Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
"Ehhez kellene egy olyan alaplap amivel ki tudnám aknázni az integrált kártyát, amíg meg nem lesz a VGA."
Milyen integrált kártyát? A Integrated ATI Radeon™ HD 3000 GPU-ra gondolsz?
Mert akkor inkább vegyél 5teve kollegától egy 2500Ft-os 3450-et! Jobban jársz, a különbözetet meg költsd tápra/jobb alaplapra. Szerintem.

-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
MineFox54
üzenetére
Pár napja még élt a hirdetése
Inkább újabb konstrukciót nézzen. Antec tápot vettem anno, 400W, 1db 12V-os ág, Seasonic belső, asszem' 85+. 6k.DR|FTK|NG
Volt olyanom
Igaz eladtam akkor az AMD-s gépet, azért kellett valami, mondom nem cseszek ki a leendő tulajjal, rakjuk bele valami nem túl gagyit. Akkor 13-ért ez volt újonnan. Eladásra ok. 
-
DR|FTK|NG
veterán
Igen, és azon belül is valami normálisat(elég+hűtött VRM-ek, stb...).
Pl ezt ne: ASRock 970 Pro3 -
MineFox54
őstag
Ha esetleg intel-ben gondolkodsz, ennek elégnek kell lennie, és ez minőségi:
[link] -
szente
addikt
Hagyd a 6350-et, nem éri meg a felárat. Helyette sima FX6300. Az a lap nagyon tré, minimum egy Asus M5A97 R2.0, vagy ha normálisabban akarsz tuningolni, akkor ennek az Evo változata. Nekem majdnem kihajtott egy 280Xet egy 4.3 GHZ-re húzott FX6300.
Az aprón tudsz venni használt jó minőségű tápot 3-5kért.kovy29: Legalább történik valami a Logouton, mostanában nem nagyon jönnek a cikkek.

-
Bjørgersson
félisten
Miért jobb írni egy Logout bejegyzést, mint használni azt a szaros keresőt?!?!?!?!
Az utóbbi időben egyre több ilyen bejegyzést írtok. -
DR|FTK|NG
veterán
Nem jó ötlet egy FX-et egy olyan lapba tenni. A minimum ehhez: Gigabyte 970A-UD3P(~24k)+CPU hűtő(~7-9k)
Én inkább így venném: Gigabyte B85M-D3H(~19k)+i5 4440(~50k)
+kevesebbet fogyaszt, elég a gyári hűtő is
+1 szálon erősebb
+játékok alatt jobban muzsikál
+van IGP(ami nincsen a normális AM3+-os lapokban)
-egy kicsit drágábbNe külön(időben) vedd meg a gépet, hanem egyben.
Milyen asztali gépet vegyek? -
Penguin95
senior tag
+1.000
Ha valaki, hát én tudom, mire képes egy rossz táp. 7 év alatt 1 alaplapom, 3 memóriám, 2 HDD-m, és majdnem a hangkártyám bánta a dolgot. Tápon nem szabad spórolni. Már 12-13e körül tökéletes, zsírúj darabok is vannak, használtan ettől jóval olcsóbban is lehet találni értelmes darabokat.
Csuty94:
Hidd el, 1 hónap is sok egy ilyen táppal. Inkább várd ki az 1 hónapot, és csak akkor újíts. -
Vakegérke
félisten
Ha biztonságban akarod tudni a gépedet, a tápon ne spórolj. Az legyen a legtutibb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Inkább újabb konstrukciót nézzen. Antec tápot vettem anno, 400W, 1db 12V-os ág, Seasonic belső, asszem' 85+. 6k.

Az utóbbi időben egyre több ilyen bejegyzést írtok.