajta, nem volt semmi bekapcsolva rajta, csak a telefon rész... -
sssent
senior tag
Ezekkel a telefonos BT-s netezős szituációkkal mindig csak a gond van. Ha működik a kapcsolat, akkor a telefon merül le állandóan. Köss inkább egy külön netelőfizetést, és általában hozzádvágnak egy picimacis telefont ingyen. Azzal sosincs semmi gond - betolod, aztán megy.
-
atosz
őstag
Szétvágom ezt a szart.
Egyszer volt hol nem volt, de most már nem megy BTn a net. Nem tudom mi lelte. Már leszedtem mindent és újraraktam (PC Suite és BT driverek a laptopon). PCSuitben kapcs internethez és nem lát modemet, pedig van még az eszközkezelőben is. Mi a túrót kell ezzel csinálni hogy működjön?
-
Pompi
nagyúr
Nem szeretem, mert:
- Hamar lemerülNálam az utóbbi idők egy töltéssel legtovább bíró S60-as mobil díját elnyerte. Főleg az N80 után, de még az N70 sem bírta 3 napnál tovább. Az E51 viszont nálam 3-5 napig bírja, a rekord eddig az volt amikor múlt héten hétfőn levettem a töltőről és péntek este kezdte jelezni, hogy már nem sok van neki hátra - ez manapság már pure készenléti időből se rossz, de közben azért telefonáltam, wlanoztam is közben.
Szóval én ezen a téren (is) abszolut elégedett vagyok a telóval. -
ZP67
tag
Erre jött annakidején egy levél magentáéktól:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt a mobiltelefonról történő levélküldési beállításokban 2008. február 1-jétől életbe lépő változásokról.
A T-Mobile abban az esetben, ha az Ön által beállított e-mail postafiók azonosítását el tudja végezni az e-mail küldő szerverén, akkor az Ön által beállított t-email-es postafiók nevét változatlanul hagyva kézbesíti a címzettnek a küldendő levelet.
Az e-mail postafiók azonosíthatóságának hiányában azonban a T-Mobile az Ön által beállított e-mail postafiók címét átírja az adatátviteli hordozó szolgáltatást igénybevevő Előfizető SIM kártyájának hívószámára a következő formátumban: hívószám@t-mobile.t-email.hu, és a címzettnél ebben a formában jeleníti ezt meg.
A változtatás célja, hogy a t-emailes levél feladójának címéből már lehessen tudni, az illető regisztrált felhasználó vagy más e-mail-postafiókról küldött üzenetet.
A T-Mobile szerverén (az ún. SMTP szerveren) keresztül elküldött e-mailekkel kapcsolatos változások lényegét az alábbi három példán keresztül is bemutatjuk:
1. példa
Ön a 30/1234567-es számot használja és e-mail címe független a T-Mobile-tól (pl. freemail, gmail).A telefon menüjében kiválasztja az „e-mailben küldés” opciót , pl. egy képet küld el valakinek (a készülékében a T-Mobile SMTP szervere van beállítva).
Ebben az esetben a T-Mobile nem ellenőrizheti, hogy a küldő valóban az e-mail cím tulajdonosa, ezért a feladót a hívószám azonosítja majd a következő formában: 36301234567@t-mobile.t-email.hu
2. példa
Ön a 30/1234567-es számot használja és t-emailes az e-mail címe (felhasznalonev@t-email.hu).A telefon menüjében kiválasztja az „e-mailben küldés” opciót (a készülékében a T-Mobile SMTP szervere és küldőként a t-emailes cím van beállítva). Ebben az esetben az e-mail-küldést a felhasznalonev@t-email címmel továbbítjuk, mivel Önnek van beazonosítható t-emailes postafiókja.
3. példa
Ön a 30/1234567-es számot használja, és a beállítások eltérnek a fentiektől (pl. eltérő SMTP szerver van beállítva).A telefon menüjében kiválasztja az „e-mailben küldés” opciót. Ebben az esetben nem a T-Mobile-on keresztül történik az e-mail-küldés, így az illető szolgáltatótól függ, hogy milyen beállítások lépnek érvénybe a küldés során.
Bízunk abban, hogy a változtatásoknak is köszönhetően szolgáltatásunkat a legnagyobb megelégedéssel használja a jövőben is.
Üdvözlettel:
T-Mobile"Üdv,
ZP -
sssent
senior tag
A kimenő levelek from mezőjét a levelezőprogram tölti ki az ott beállítottaknak megfelelően. Ha a levelek mégsem ezzel a címmel mennek el, akkor azt az SMTP szerver írja át (gondolom az ottani felhasználói adataidnak megfelelően). Ez ellen nem nagyon van mit tenni. Próbálkozhatsz másik SMTP-vel, esetleg a réginél más authentikációval.
-
nope
tag
"Tudok keresni a névjegyzékemben cégnév alapján is?"
Úgy tudom, hogy nem. Ilyen célra érdemes csoportot létrehozni, és abba tenni az adott cég dolgozóit, így a névjegyzéken egy jobbra gombot nyomva máris csoportonként láthatjuk a listát.
"Használnám sokat a telefont, mint modem, de nem betárcsázósként (bár gondolom GPRS menne így is), hanem amit éppen elér, ha van, akkor 3G és a laptopon netezni."
Így nem. Beépített modem van benne, ami lehetővé teszi a gprs/3g/hsdpa adatforgalmat a PC felé, de csak ennyi. Ha a wifit akarod továbbítani a gépedhez, ahhoz nem modem kell, hanem mint bridge kell(ene) működnie. Elképzelhető, hogy létezik ilyen program, de alapból biztos, hogy nem tudja.
nope
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest