Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglehet, hogy csak az órajelet veszi vissza, megnézem, a CPU-val nincs gond, az szépen visszaveszi magát, ha nem kell szaladnia, azt is inkább a GPU fűti. Egyetlen heatpipe megy a GPU-n, CPU-n keresztül a pici ventihez leadni a hőt. Ennél jobban is megoldhatták volna...

-
Sajnos ezt visszavett órajelen műveli. 400-400 helyett 169-100-on megy.
Gergő:
Nem becsmérlem, mert teljesítményben, minőségben tuti a Dell, de ettől még a passzív megoldás és ez a GPU nem tetszik.venember83:
Nem nagyon értem az analógiát.
Volt egy ATI X300-as notim is, az állat volt és hűs, meg volt egy vacak Intel integrált is, de azzal filmet alig lehetett nézni. Ettől még lehet minőségi a noti. -
Meg ha valaki nem notin játszik, meg nem 3D CAD-re használja, akkor nem kell bele gigantikus teljesítményű VGA.
Egy igen halovány nV Quadro 135M passzívan 2D-ben fűt, mint a radiátor...és ez van a D 830-ban. Nekem elkelne a plusz hűtés.
Portalanítva rendszeresen van, ez sajnos az alap. Acer-t még szerencsére csak olyat láttam, ami értlemesen volt hűtve.

Ölben nem használom ezt se, de zavar, hogy semmit nem csinálok és így is teker a venti 100%-on.

-
Érdekes megoldás... van már hasonló, csak gondolom más anyaggal: [link]
orbano:
A Dell jó minőségű, mégis 2D terhelés mellett egy D830 CPU-ja 50+ fok, míg a GPU 60+ fok... és ez nekem nem tetszik.
helkis:
Hűtő alá hűtő? Nem hiszem, hogy megoldaná a dolgot, mert szerintem ez is halmazállapotot vált valamilyen szinten, azért kell felrázni, gondolom.Mr.Csizmás:
Szerintem nem, az előbbiek miatt.
zed1983:
Nem hiszem, hogy ennek az esélye megfelelően nagy lenne... ez nem lehet túl folyékony egyébként, mint a víz pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- One mobilszolgáltatások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Volt egy ATI X300-as notim is, az állat volt és hűs, meg volt egy vacak Intel integrált is, de azzal filmet alig lehetett nézni. Ettől még lehet minőségi a noti.