- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Új divathullám.
(#6014) boletus: Én meg vennék. Mióta elhagytam esz érte a fene.
Ha megválnál tőle valamennyiért pü-ben folytathatjuk. Már kezdek belejönni.
(#6015) süti5: Vagy, csak egy gondolat, ez is olyan mint mikor történik valami a rendszerrel és csak mélyreható újrahúzás után oldódik meg, mert nagyon bevésődött egy hiba valahová?
Ha ugyanazt az microSD-t használjuk te és én, akkor annak jónak kellene lenni-e. Én ráadásul piacon vettem, talán kínai beszerzőktől. Egyébként most lenne kedvem jönni a szokásos dumámmal a rendszer kapcsán, hogy.....eltér a tied és az enyém......hagyjuk, mert a mestert nem akarom idegesíteni. Tény és való a symbian nem egy tökéletes, de a többi sem az, mint olvasgatom sokszor, és nekem még mindig ez kell mint más a hibáival együtt is.
Feltornáztam a C-t 279MB-ra. Figyelek!
(#6016) siofok00: Engem inkább a hideg és az eső zavar.
(#6006) SymbianOS: Mégegyszer ezer köszönet a cikkhez.
Kár hogy ide nem linkelted be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest