- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otisz
őstag
Lehet újból visszatérek az e51-esek táborába (ha találok kifogástalan, garis, független készüléket megfizethető áron). Most 6300 choco-t használok, és bár kiváló készülék, hiba nélkül, hiányzik a Symbian adta testreszabhatóság lehetősége.
-
Otisz
őstag
válasz
Symbio #12857 üzenetére
Persze. Időnként nem árt egy-egy kikapcsolás a telefonnak.
Nekem sajna csak 1 napot bírt ki 220-as sw-vel.
Nagyon filózok, hogy visszatérek ehhez a telóhoz (most egy új 6300 choco-m van), mert bár elégedett vagyok a mostanival, viszont hiányzik 1-2 ficsör amit csak a Symbian nyújt. -
Otisz
őstag
válasz
#35104512 #12854 üzenetére
Nekem minden nap töltenem kellett, és nem voltam extrém felhasználó.
Azóta nem kevés telefon járt már nálam, de rá kellett jönnöm: inkább töltöm minden nap, de legalább a beszédminőség tökéletes.Elég sokszor olvastam, hogy XY-nak napokig elment egy töltéssel, és közben kiderült, hogy egész estére kikapcsolta. Értem én, hogy a nap elméletileg nappalt jelent, de ilyen esetekben 24órás üzem számít 1 napnak. Így ha valaki éjszakára kikapcsolja, naná hogy tovább bírja a készülék...
-
Otisz
őstag
válasz
i are robot #11342 üzenetére
Igen, nekem ezek ellenére is merült rendesen az akku (3G-t is kikapcsoltam, wifi keresést is, stb...).
Kevés nyomogatás, és napi 1óra duma.
2 hónaposan adtam el emiatt, mert ennyit bírt a 6300-ám is, amivel azért nem 1 kategória. -
Otisz
őstag
válasz
asadasad22 #11338 üzenetére
Erre én is kíváncsi leszek, mert pont amiatt adtam el, hogy alig használtam, ellenben naponta kellett töltenem.
-
Otisz
őstag
válasz
asadasad22 #10997 üzenetére
Józan paraszti ésszel végiggondolva: ha valaminek van egy X készenléti ideje bekapcsolt állapotban, akkor ha azt a valamit kikapcsolod, akkor kitolódik a készenléti ideje. Tehát ha nem használsz valamit, naná hogy tovább bírja.
Tesztelésnél sem mondják azt, hogy nem számít hogy egy telefon ki, esetleg be van kapcsolva, mert úgy is ugyanannyi lesz a teljesítménye, mert ez nem igaz.És akkor az én saját tapasztalatom: van egy tartalék telefonom. Ha fullra feltöltöm, és kikapcsolom, még 1 hónap múlva is van szufla az akkuban, míg ha ugyanezt bekapcsolva 'játszom' el, úgy hogy nem használom totál semmire, 1 hét után megadja magát.
Most akkor kinek van igaza?OFF vége
-
Otisz
őstag
válasz
asadasad22 #10715 üzenetére
nekem is az új fw van fent
-
Otisz
őstag
válasz
peugeotmate #10697 üzenetére
sorry...nem néztem, hogy 5 percen belül voltam
-
Otisz
őstag
válasz
jokerone #10696 üzenetére
Nem tudom milyen üzletben vetted, de általában a memóriakártyáknál nem szoktak annyira kukacoskodni. Max mondd azt, hogy hajlandó vagy ugyanott venni egy másikat helyette, ilyenkor általában még odaadóbbak.
gelencser26 1 hét??? Nekem meg sem közelíti...
peugeotmate Akkor látogass el ide, nagyon sok jó leírás és segítség olvasható a fórumon:
klikk ide -
Otisz
őstag
válasz
peugeotmate #10694 üzenetére
Nem kell hozzá torrent.
Nokiaprogramok.hu-t látogasd meg, és mindenre találsz választ/megoldást.
Nekem az 5-ös Garmin van fent, tökéletes! -
Otisz
őstag
válasz
tacsk0 #10612 üzenetére
Venned kell hozzá egy bluetooth-os GPS vevőt, majd felrakod a memória kártyára a Garmin navigációs programot (például), és tökéletesen használható akár navigálásra is.
Nem is akármilyen eredménnyel!Nekem nagyon bejön ez a kis e51, de senki ne kövezzen meg, ma megnéztem élőben az e71-et, és eldöntöttem, hogy az lesz a következő telefonom
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)