- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Neked lehet... Rántottam már ki a hirtelen felkapott telefonból a csirkebelet, mert elfelejtettem, hogy rádugtam.
A cikk tetszik, épp jókor jött. Elindította a vezérhangyát.
A töltő nem túlzottan drága és még asztali tartónak is megfelel. A telefonom is sokszor csak kallódik erre-arra, mert nincs egy normális tartóm. Ezzel meg két legyet lehet egy csapásra a legyek örök vadászmezejére száműzni.Nemrég vettem egy Ascend G700-at (nem, sajnos még nem ért ide, ha végre megkapom és belaktam teszt is lesz...) és sehol sem találok információt róla, hogy támogatja-e - sejtésem szerint nem - a madzag nélküli töltést. De egy olyan univerzális töltőkit-tel, mint amit Danex linklet a 12-es HSZ-ban talán alkalmassá tehető rá. Végülis az USB port-ot adatátvitelre nem nagyon használom már az Ace-en sem. A töltőkit csatlékja, meg vakdugónak is jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest