Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ->Raizen<-

veterán

válasz lowzor #750 üzenetére

Pont hogy jobb lesz a helyzet! A fejlesztők lassan megtanultak már több szálra optimalizálni. És a next gen konzolok x86 alapúak. A portolás könnyebbé vált platformok között! Ne temesd a többmagos processzorokat. Az igp/dvga rengeteg dologtól fogja tehermentesíteni a cpu-t, úgy viselkednek majd mint egy sokmagos processzor, de a mantle 1 erőforrásnak fogja látni.

• Dany007

veterán

válasz lowzor #750 üzenetére

Na jó, de én nem multizok. Nem is lenne rá időm ha akarnám se. Nem azt mondom nem lenne gyorsulás, de nem biztos, hogy megérné komplett deszkát / procit / hűtőt cserélni azért...
    Ja a GTA4-et ne is mond...Anno c2d+9800gtx -> 20-25fps max. Most csak az IGP képes 20-25fps-re full grafikán. Reménykedem benne, hogy a 270x-szel majd azért ennél jobb lesz... :D Van egy srác a topikban (Tailor74) aki szintén ez az Apu mellé vette a 270x-et. És olyan 35-50fps átlagban a BF4 fullon AA nélkül 1080-ban. Ez bőven elég lenne... főleg, hogy leginkább az elmúlt 2-3 év játékait akarom kitolni rendesen.
    Komplett gépfejlesztésem meg akkor lesz ha lesz 300k-m zsebbe megint. Gyűlölöm így összeguberálni az alkatrészeket, mindenféle kompromisszumot kötni aztán lesni a fraps-t hogy megvan-e az fps...
    Legutóbb mikor közel 300k-ért vettem full konfigot 2007-ben akkor bezzeg csak benyomtam a játékot fullra 1080p-ben és eszembe nem jutott frapset telepíteni se. :)
    Az a gond, hogy az alaplappal együtt se tudnám eladni annyiért a procit, hogy abból használtan(!) kijöjjön egy 3570k.

Új hozzászólás Aktív témák