- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
-
Hujikolp
őstag
-
nemma
addikt
-
eastsider
nagyúr
-
nemma
addikt
-
eastsider
nagyúr
-
nemma
addikt
-
eastsider
nagyúr
-
nemma
addikt
-
eastsider
nagyúr
Nekem 3510i-volt, áá de szerettem
sajna szoftveres lett -
lorcsi
veterán
anyunak 3310 van, most aarom rábeszélni egy sami M110-re
nagy ugrás lenne, de pár évig el lenne az új telóval -
Hujikolp
őstag
Én egy moddolt 3310-el nyomom most, nagyon bírja a teló a dolgokat. Led csere volt, szoftver csere volt, majd még átakarom buherálni egy kicsit. Lehet, hogy cikk is lesz egyszer.
-
DerDer
tag
3510esen az ejtőernyős gamma <3 XD
muternak 3100-ja van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
e=mc²
őstag
Jo kicsit nosztalgiazni.
En meg Panasonic G450es-el kezdtem
Talan meg meg is van valamelyik ciposdobozban a szekreny melyen...
-
nemma
addikt
Tudom, kicsit későn reagálok, de hát most vettem észre, hogy írtál még karácsonykor

Én viszont azt az elvet vallom, hogyha nem kell több cuccot magammal hordani, akkor meg minek? Én két és féléve a mobilomat használom MP3-lejátszónak, fényképezni, meg ha kell valami fontosat, vagy kirándulás, miegymás, akkor természetesen viszek rendes gépet.
Mod: off

-
zombinyul
addikt
Jajj,a 1610-es...
Nekem még mindig van egy ilyen "csodabogaram",és tökéletesen működik.
Tökéletes(!)állapotban van,és még mindig lehet vele telefonálni,sms-ezni,és még ott is talál térerőt,ahol az ismerőseim N70-es Nokiái nem
Különben én maradok a Nokiánál.Mindig.Volt már mindenféle telefonom(a leg butábbtól a leg komolyabbig),de maradtam az alaptelefonoknál(1112-es Nokia),és persze a Nokiánál,mert idáig minden márkával csak (elnézést a kifejezésért)rákeféltem,ez alól csak pár SE volt kivétel.
Nagyon szeretem,és abban biztos vagyok hogy sokkal megbízhatóbb az összes felső-kategóriás telefonnál(ha Nokia,ha nem),nomeg persze tartósabb is.Emlékszem,még nyáron 15éves fejjel(2007 nyarán) mikor bementem a Vodához hogy szeretnék megnézni egy pár telefont(szinte minden telefont megnéztem),és a 1112-est választottam hogy nézett a hölgy(pláne hogy egy 3660-as Nokiát cseréltem le a kis mindenttudóra)

Az biztos hogy maradok mindig az alap-telefonoknál,még ha sokan hülyének is néznek e miatt,de nem adok a többiek véleményére.A telefont telefonálni,és persze sms-ezni találták ki(esetleg egy pár funkció még pluszba,ezeket mind tartalmazza a 1112-es).Ezekre tökéletesek az alaptelefonok,azon belül leginkább a Nokiák.Zenélni ott az MP3 lejátszó,fényképezni/videózni pedig a HP R707-esem.

A 1610-est is még sokáig meg fogom tartani

-
nemma
addikt
-
Ariadne
őstag
Ó, régi telcsik, nosztalgia...
Amikor még nem volt mindennapos, hogy szervizbe kelljen hordani a telefonodat...
Barátom első telefonja anno egy Nokia 1610-es volt, ismeri még azt valaki?
Zsebben gyakorlatilag nem is lehetett hordani, akkora volt. Húúúú... -
nemma
addikt
-
TotO'
aktív tag
Nem , nemarra gondoltam
..... de most , hogy mondod , téll volt olyanis ..
de ahhoz a telóhoz volt mégegy reklám , amikor egy szőke csaj elment egy farmra és egy kacsának a hangját akarta felvenni
..... nade mind1..de nem bírtam tovább a nyüszörgést, recsegést, fagyást, így lepasszoltam anyámnak

Nekemis ezek a bajaim vele
, jah és Anyuval egy napon vettük a telefont , és ugyanazt
lassan 3éve ugyanaz van mind2nknek..
....csak az enyém az ....
..... hálózatot szinte márcsak az ablaknál talál.....a kijelzője be van törve
(csak a "kinti" műanyag , az előlapi ...)....nademajd nemsoká kicserélem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nemma
addikt
Nekem a "kiszívom a véredet"-ről a MiZo reklám jut eszembe, abban volt a vámpír, aki mindig azt mondta, hogy "Én már csak MiZo-t iszom"
Gondolom nem erre gondoltál
Ja, CXT-70-em nekem is volt egy ideig, tényleg szuper volt az ár/érték aránya, de nem bírtam tovább a nyüszörgést, recsegést, fagyást, így lepasszoltam anyámnak

A W910i nekem is nagy álmom, de olyan mocskosul drága, hogy mostanában biztos nem veszek olyat. Esetleg majd tavasszal.
Köszi a hozzászólást!
-
TotO'
aktív tag
Most eszembe jutott aza Siemens reklám (remélem az volt..) amikor a csávó a koporsóhoz tartja a telefont , az kinylik , és kihajól belőle egy vámpír és beszól "Kiszívom a véredet!"
ésakkor azt be lehetett állítani csengőhangnak... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Haveromnak volt olyan telója , mekkora szám volt
....Nekem egyébként az első telóm Nokia 3410es volt .... (2002-03) körül kaptam......aztán Siemens CXT65..2005 Jan 5én kaptam . akkor az én telóm volt a 2. amelyik tudott vidíót csinálni (az osztályból)
...még mostis az van , kicsit már megviselt állapotban.......És majd most szeretnék venni egy W910i-t

-
nemma
addikt
-
Jégkokó
veterán
-
nemma
addikt
-
Jégkokó
veterán
Én ma szereztem be egy nokia 3100 t, igaz a gombok kicsit kopottak, de azt tudok rá szerezni és végre megint enyém lesz ez a telefon, mert már egyszer csak éppen anyám kicsinálta a kád vízzel
-
nemma
addikt
Úgy látszik, az első hsz elindította a lavinát!
Köszönöm mindenkinek!
legiaapnak külön
-
legiaap
félisten
legiaap nem haragszik

-
Daweee
őstag
Jó írás
Ilyen divat lett a mobilnosztalgia, lehet én is írok az SE oldalról
-
Szólista
senior tag
Szintén 5110-zel kezdtem a mobilozást 1999-2000 környékén.Aztán következett a 3210,utána a 3310.
A kedvenc telóm,1.5 évig használtam.Ez volt az utolsó teló amit ilyen hosszú ideig használtam.(most is van 1,csak az akksija kuka)Aztán jött a 3510 és a 3510i(szines kijelző
) Ezek után be is fejezödőtt a Nokia korszak,még egy rövid ideig volt 3650-s,azóta más gyártó a favorit.Tettem kitérőt Siemens,Motorola,Samsung vonalon de megbántam.Mindig visszatértem a SE telókhoz. -
L|zsidoboz
őstag
-
nemma
addikt
Lám-lám. Valahogy éreztem előre. Ha nincs "erőltett" stílus, termékek lehúzása, csak egy átlagos cikk, akkor hozzászólások sincsenek
Sebaj, jó volt kiadni magamból, visszaemlékezni. Ha valakinek mégis vannak hasonló tapasztalatai, várom reakcióit!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa Rally
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

najó azért nem

A tiednek mi lett a baja? Egyszer csak kikapcsolt? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, jah és Anyuval egy napon vettük a telefont , és ugyanazt
....csak az enyém az ....