- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ricinus13
senior tag
Erről szívesen olvasnék bővebben, esetleg ha te írnál róla valamit vagy valami jó cikk akár angolul is. Ugyanis nekem a freemail-re naponta 40 spam jön kb és hiába iratkozok le róla folyamatosan jönnek az újak. Jelengleg átirányítok minden beérkező levelet a gmail-re de ez szerintem nem jó megoldás.
-
bambano
titán
nyilván meg kell válogatni, hogy kivel teszed, de nekem már sikerült eredményt elérnem vele többször is.
a külföldi spammerek leginkább egyszer használatos postafiókról/egyszer használatos domainből spammelnek, azok ellen semmit nem ér, mert 1-2 levél után megszüntetik a fogadó címet. ellenük a feladó ip cím alapján kikeresett as vagy network komplett tiltása használ.
-
-
zone
őstag
Az is megoldás lehet, ha rákeresel a domainszolgáltatóra és írsz egy levelet (általában abuse@.....com), hogy erről és erről a domainről spammelnek. Mindig válaszoltak és lelőtték a domaineket. Bár én már egy ideje nem is foglalkozom vele, bele sem nézek a spam mappába, úgyis törlődnek 30 napon belül.
-
bambano
titán
válasz
Hieronymus #5 üzenetére
a magyar spam ellen jó a respam.
a külföldi ellen meg smtp port filterezés ip cím alapján.
pár hónap alatt eljutottam odáig, hogy kevesebb, mint 1 spam jön összesen. -
A kemény mag ellen ez teljesen hasztalan.
Van egy ismerősöm, akinek a email címe kikerült a nagyvilágba.
Egy darabig magyar szerverekről jött a német spam. Erről le lehetett iratkozni.
Most Ukrajnán keresztül jön a levélszemét. Erről már nem lehet leiratkozni.A keménymag ezen is túl tesz.
Olyan üzenet nyom, aminek nincs tartalma. link nincs, kattintani sem lehet.
"Tányának tettszett a fényképed" vagy hasonló értelmetlen tartalommal.
A válasz email cím "noreply".Talán pingelik az email címet. Más értelmét nem találtam.
-
Picco
addikt
Ha megvan az osszes tobbi cimzett, akar fel is kereshetned oket a cikk modositott tartalmaval, hatha tobben is feljelentik. Tuti h NMHH-nal nem szeretnek tul sokat dolgozni, tehat ha hirtelen egy ember ellen sok bejelentes jon, talan csinalnak is valamit.
Szomoru hogy ennyire tesznek a dologra a hatosagok amugy, amikor besetaltal bizonyitekkal
olyan is van, az internet sotet bugyraiban allitolag parezer magyar forintnak megfelelo btc-ert siman kuldenek neki 15.000 emailt(vagy SMS-t). namost ebbol egy havi subscription biztos draga, de ha nagyonfelbasz valakit egy spammer akar meg is teheti.
Sot, igazabol a munkahelyyel kapcsolatos osszes email cimre szerintem mar kedvezmenyt is kapnal -
bambano
titán
szerintem két módon lehet a spammereket valóban megfogni:
1. elkezded as szinten tiltani az smtp portot a levelező szervereden.
2. írsz neki egy érdeklődő levelet, hogy további infót kérsz arról, amit spammel és ezt elküldöd neki. több példányban. minden nap. nyilván automatizálva.lehet, hogy a második hosszú folyamat lesz, de hatásos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Talán hiánypótló írás és lehet van, akit érdekel is. Konkrétan hogy hogyan is néz ki egy kéretlen reklámlevél miatt...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest