- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Én a viharral vagyok így, egyrészt imádom ha villámlik, és mellé esik az eső, másrészt olyankor mindig kedvem lenne kiállni a vihar közepére, persze ez általában elmarad és csak az erkélyre ülök ki
De amugy abszolút átérzem a sztorid
-
kmisi99
addikt
Én nem szeretem ha a vizes ruha rátapad. De két napja fürdőcuccba a szakadó esőbe kiállni nagyon jó volt.
-
DeFranco
nagyúr
Az ember alapvetően vízálló. A ruha meg megszárad. Ha épp semmi olyan nincs nálam, aminek különösen ártana a víz, és nincs veszélyesen hideg, akkor pont nem érdekel mennyire esik az eső, megyek a dolgomra
Zene: [link]
Kitérő: amire viszont harapok, az az esernyő. Civilizálatlan barbár eszköz, de ezt inkább most nem fejtem ki, ez egy pozitív bejegyzés. Ellenben ma voltam a Hervisben nézni egy esőkabátot (semmi extra, egy poncho szerű valami, egyszerhasználatosnál tartósabb, ha mégsem kéne megázni valamiért). Kapaszkodj: 7.500 Ft Szó szerint 2 m2 olcsósátorponyva anyag a közepén lyukkal és egy kapucnival. Ázzek.
-
Mister_X
nagyúr
Elővehetted volna az esernyőt és pöröghettél volna a villanyoszlopokon, mint a britek
-
Csepe
aktív tag
Talán találkoztál a társadalmi elvárások által még nem teljesen leláncolt éneddel!
-
Vakegérke
félisten
Nocsak, nem csak én vagyok ilyen?
Ami kész röhej, az az, hogy ha elkezd esni az eső, a strandokról is menekülnek az emberek.
Miért? Nem poén a bugyborékoló medencében uszikálni?
Mi a fenéért mentek oda, ha nem azért, hogy lehűtsék magukat, vizesek legyenek, pancsoljanak egy jó nagyot?
A kevés maradónak van igaza, és élvezhetik a majdnem üres medencét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest