- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1000
tag
ipari hulladék kategória. külf fórumokon azt olvastam egyik PC-s nokia program se tud vele csatlakozni.
smsnél nem lehet beállítani hogy a telefonmemóriába mentse őket, nekem folyamatosan a simre (új sim) mentette az smseket. 1 óra után feladtam a próbálkozást
emiatt elvileg egy idő után automatikusan törli a régebbi sms-eket, többen ezt irják.
arra rá sikerült jönnöd hogy hány smst tárol?? mert ilyen alapvető menü sincs benne.egyéb alap dolgokat is kivettek belőle ami még 515ben is benne volt.
pl normális névlista,
funkciógombok megfelelő konfigja
selfie gombot nem tudod megszüntetni, értelmetlen.
ha nem korábbi nokiád van, kontaktokat sem tudod importálni rá, pl vcf-ből.tragikus, gyalázatosan szar telefon, ahhoz képest állati drágán.
ui: ja és a menürendszere a lebutitás ellenére is logikátlan, nehezen kezelhető, a régi nokiák pörgös, gyorsan navigálható rendszeréhez köze nincs. kb olyan mintha randomba összekeverték volna a menüket.
ez kb annak jó, akinek van bent 30 kontakt meg olyanokat ír smsben hogy ja meg aha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest