Új hozzászólás Aktív témák
-
massaf
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérésem ,hogy a feltöltött képeket ha valakinek megvan illetve a készítőnek ha megvannak akkor e-mailbe küldje el,hogy lássam a vegeredményt illetve a munkamenetet.
Előre is köszönöm!majdabence1@gmail.com
-
Bubu79
addikt
Elképzelem, amint a ház asszonya lelkesen portalanítja a gépet a hosszú nyelű, állítható fejű, szőrös, műszálas portörlővel, majd szikrák kelnek útra a bitek felé nagy elánnal...
Egyébként érdekes ötlet, mojolós megvalósítással
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
eszgé100
őstag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Szia!
láttam egy régi hsz-ben, hogy belinkeltél egy logout-os írást: "A falra szerelt kompjúter" volt a címe. már régebben olvastam egyszer, de nem emlékszem rá, hogy te írtad-e? ha te írtad még megvan az az írás, mert a link már nem él, és a keresőben sem találom?
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
-
pc-user
senior tag
Nem láttam még ilyet...
- akár asztalfiókba is szerelhetted volna...
- ha már falon van, valami dekoráció még elférne a bútorlapon...[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
igen, nagyjából idáig jutottam én is. mivel azonban a fej a sarok felől jön ugyanannyira megterhelő neki a hosszabbik, mint a rövidebbik élére állítva a "hagyományos" vízszintes pozitúrához képest. innentől kezdve a józan paraszti ész azt diktájla, hogy nem lesz baja. természetesen ez csak okoskodás, ettől függetlenül lehet bármilyen általunk nem ismert érzékenysége.
-
jerry311
nagyúr
-
lapa
veterán
egyik ismerősöm csinált ilyen falra szerelős dolgot. nem kell félni a kártyák kiesésétől, bármilyen rögzítés nélkül igen jól tartanak. a gépben is inkább csak a dugdosás miatt kell a csavar, mert a kártyát nem tudod fogni közben. itt ez nem nagyon játszik.
#15: ez mondjuk minden irányból középpontosan tükrös csapágyazást feltételezve elég urbánlegend-szagú.
[ Szerkesztve ]
-
Rive
veterán
Nem a vinyo lesz itt a gond, hanem az, hogy a bovitokartyak - ha jol latom - minenfele komolyan veheto mechanikai rogzites nelkul lognak a slotokban. Nem lesz ez igy jo.
[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
PiciKenny
senior tag
TarrKFT rulz
Nekem is olyan netem van
és ráadásul k8n4-e delux lapom volt ezelőtt
Remek írás -
-
cizoe
őstag
nkboy: Milyen proci az, hogy ilyen coolerje van?
Valami Duron vagy Athlon Thoroughbred?
mod: Ja most nézem hogy A64. Nincs több kérdés...
Többiek: Köszi, már kezdem érteni. Bár szerintem a fejnek akkoris a vízszintes a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Hát ez nagyon állat!
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
cizoe
őstag
hdd-nek nem hinném hogy egészséges ha hosszútávn 90° ba döntve megy...
-
Winner_hun
félisten
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek! topikot olvasgatva, úgy gondoltam Nekem is kéne alkotni...
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok