Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Az ubuntu már akkor is a nyuszik játékszerének számított.
Többet ér egy élő nyuszi, mint egy döglött oroszlán.
A "nagyok" mindent forrásból kuszmáltak, lásd a Gentoo-s vén rókákat, de ott vannak még a "Slackware-az-igazi-Linux" krapekok, "FreeBSD-szexepilem" fazonok, "Jurrassic-Parkos-ez-Unix-rendszer-ismerem" ügyeskék, "Darwin-Apple-evolúciós" világfiak.
-
Ha nem tetszik a felület, azt bármikor megváltoztathatod, de ott a Linux mint is, ami olyan mint régen az UHU, tehát a windowsról váltóknak van kitalálva ( kimondva, kimondatlanul is
)
Mondjuk valószínű nagyobb guru vagy mint én, de nekem napi használatra egy htpc-n több mint egy éve Mint van. Sokat fejlődtek a disztribúciók az elmúlt időszakban, gondolkodom én is a windows 10 szanálásán, de valahogy még meg kell oldanom néhány régi játék futtatását ( ez időhiány miatt olyan lassan halad, hogy inkább áll)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest