Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72
    veterán
    válasz Pete55555 üzenetére #394

..mondom én, hogy megyünk a 700W fele, a kezdeti 500W-ról..:DDD.

"Mindegy is, tudhatnád, hogy egyébként a mai hardverek egyre kevesebbet fogyasztanak a régiekhez képest, úgyhogy ez az elméleted is hibás, de ez már tényleg részletkérdés."

-Nem, nem részletkérdés. VGA-król beszéltünk és ez az állítás ott nem állja meg a helyét. És mivel a teljes fogyasztás jelentős részét képezik, az állításom nem hibás. Pontosabban nem az én állításom. De mivel látom, hogy hiába linkelgetném neked egész éjjel a 300W-os fogyasztású szóló vga grafikonokat, CF-ről nem beszélve, ez a továbbiakban meddő vita és egyre jobban úgy érzem, hogy sem nagy fogyis CF/SLI kártyád (nem 670-ről beszélünk, mert az minden, csak nem az..:D), sem pedig nagy tápod nem volt eddig. Nem egy ilyen nagy gépem van, és mivel fontos, hogy mennyit fogyasztanak, tényleges fogyasztási adatok kellenek, konnektorból mérve. Ilyenek nekem vannak, tehát nem csak a levegőbe beszélek.De ha gondolod, idehívok pár kollégát egy olyan (PH-s) fórumból, ahol majd mindenkinek 4-20 VGA-ja van és ők is tudnak mesélni valós fogyasztási adatokról CF esetén, vagy akár 4-5 VGA egy lapban - történetről, mért adatokról és nem csak a levegőbe beszélnek olvasott (nem tapasztalt) adatokról.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés