Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike710
aktív tag
válasz Raysen623 #24 üzenetére
Optika mondjuk azért bele, ha veszel egy BF4-et és ép nem állsz szerződésben a upc vel hogy 250MBit-el csorogjon a game akkor lehet egyszerűbb feltelepíteni 30gt-ot mint lekapni Origin-ről. Nem tudom ti hogy vagytok vele.
SSD-kell bele, de ha 30mbites neted van mint a magyar átlagnak akkor várjál rá fél napot mire lejön valami.. Logika
-
Kroni1
veterán
válasz Raysen623 #24 üzenetére
2giga+1asrock lap után a tapasztalatom: ez az ASUS a legjobb AM3+ lap ami normális áron kapható, úgyhogy nagyon jó döntés szerintem! gigabyte fan voltam mindig is, de a giga 970A-UD3P lapomat 1 nap után vittem vissza, mert 8+2 fázisos mivolta ellenére annyit droppolt hogy az szégyen volt, ha bármerre elállítottam a szorzót akkor bekapcsolásnál 1mp felpörgés után kikapcsolt és csak másodikra indult el, (ez egy tuning önteszt, felesleges buta funkció, ami a HDD-knek nagyon nem tesz jót) továbbá amint bármiféle tuningot eszközöltem a biosban idle alatt nem vette vissza a CPU órajellel együtt a Vcore feszültséget. Ezt az ASUS és az ASrock lap is tudta, UEFi biosa mindegyiknek kenterbe veri a gigáét, szóval én AM3+ fronton mindent ajánlanék csak azt nem!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest