- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
santa clause
aktív tag
Valaki esetleg h mikor jön a 4???

-
mukibuci
nagyúr
-
shteer
titán
-
jacis
nagyúr

Ma kaptam egy levelet a Nokiától amiben ez volt leírva: "A Nokia Lumia 900 magasra tette a mércét az okostelefonok piacán és eközben több neves elismerésre is szert tett – ilyen például a CNET „Best of CES 2012” díja. Mindenki erről az okostelefonról beszél és könnyen belátható, hogy miért. Győződj meg róla Te is"

Gondolom a mindenki erről beszél rész meg csak viccnek van benne a mércés rész meg már röhej.... -
chabusch
tag
Köszönöm! Sajnos idáig muszáj volt a supportra hagyatkoznom, mert nem veszek százezer felett telefont azért, hogy kipróbáljam, az ismerősi körömben meg nem volt senkinek se WP-s telója.
A droid navija egyébként mindenféle nyomkodás nélkül fut a hívás közben is, és ritkásabban, de bele-bele dumál a hívásba, amit a másik fél is hall. Sőt, általában úgy használom, hogy megy a zene, vele a navi, ami beledumál a zenébe (közben a zene lehalkul, így hallom is), majd hívás közben zene kiugrik, de a navi fut tovább.
-
NGA
addikt
Ma reggel kipróbáltam.
1. navi megy
2. hivás bejön, felveszem
3. hivás közben win gomb, majd vissza gomb
4. a navi visszatér, és megy tovább. DE nincs hang. (mondjuk vicces, mikor valakivel telefonálok, akkor belebeszélne a navi is :-) ) Azaz mégsem kell mindent elhinni mindenféle supportnak stb. -
mrpet
tag
-
NGA
addikt
-
kpal
nagyúr
-
shteer
titán
-
chabusch
tag
Dehogyis. Egyszer nagyot szívtam egy telóval egy esszenciálisnak tűnő funkció hiánya miatt, ezért akkor elkezdtem írni egy listát azokról a felhasználási helyzetekről, funkciókról, amelyeknek mindenképpen mennie kell a leendő 100E+ árú telefonomon. Ilyen ez a navi+hívás ügy is. Először a magyar Nokiánál érdeklődtem, de nem voltak túl segítőkészek, így végül a UK ügyfélszolgálatuk válaszolt, hogy ez bizony nem megy. De ők se bírtak normálisan válaszolni, a feltehetőleg indiai muksó a levél végén egészen nevetséges angolsággal kioktatott, hogy vezetés közben ne telózzak. Arrafele biztos nincs kihangosító

-
jacis
nagyúr
Az N9-et a gyenge navi miatt adtam el. Nekem a Nokia féle navi nagyon gyengének tűnt.
-
shteer
titán
-
Воланд
titán
-
chabusch
tag
A gond továbbra is az, hogy a navi életszerű helyzetekben csődöt mond. A UK Nokia Customer Service szerint ha a kocsiban navigálok és bejön egy hívás, a navi leáll és a hívás után nem is indul újra.
És akkor képzeljük el ezt, amikor az autópályán történik meg mindez. És a hívás miatt kimarad egy lehajtó, és emiatt az ingyenes szakaszról a fizetősre kerülök, és jön a bírság. Vagy csak tovább kell vezetnem 10 km-t a következő lehajtóig, már ha tudom, hogy addig kell, mert 130 mellett nem olyan egyszerű elindítani a navit a telefonon és ismét bepötyögni a címet. Ez akkora fail, hogy az eszméletlen.
Nem vagyok droid fan, de az bezzeg meg tudja oldani, hogy a hívás közben ritkásabban, de azért bele-bele beszéljen a néni, hogy merre kell fordulni.
-
Воланд
titán
-
oszi666
őstag
kérdés kijön-e a mostani lumiakra is
-
Fkris
őstag
-
tailor
őstag
A sebességhatár-túllépésre már a mostani 2.0-ás is figyelmeztet... Inkább kellenének bele olyan dolgok, mint pl. fizetős utak, kompok elkerülése; célállomás megadása a térképen bárhol, "rábökéssel", stb. A 3D épületmodell meg olyannnyiradenagyon fontos!
Sajnos ez még így is bakfitty lesz a Symbianos navigációjukhoz képest 
-
mrpet
tag
bravo nokia... 
-
Kasya
nagyúr
-
Fkris
őstag
-
Kasya
nagyúr
Ha ez a trafipax lesz olyan jo mint a TomTom, amiert evente fizetni kell (tomtom live), akkor instant buy, meg WM7-el is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hogy nem kap wp8-at

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajnos ez még így is bakfitty lesz a Symbianos navigációjukhoz képest 
bravo nokia... 
Mindig elirom, pedig tudom ^^