- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
itt a jailbreak elsődleges célja nem a warez. mert van ez a Cydia legális alkalmazásbolt,amiben hasznos programok ezrei vannak. appstore - játékok,multimédia
a cydia meg pont az ellentéte inkább hasznos kiegészítések,fejlesztésekjoey : most csekkolom a plastikot. csak kell vagy 10 perc mig betölti a 20 perces videót
egyébként én már eldöntöttem,nyárra tuti lecserélem a mostani laptopot. minimális összeget kell rádobnom,és ugyanazokat a dolgokat tudom majd csinálni mint gépen. sőt többet,mert szórakoztató lesz ez a laptopozás nekem kinszenvedés,égeti a lábam a laptop alja,2 perc mig bekapcsolás után használhatok mindent. 3 óra alatt lemerül csutkára,ratyi a képe ...stb
de még kell egy 40 oldalas beadandót csinálom azt azért nem szeretném virtuálisan bepötyögni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest