Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike710
aktív tag
válasz
Raysen623 #24 üzenetére
Optika mondjuk azért bele, ha veszel egy BF4-et és ép nem állsz szerződésben a upc vel hogy 250MBit-el csorogjon a game akkor lehet egyszerűbb feltelepíteni 30gt-ot mint lekapni Origin-ről. Nem tudom ti hogy vagytok vele.
SSD-kell bele, de ha 30mbites neted van mint a magyar átlagnak akkor várjál rá fél napot mire lejön valami.. Logika
-
Kroni1
veterán
válasz
Raysen623 #24 üzenetére
2giga+1asrock lap után a tapasztalatom: ez az ASUS a legjobb AM3+ lap ami normális áron kapható, úgyhogy nagyon jó döntés szerintem! gigabyte fan voltam mindig is, de a giga 970A-UD3P lapomat 1 nap után vittem vissza, mert 8+2 fázisos mivolta ellenére annyit droppolt hogy az szégyen volt, ha bármerre elállítottam a szorzót akkor bekapcsolásnál 1mp felpörgés után kikapcsolt és csak másodikra indult el, (ez egy tuning önteszt, felesleges buta funkció, ami a HDD-knek nagyon nem tesz jót) továbbá amint bármiféle tuningot eszközöltem a biosban idle alatt nem vette vissza a CPU órajellel együtt a Vcore feszültséget. Ezt az ASUS és az ASrock lap is tudta, UEFi biosa mindegyiknek kenterbe veri a gigáét, szóval én AM3+ fronton mindent ajánlanék csak azt nem!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bemutatom a jelenlegi konfigomat, amely építésénél arra törekedtem, hogy egy időtálló gépezet legyen.
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest