Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Neked lehet... Rántottam már ki a hirtelen felkapott telefonból a csirkebelet, mert elfelejtettem, hogy rádugtam.
A cikk tetszik, épp jókor jött. Elindította a vezérhangyát.

A töltő nem túlzottan drága és még asztali tartónak is megfelel. A telefonom is sokszor csak kallódik erre-arra, mert nincs egy normális tartóm. Ezzel meg két legyet lehet egy csapásra a legyek örök vadászmezejére száműzni.Nemrég vettem egy Ascend G700-at (nem, sajnos még nem ért ide, ha végre megkapom és belaktam teszt is lesz...) és sehol sem találok információt róla, hogy támogatja-e - sejtésem szerint nem - a madzag nélküli töltést. De egy olyan univerzális töltőkit-tel, mint amit Danex linklet a 12-es HSZ-ban talán alkalmassá tehető rá. Végülis az USB port-ot adatátvitelre nem nagyon használom már az Ace-en sem. A töltőkit csatlékja, meg vakdugónak is jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest