Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Az ubuntu már akkor is a nyuszik játékszerének számított.
Többet ér egy élő nyuszi, mint egy döglött oroszlán.
A "nagyok" mindent forrásból kuszmáltak, lásd a Gentoo-s vén rókákat, de ott vannak még a "Slackware-az-igazi-Linux" krapekok, "FreeBSD-szexepilem" fazonok, "Jurrassic-Parkos-ez-Unix-rendszer-ismerem" ügyeskék, "Darwin-Apple-evolúciós" világfiak.
-
Ha nem tetszik a felület, azt bármikor megváltoztathatod, de ott a Linux mint is, ami olyan mint régen az UHU, tehát a windowsról váltóknak van kitalálva ( kimondva, kimondatlanul is
)
Mondjuk valószínű nagyobb guru vagy mint én, de nekem napi használatra egy htpc-n több mint egy éve Mint van. Sokat fejlődtek a disztribúciók az elmúlt időszakban, gondolkodom én is a windows 10 szanálásán, de valahogy még meg kell oldanom néhány régi játék futtatását ( ez időhiány miatt olyan lassan halad, hogy inkább áll)
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Gitáros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- Új Zeblaze Stratos 4 okosóra eladó
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest