- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Ismerem a story ezert irtam atmosferat. De a vege az volt, h eszement jo volt vele jatszani es nem 1x vittem vegig ujra. Nyilvan van elfogultsag hiszen anno a soros portos 1v1ek szomszeddal, illetve LAN party-k 4v4-e vagy az iskolai alt+tab -os, oran jatszos korszak miatt
A Quake az az elso resz es kesz. A strogg univerzum nekem nem jott be. Nem is emlekszem csak minimalisan a jatekra ahogy a Q4-re se, mikozben a Q1 palyak fejbol mennek es felidezem mindet kb.
-
negro
őstag
A Quake-nek szeritem sose lesz mar igazi 2. resze. Eleve az a kozeg es ahogy keszult a hatterben huzodo ellentetek menten a jatek az akkori id-nel, akikbol mar senki nincs a cegnel, eselytelen azt az atmosferat osszehozni. Emlekszem nekem a Q2 is csalodas volt, mert semmi koze nem volt a Quake-hez. (Persze nagy dolog volt 3dfx-el anno a grafika de 1x vittem vegig azt a jatekot es azota se) Ugye csak marketing okokbol neveztek el Quake-nek a jobb eladhatosag miatt. Q3 -al bar sokat nyomtam online de az is csalodas volt mert single nelkuli volt. Q4... nem is id jatek, illetve Q2 folytatas volt.
-
negro
őstag
Lehetseges, ugyanakkor ezek a jatekok meg abbol a korszakbol valok amikor meg erteni kellett a pc-hez es hasznalatahoz. Akik ebben a korban nevelkedtek annak egy modolas nem sok semmi. A celkozonseg meg a mai 30-40-50 -es korosztaly. Aki retrozni akart ezekkel de jobb grafikan az megoldotta. Illetve ahogy irtam a listan jo par jatekbol mar jott ki hivatos remake, remaster. Egy command and conquer -bol is minek egy ujabb remaster ha mar van egy remastered collection? Pont, hogy olyan jatekoknak kene szerepelni itt mint egy indiana jones fate of atlantis, railroad tycoon, stb.
-
negro
őstag
Nem igazan tudom hova tenni ezt listat. Jo par jatekbol felelsleges lenne a remaster. Quakebol ott a Enhanced. QII -hoz rengeteg graf. mod jott mar ki akar RTX. Egy Q3 vagy UT is minek amik online jatekok voltak? Half - Life? Ott a Black Mesa. Doom, Doom2 is minek mikor 1000 szamra keszultek modok hozza. Ott a GZDoom is.
Egy Blood v Hexen, Heretic viszont mar erdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest