Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
Nálam a zöld lombszöcske a favorit. Utáááálom

-
törölt tag
Engem a szemét darazsak szoktak betámadni. A méhekkel legalább üzletet tudok kötni, hogy megcsípsz, te is belepusztulsz, nekem is fáj, nem lesz ez így faszántos. De ezek... Agyoncsapni alig lehet őket...
Jaj, meg a mezei poloska... Rendkívül "hasznos" bogár. Folyton bekerül valahogy egy-kettő a lakásba.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Még mielőtt tüntetést szerveznél a muslincák jogaiért, egy szóval sem mondtam hogy ők koszosak lennének

Amúgy meg sosem szoktam kiönteni a teát amibe belefulladtak, inkább kihalászom őket. -
Nem lennék szép virágnak...

Amúgy ezért írtam fentebb, hogy nem félek én tőlük különösebben a természetes környezetükben, de amikor ilyen "aj-mi-ez-ki-akarok-menni-de-nem-tudok-és-még-hadonásznak-is-körülöttem" eset van, akkor szerintem ő is meg van ijedve kicsit és kiszámíthatatlanabb. Vagy csak én gondolom annak, de lényeg, hogy ilyenkor már para van... -
Alapvetően az a para az ilyenekkel, hogy ha beszorul és mondjuk nem tud kimenni az ablakon, akkor bepörög és én olyankor kezdek el fosni tűlük (szabad téren kevéssé izgat), főleg ha tényleg akkora dögnagy barmok, mint amivel tegnap akadtam össze. Ez már nem az a "lepöckölöm azt jóvan" típusú, hanem igazi nehézbombázó volt.

Hozzáteszem gyönyörű szép színes volt, ilyen nagyot ilyen közelről tényleg nem sűrűn látni.
-
Apollyon
Korrektor
Otthonra Vape... A muslincákon kívül mindent elriaszt.. A muslincák meg amúgy a teámba szoktak landolni és néha sajna későn esik le hogy megittam őket.
A buszos dologra meg... vegyél autót

-
Zolaash
senior tag
Én sem vagyok egy nagy bogár-fan...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)