- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
massaf
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérésem ,hogy a feltöltött képeket ha valakinek megvan illetve a készítőnek ha megvannak akkor e-mailbe küldje el,hogy lássam a vegeredményt illetve a munkamenetet.
Előre is köszönöm!majdabence1@gmail.com
-
Bubu79
addikt
Elképzelem, amint a ház asszonya lelkesen portalanítja a gépet a hosszú nyelű, állítható fejű, szőrös, műszálas portörlővel, majd szikrák kelnek útra a bitek felé nagy elánnal...
Egyébként érdekes ötlet, mojolós megvalósítással
-
eszgé100
őstag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Szia!
láttam egy régi hsz-ben, hogy belinkeltél egy logout-os írást: "A falra szerelt kompjúter" volt a címe. már régebben olvastam egyszer, de nem emlékszem rá, hogy te írtad-e? ha te írtad még megvan az az írás, mert a link már nem él, és a keresőben sem találom?
-
-
pc-user
senior tag
Nem láttam még ilyet...
- akár asztalfiókba is szerelhetted volna...
- ha már falon van, valami dekoráció még elférne a bútorlapon... -
lapa
veterán
igen, nagyjából idáig jutottam én is. mivel azonban a fej a sarok felől jön ugyanannyira megterhelő neki a hosszabbik, mint a rövidebbik élére állítva a "hagyományos" vízszintes pozitúrához képest. innentől kezdve a józan paraszti ész azt diktájla, hogy nem lesz baja. természetesen ez csak okoskodás, ettől függetlenül lehet bármilyen általunk nem ismert érzékenysége.
-
jerry311
nagyúr
-
lapa
veterán
egyik ismerősöm csinált ilyen falra szerelős dolgot. nem kell félni a kártyák kiesésétől, bármilyen rögzítés nélkül igen jól tartanak. a gépben is inkább csak a dugdosás miatt kell a csavar, mert a kártyát nem tudod fogni közben. itt ez nem nagyon játszik.
#15: ez mondjuk minden irányból középpontosan tükrös csapágyazást feltételezve elég urbánlegend-szagú.
-
Rive
veterán
Nem a vinyo lesz itt a gond, hanem az, hogy a bovitokartyak - ha jol latom - minenfele komolyan veheto mechanikai rogzites nelkul lognak a slotokban. Nem lesz ez igy jo.
-
PiciKenny
senior tag
TarrKFT rulz
Nekem is olyan netem van
és ráadásul k8n4-e delux lapom volt ezelőtt
Remek írás -
-
cizoe
őstag
nkboy: Milyen proci az, hogy ilyen coolerje van?
Valami Duron vagy Athlon Thoroughbred?
mod: Ja most nézem hogy A64. Nincs több kérdés...
Többiek: Köszi, már kezdem érteni. Bár szerintem a fejnek akkoris a vízszintes a legjobb.
-
Hát ez nagyon állat!
-
cizoe
őstag
hdd-nek nem hinném hogy egészséges ha hosszútávn 90° ba döntve megy...
-
Winner_hun
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Chrome
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest