Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Az ubuntu már akkor is a nyuszik játékszerének számított.
Többet ér egy élő nyuszi, mint egy döglött oroszlán.

A "nagyok" mindent forrásból kuszmáltak, lásd a Gentoo-s vén rókákat, de ott vannak még a "Slackware-az-igazi-Linux" krapekok, "FreeBSD-szexepilem" fazonok, "Jurrassic-Parkos-ez-Unix-rendszer-ismerem" ügyeskék, "Darwin-Apple-evolúciós" világfiak.
-
Ha nem tetszik a felület, azt bármikor megváltoztathatod, de ott a Linux mint is, ami olyan mint régen az UHU, tehát a windowsról váltóknak van kitalálva ( kimondva, kimondatlanul is
)
Mondjuk valószínű nagyobb guru vagy mint én, de nekem napi használatra egy htpc-n több mint egy éve Mint van. Sokat fejlődtek a disztribúciók az elmúlt időszakban, gondolkodom én is a windows 10 szanálásán, de valahogy még meg kell oldanom néhány régi játék futtatását ( ez időhiány miatt olyan lassan halad, hogy inkább áll
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)