Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
válasz
zsoca929 #2368 üzenetére
Pár hetes használat után tetszik és szeretem mert:
- Kicsi
- Fasza kijelző (nagy felbontás, jó fényerő, totál jól működő fényerrőszabályzás)
- Jó konfigurálhatóság
- Sok hasznos apróság de úgy alapvetően tudásban ott van
- Multitask
- Gyors
- WLAN jó
- Mobilinternet megy faszán, PCvel is egy kattintás
- Fasza böngésző
- Stabil és gyors BT
- Jó szinkronizálás
- Apró töltőNem szeretem, mert:
- Hamar lemerül
- Csak név alapján tudok keresniSok funkciót még nem használok ki rajta, így abban bízok, hogy egyre szimpatikusabb lesz. Összességében én ajánlom üzleti célokra.
-
-
sssent
senior tag
válasz
zsoca929 #2368 üzenetére
"Érdekelne,h mia vélemyényetek a Nokia E51-ről..."
Az összeszerelési minőség nem tökéletes. Nem mondanám nagyon rossznak, de nem is egy 8800. Az oldalsó gombok a használhatatlanság határát súrolják. A kijelző fényerőszabályozó áramköri bizbasza zúg, amol tapasztalatai alapján ez típushiba. De azokon a telefonokon, amiket én hallottam ez nem nagyon zavaró, legalábbis más típusok is szoktak ilyet produkálni."Mit tud az árához képest,stabil-e,"
Az árához képest a HW szerintem teljesen jó. Van WLAN, erős CPU és sok memória. A kamera felejtős.
Az alaprendszer stabil. Hogy az általad használt rendszer mennyira az, illetve, hogy funkcionálisan mit is tud, az csak az általad telepített alkalmazásoktól függ. Pl. az összewarezolt szanaszétcrackelt kis vírussal megáldott programocskákkal masszívan haza lehet vágni."érdemes-e beruházni rá??"
Azt mi honnan tudnánk, hogy neked érdemes-e beruháznod rá? Az E51 üzleti telefonnak van aposztrofálva. Ilyen célra szerintem jó vétel. Színes-zenélős-fényképezős-villantós cuccnak szerintem kevésbé.A zenelejátszóhoz nem nagyon tudok hozzászólni. De ha nem tetszik a gyári, teszel rá másikat. A headset sima 2,5"-os jack.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia E50 utódja olyan telefon, ami méltó az előd szellemiségéhez.
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest