- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokyus
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy jó gsm vagy szervíz címet mondani ahol korrektek,elfogadható áron dolgoznak és nyugodt szívvel hagyhatom ott a telót?
Vibramotor csere, meg egy kis telefon átnézés...
Budapesten, a belváros környékén.Köszi szépen
-
meroly
veterán
Szia!
Nagyon jó lett a "cikk". Én jelenleg még az eredeti silver 8800-t használom. Többfelé kalandoztam (6233, 6300, E51, 8600), de valahogy mindig visszatérek a 8800-mhoz. Egyszerűen gyönyörű és nem tudok nélküle élni. Ezek TELEFONÁLÁSRA való eszközök, nem fényképezésre, meg zenehallgatásra. Telefonnak viszont fenomenális, elegáns, szép, csillog és vonzza a tekinteteket.
Most készülök venni egy siroccot, egyenlőre fekete lesz, majd szerzek rá ezüst házat. Kellene a jobb szoftver, csak ezért újítok.
Üdv.. -
Kiskokó
veterán
na megjött múlthéten az ujj aksi nagyon jó áron 4ezer ftért vettem eredetit és MEGLEPŐEN tapasztalom hogy igaz msot kicsit kevesebb használat melelt 4-5 napot elmegy hasznáalt melet ebből következttve 2-3 nap ami sztem jó.
ill :
raktam be két képet. -
Dé
aktív tag
jó lesz ez csak lécci rakj be szerintem 1-2 saját képet

-
Typhoon47
senior tag
Még mindig egy nagyon fapados készülék, rengeteg pénzért...

-
Kiskokó
veterán
na ja kiváncsi vagyok az uj aksira.
Hát majd megpróbál oma gépre kötni bár azste tudom hol kell. alul headset, kis tölöt, meg 2 kis réz lap van ho lcsatalkozi ka dokkolóba.
mivel kell ezt rárakn ia gépre ?
majd kérek bluetothot. de csak nem replika. nem tünikannak se a menü se a beállitásoknál se semmi. -
Kiskokó
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkoriban ez is 300 ezer volt de ujjonan még most is 100ezer.
-
Kiskokó
veterán
Hello
Én vagyok a cikkiró XD
Nem Vateráról van a telefon innen PH-ról és szerintem nem replica. sorozatszám benne van stb mindent a helyén látok. -
Vamp
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Jah, aszittem a cikkíró vagy

-
volvoguy
addikt
hát nem tudom....szépnek szép, stílusos valóban, a neve is - Sirocco
de tudásban még a jóval olcsóbb modellektől is elmarad, mert hiába a 2 mp-s kamera, ha nem autofókuszos, ha nincs mobilfény, ha nem bővíthető a memóriatár, mert 100 mega az édeskevés manapság, hisz már 1-2 giga sem elég zeneőrülteknek, persze az nem iylen telót vesz de akkor is....én csak akkor vennék ilyen telefont, ha mellette lenne egy másik telóm, ami tudja a multimédiát, ez meg jól víritana az öltönyzsebemben, de csak úgy tuti nem vennék
-
Prof01
veterán
Sztem k. ronda ez a telefon, nem értem mi tetszik nektek benne.
Az írás jó lett!
-
Vamp
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A legegyszerűbb, ha beviszed egy Nokia márkaboltba. Elsősorban a menüről. A kínai verzióknak jellegzetes, egy platformra épülő menüjük van, sok elütéssel, fordítási hibával, következetlen funkciókkal. Ha ilyet nem tapasztalsz, jól jártál, de én mindig fenntartásokkal kezelem a bolti ár töredékéért kínált cuccokat, még ha használtak is.
Írd be a telefonba, hogy:
*#0000#
Mit ír ki?
-
Vamp
senior tag
Használtan 50-ért?
Vaterán vetted? Biztosan eredeti...? (A vatera kínai piac lett. Sirocco, Gucci, LV telefonokat tesznek fel, röhejes áron, és a sok gyökér tucatszám veszi őket, pedig kínai replikák....) Nem kötekedni akarok, de újonnan ha jól emlékszem 3 kiló körül van a telefon.
-
tome.jr
addikt
Nagyon jó széria a Nokia 88xx. Nekem egy 8800 van még a legelső változat, ezüst színű. 1 év 3 hónapja vettem újonnan és hibátlanul működik. Volt egy pár hónapos kalandozásom egy HTC Kaiser PDA telefonnal de nem bizonyult tartós barátságnak így most megint a 8800-at nyúzom. Scirocco akksival használattól függően elmegy 1-2 napot.
-
pohár
félisten
Jó kis teló az tuti

De egy kis hiba: Siroco helyett Sirocco

-
Kiskokó
veterán
hát karcolódni karcoldóik. de nem vészes. az enyém 2006.11. hónapi gyártású. és alig van rajta karcolódás. és ami fontos A KIJELZŐN EGYETLEN EGY SINCS de ezt halál komolyan mondom. Elvileg karcálló a kijelző de nem azé mondom hogy nekem nincs rajta karc mert igazolni akarom csak amikor használtakat kerestem sokon volt 2-3 karc midnig a kijelzőn. ezen meg nincs. hátulján vannak karcok de minimális és azé csak arra van lerakva mindia telefon. Ja és ráadásul a Life timer : 578 órát mutat szóval e za készülék volt is használva.
-
swoody
senior tag
Mennyire karcolódik?
-
Kiskokó
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem is második telóként van a 6500 Slide mellet.
a nyitó mechanika? sztem arra lehetne élet garanciát adni. Ismerős apjának van sima 8800 de ő direkt csattogtatja hogy jó nagyot koppanjnon ugye a fémes hang és inkább a szalag kábel ment neki tönkre de a mechanikának semi baja.
ugye mint irtam ilyen görögcsapágyas megoldás ebben nincs mi elromoljon. cssapágy golyókon csúszik a teló fel és le (ha jól tudom de lehet tévede) -
Napfénysüti
nagyúr
Na 50k már tényleg nem vészes. A jelenlegi telóm még több is volt
Annyit már talán kiadnék érte ha lenne fölös pénzem ilyenekre. Az anyaga biztos durva csak nekem inkább 2. telónak lenne jó a tudása miatt.
A nyitómechanikája mennyire strapabíró?Egyelőre nem kell félnem hogy akárcsak használtan is vehetnék ilyet.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hello
Én használtam vettem cirka 50E Huf-ért. elég szép állapotba , dokkolóval ,töltövel, stb
csak az akksi tropba benne de veszek bele ujjat.
Én meg úgy voltam vele hogy megtehetném de nem vettem ilyet mert azé csak sajnálom rá a pénzt tényleg indokolatlanul sok érte. De igy használtan jobb egy fokkal. mindig is álmom volt egy ilyen telefon. (mellékesen megy a kocsihoz XD) de amugy nem azért vettem.
Köszi a HSZ-t
-
Napfénysüti
nagyúr
Jó hogy saját véleményt írtál.
Szép telefon pont ma nézegettem a Nokia boltban. De valahogy nekem akkor se kellene ha bőven megvehetném.
Használd egészséggel.
Megkérdezhetem azért hogy te mennyiért szerezted be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

A nyitómechanikája mennyire strapabíró?