Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Hat elmeletileg minden amit a kepernyon latsz, es GUI elem, a tema resze, es sajnos kulon nem modosithato. Sot, ami elegge nagy kitolas, h a kesz temakat temaszerkesztovel sem lehet modositani, hanem csinalhatsz egy ujat par meglevo minta v valaki mas alltal kozzetett "nyers" minta alapjan. En is szivesen belenyltam volna az alaptemaba, csak par apro modositasert, aztan vegul egy komplett sajat temat raktam ossze...
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
dzsozefo
aktív tag
úgy legyen...symbainos meg mittudom az új nokia aksikat nem szabad fullra lemeriteni!
1-2 pálcika vagy 3 és mehet is töltőre... e51 és társai az utolsó leheletig működnek!
kamera,lejátszó, minden - nem ugy mint a samsung!
Tehát érthető ha kileheli a lelkét... és még utána is bekapcsolható egy fél óra után.. akár
-
MTbc
senior tag
Ma megint ezt csinálja megint töltőn az akksi tuti fullon volt viszont mind a 2 nap nagy melegnek volt kitéve egész nap napon voltam! Most kicsit vigyázok rá aztán meglátjuk remélem nincs semmi baja.
Értem miről beszélsz de én arra gondoltam hogy miért így jelzi?Miért lehet kicsit bekapcsolni miért villan vagy világít legalább ne kapcsolna be semmije sem na mindegy ez van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest