Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MTbc
senior tag
Ma megint ezt csinálja megint töltőn az akksi tuti fullon volt viszont mind a 2 nap nagy melegnek volt kitéve egész nap napon voltam!
Most kicsit vigyázok rá aztán meglátjuk remélem nincs semmi baja.
Értem miről beszélsz de én arra gondoltam hogy miért így jelzi?Miért lehet kicsit bekapcsolni miért villan vagy világít legalább ne kapcsolna be semmije sem na mindegy ez van.
-
dzsozefo
aktív tag
úgy legyen...symbainos meg mittudom az új nokia aksikat nem szabad fullra lemeriteni!
1-2 pálcika vagy 3 és mehet is töltőre... e51 és társai az utolsó leheletig működnek!
kamera,lejátszó, minden - nem ugy mint a samsung!
Tehát érthető ha kileheli a lelkét... és még utána is bekapcsolható egy fél óra után.. akár
-
zdanee
őstag
Hat elmeletileg minden amit a kepernyon latsz, es GUI elem, a tema resze, es sajnos kulon nem modosithato. Sot, ami elegge nagy kitolas, h a kesz temakat temaszerkesztovel sem lehet modositani, hanem csinalhatsz egy ujat par meglevo minta v valaki mas alltal kozzetett "nyers" minta alapjan.
En is szivesen belenyltam volna az alaptemaba, csak par apro modositasert, aztan vegul egy komplett sajat temat raktam ossze...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest